Bloembollen evenementen

Lisse begint het jaar traditioneel met twee grote evenementen gericht op de bloembollen- en bloemensector. Van 10 tot en met 13 januari vindt namelijk in de handelsruimte van de CNB de jaarlijke vaktentoonstelling Midwinterflora plaats en in de Bakker hallen de Mechanisatietentoonstelling. Deze laatste beurs is ook voor niet vakgenoten te bezoeken en biedt een kijkje in de wereld van techniek die tegenwoordig bij de teelt komt kijken.

De openingstijden van de Mechanisatietentoonstelling zijn dagelijks van 13.00 tot 21.30 uur. Behalve op vrijdag want dan sluit de beurs om 18.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 2,50. Bij de Midwinterflora is dit niet aan de orde, maar deze show is dan ook uitsluitend gericht op de mensen uit het bollen- en bloemenvak.

Nieuw voor de Mechanisatietentoonstelling is, dat de 62ste editie nu ook officieel wordt geopend. Een eer die te beurt valt aan lelie- en gladiolenteler Jos Sloot en zijn partner Dycke uit Steenderen (Gelderland) die landelijk bekend werden door het televisieprogramma 'Boer zoekt vrouw'. Deze manier om de show officieel te openen sluit aan het bij het streven van de organisatie om nog meer in te spelen op de wensen van de deelnemers.

Share on Facebook
Bloembollen evenementen