Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Tulpen Drive Through in Roelofarendsveen

Tulpen Drive Through in Roelofarendsveen

Tulpen.nl start het nieuwe jaar goed met een coronaproof evenement voor jong en oud. Op zaterdag 15 janurari organiseren we, om het tulpenseizoen in stijl af te trappen, een heuse Tulpen Drive Through. De unieke Drive Through is geopend van 10:00 uur tot 14:00 uur en is toegankelijk voor zowel fietsers als automobilisten. Al rijdend door de Drive Through trakteren we je op een aantal verrassingsacts die ook leuk zijn voor kinderen.

Tulpendag

Met de organisatie van deze unieke Drive Through sluiten we aan op de Nationale Tulpendag die traditioneel op de 3e zaterdag in januari (dit jaar 15 januari) gevierd wordt. De Nationale Tulpendag markeert de start van het tulpenseizoen en heeft dit jaar als thema Share Happiness. Hiermee benadrukt de tulpenbranche dat de tulp voor verbinding en vreugde staat en er voor iedereen is. Het vrolijke thema inspireerde ons om de Tulpen Drive Through in Roelofarendsveen extra luister bij te zetten met een aantal aansprekende acts zoals een coronaproof tulpen uitkijkpunt en draaiorgel. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en voor zichzelf en/of een dierbare een bosje oer-Hollandse kleurrijke tulpen in huis wil halen, op 15 januari ben je meer dan welkom.

De unieke, eenmalige Drive Through is geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur en is toegankelijk voor zowel fietsers als automobilisten. De Tulpen Drive Through vindt plaats bij op de Cilinderweg 5 in Roelofarendsveen.

Alle tulpen bekijken