Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Paasboeket

Uitverkocht

Wil je met Pasen een mooi Paasboeket laten bezorgen? Bij jezelf, je ouders, schoonouders, broer, zus of misschien wel bij vrienden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons mooie Paasboeket zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht. De Paasbloemen zijn 100% vers en komen uit onze eigen kwekerij. Bestel ze vandaag en je ontvangt er gratis chocolade paaseitjes bij!

 • Direct van eigen kwekerij
 • Voor 12 uur besteld, morgen in huis
 • Kies zelf een dag om te bezorgen
 • Verpakt in een vrolijke cadeauverpakking
 • Boodschap toevoegen? Wij zorgen voor een passend kaartje.

Op de productfoto's staan 30 Paasbloemen in de vaas.

Paasboeket bestellen

Fleur tijdens Pasen je huis op met een mooi Paasboeket! Of nog beter; geef Paas bloemen cadeau aan iemand die je lief hebt. Een Paas boeket bestellen doe je gemakkelijk online via onze shop. De verrassing zal extra groot zijn, want naast Paasbloemen ontvangt de gelukkige ook een zakje chocolade paaseitjes. Deze voegen we helemaal kosteloos aan de bloemen toe. Je hebt ook nog de mogelijkheid om een mooi vormgegeven kaart aan het Paasboeket toe te voegen. Tijdens het bestellen kun je jouw persoonlijke boodschap achterlaten, wij zorgen ervoor dat deze op de paaskaart wordt gedrukt. Heb je vragen over een Paasboeket bestellen? Neem dan contact op. Onze bloemisten staan altijd voor je klaar!

 

Hier bestaat ons Paasboeket uit:

 • Mooie Paasbloemen, de tulpen zijn van 12 tot 200 stuks te bestellen
 • Chocolade paaseitjes
 • Een kaart (optioneel)

 

Paasboeket bezorgen

Een Paasboeket bezorgen is wat we graag voor je doen. Zodra jij kiest voor een Paasboeket bestellen en de betaling afrond, dan maken wij direct de order voor je gereed. Eerst halen we de Paasbloemen uit onze kas, daarna doen we ze in folie en verpakken we ze in een stevige kartonnen doos. Tot slot leveren we de Paas bloemen aan bij onze pakketverzender, welke de volgende dag de Paasbloemen bij jou komt thuisbezorgen. Een Paasboeket laten bezorgen kun je dus zeker aan ons overlaten! Als je wilt dat de Paas bloemen door de brievenbus worden bezorgd, kiest dan voor 12 bloemen. Als je voor een groter aantal kies, dan worden ze aan de deur bezorgd. Een Paasboeket bezorgen doen we binnen 24 uur als je voor 12:00 uur besteld. Doe je het daarna? Dan worden de bloemen doorgaans binnen 48 uur geleverd.

 

Paasbloemen met Pasen

Je huis opvrolijken met Pasen is ontzettend leuk. Misschien krijg je visite, heb je een paasbrunch een paasdiner of ga je gourmetten? Hoe dan ook; je wilt dat je huis er gezellig uitziet. Dit kun je doen door mooie Paasbloemen in je huis te decoreren. Maar waarom vieren we met Pasen eigenlijk feest?

 

Pasen

Pasen begint feitelijk met Witte Donderdag, oftewel; het laatste avondmaal van Jezus. Daarop volgt Goede Vrijdag; de kruisiging. Deze dag staat in het teken van de kruisiging en de daaropvolgende dood van Jezus. Aansluitend komt ‘Stille Zaterdag’ waarbij de graflegging van Jezus wordt herdacht. In de avond wordt in veel kerken gebeden tijdens de zogenaamde paaswake. Tot slot volgt Pasen, wat feitelijk de wederopstanding is. Op paaszondag zou Jezus zijn opgestaan uit zijn graf. Reden genoeg voor een feestje met mooie Paasbloemen of een Paasboeket. Omdat christenen dit nooit op hun rustdag buiten de deur kunnen vieren, is er nog een tweede dag aan vastgeplakt. Vandaar de eerste en tweede paasdag.

 

Paasbloemen

Met Pasen vieren we dus de wederopstanding van Jezus Christus. Dat vieren we met mooie gele Paasbloemen. Waarom de kleur geel met Pasen? De kleur geel wordt vaak geassocieerd met de zon en de zon staat op haar beurt weer voor licht en leven. Erg toepasselijk voor de wederopstanding van Jezus. Buiten dat is geel ook de kleur van de lente, omdat de meeste Paasbloemen de kleur geel hebben. Denk daarnaast ook eens aan de lieve kuikentjes die uit hun ei komen. Deze hebben ook een gele kleur. Kortom; geel is de kleur van Pasen, en van gele Paas bloemen wordt iedereen vrolijk. Wil je een Paasboeket laten bezorgen? Kies voor Paasboeket bestellen! Het online kopen doe je eenvoudig en snel via onze webshop.

Tips voor het verzorgen van ons Paasboeket

Je kunt gemakkelijk een week van ons Paasboeket genieten, maar enig onderhoud is dan wel vereist ;-). Hieronder geven we je een aantal tips voor het verzorgen van de Paasbloemen. De tips worden trouwens ook op een flyer bij de bestelling geleverd.

Verzorgingstips voor onze Paasbloemen:

 1. Zodra je kiest voor Paasbloemen kopen, dan bezorgen wij ze op de dag die jij wilt. Het kan zijn dat ze bij aankomst enigszins slap zijn. Wikkel ze dan in een krant en zet zet op water. Gun ze wat rust en je zal zien dat ze binnen een uur weer op kracht zijn!

 2. Zet een Paasboeket altijd in een schone vaas. Tip: gebruik een hoge vaas, want de bloemen Pasen kunnen nog wel een aantal centimeters doorgroeien.

 3. Ons Paasboeket houdt van water. Geeft dat dus voldoende. Maar belangrijk; voordat je het boeket voor Pasen in de vaas zet, snij eerst 1 a 2 cm van de stelen af. Daardoor kan er beter vocht worden opgenomen.

 4. De Paasbloemen houden van een kamertemperaturen van ca. 18 tot 20 graden.

 5. Zet het Paasboeket uit de zon en uit de buurt van fruit.


Geniet ervan tijdens Pasen!