Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Dubbele tulpen

Uitverkocht

Onze dubbele tulpen in de kleur roze zijn altijd een goed idee! De indrukwekkende felle roze kleur stelt nooit teleur. Een echte aanrader dus! Dubbele tulpen bestellen kun je eenvoudig via onze webshop doen.

 • Direct van eigen kwekerij
 • Voor 12 uur besteld, morgen in huis
 • Kies zelf een dag om te bezorgen
 • Verpakt in een vrolijke cadeauverpakking
 • Boodschap toevoegen? Wij zorgen voor een passend kaartje.

Op de productfoto's staan 30 dubbele tulpen in de vaas.

Wat zijn dubbele tulpen?

De naam zegt het al enigszins, het zijn tulpen met dubbel zoveel tulpenblaadjes. Doordat er zoveel extra bloemblaadjes aan de tulp zitten, neemt de volume toe. Dat is iets wat heel veel mensen mooi vinden. Door de extra volume heeft de dubbele tulp iets weg van een pioenroos.

 

Dubbele tulpen zijn zeer gewaardeerd

Wist je dat de dubbele tulpen in 2017 zijn uitgeroepen tot de bloembol van het jaar? Het is dus een zeer gewaardeerde tulp. Er bestaan veel verschillende soorten en kleuren. Bekende soorten zijn: Tulipa Sylvestris, Tulipa Tarda en Tulipa Turkestanica. Degene die op deze productpagina worden getoond, beginnen met licht roze, maar groeien daarna naar een mooie energieke roze kleur. De stelen zijn kort en sterk, zodat ze niet snel knakken. Het zijn prachtige dubbele tulpen waar iedereen blij van wordt!

 

Dubbele tulpen kopen

Bestel je ze voor jezelf of misschien voor iemand anders? Hoe dan ook; een boeket dubbele tulpen kun je binnen enkele klikken via onze webshop kopen. Na het online kopen zorgen wij ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt ingepakt. Dat doen we ten alle tijden met verse tulpen die uit onze eigen kwekerij komen. Zo ben je gegarandeerd van 100% versheid! Een bos dubbele tulpen roze kun je van 12 tot 200 stuks kopen. Wil je een groter aantal bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we sturen je dan een offerte op maat. We kunnen zoveel tulpen leveren als dat jij wilt!

Verzorgen van dubbele tulpen

Na het online kopen van dubbele tulpen, wil je natuurlijk zo lang mogelijk van ze kunnen genieten. Daarvoor dienen ze wel goed te worden verzorgd. We hebben een aantal verzorgingstips:

 1. Gebruik een schone vaas die lang genoeg is: een boeket dubbele tulpen groeit in de vaas nog een aantal centimeters door.

 2. Als de tulpen na ontvangst wat slapjes zijn, kun je ze het beste inrollen in een papier (bijvoorbeeld een krant) en een uurtje ingerold en al op water zetten.

 3. Snijd altijd een klein stukje van de stelen af. Zo kunnen de dubbele tulpen meer water opnemen en gaan ze nog langer mee.

 4. Dubbele tulpen zijn net mensen. Ze gedijen het beste op kamertemperatuur en staan liever niet droog. Vul de vaas dus op tijd bij (vooral in het weekend ;-)).

 5. Zet de tulpen dubbel op een koele plek, uit de zon en uit de buurt van fruit.

 6. Voor de echte fanatiekelingen hier nog een laatste tip. Zet de vaas met tulpen ‘s nachts buiten, uit de wind en zonder vorst. Tulpen dubbel zijn gek op een beetje kou, zo gaan ze nog langer mee. En, no worries, dubbele tulpen roze zijn ook gek op jou, dus stiekem weglopen doen ze niet.


En nu genieten!