Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Roze (dubbel) tulpen

Onze dubbele roze tulpen zijn altijd een goed idee! De indrukwekkende felle roze kleur stelt nooit teleur. Een echte aanrader dus!

  • Direct van eigen kwekerij
  • Voor 12 uur besteld, morgen in huis
  • Kies zelf een dag om te bezorgen
  • Verpakt in een vrolijke cadeauverpakking
  • Boodschap toevoegen? Wij zorgen kosteloos voor een passend kaartje.

Op de productfoto's staan 30 tulpen in de vaas.

Meer over Roze (dubbel) tulpen

Verpakking

We verzenden de door jou bestelde tulpen in speciaal ontworpen cadeauverpakkingen. Dus of je nu voor je zelf bestelt of de tulpen als cadeau of verrassing bij iemand anders wilt laten bezorgen, het is een feestje om ze uit te pakken. De cadeauverpakkingen zijn zo ontworpen dat de tulpen tijdens transport in topconditie blijven.

Verzending

Bestellingen van 12 tulpen worden als brievenbuspakket verzonden: er hoeft niemand thuis te zijn om deze in ontvangst te nemen. Bestellingen vanaf 20 tulpen worden door een pakketbezorger afgeleverd. Nadat de tulpen verzonden zijn, ontvang je een track & trace-code waarmee je ze kunt volgen.  

Kwaliteit en vaasleven

Wij garanderen dat onze tulpen zeven dagen in topconditie staan te shinen op tafel thuis. Onze tulpen komen rechtstreeks van onze eigen kwekerij en worden dagelijks vers geoogst en op maat verpakt. Doorgaans worden onze tulpen binnen 24 uur na oogsten afgeleverd op het door jou opgegeven adres.

Verzorgingstips

Om te maximaal te genieten van je verse tulpen in de vaas is het belangrijk de tulpen goed te verzorgen. Wat moet je dan doen om er minstens een week plezier van te hebben?

Hier de nodige tips:

1. Gebruik een schone vaas die lang genoeg is: tulpen groeien op de vaas nog een aantal centimeters door.

2. Als de tulpen na ontvangst wat slapjes zijn, kun je ze het beste inrollen in een papier (bijvoorbeeld een krant) en een uurtje ingerold en al op water zetten.

3. Snijd altijd een klein stukje van de stelen af. Zo kunnen de tulpen meer water opnemen en gaan ze nog langer mee.

4. Tulpen zijn net mensen. Ze gedijen het beste op kamertemperatuur en staan liever niet droog. Vul de vaas dus op tijd bij (vooral in het weekend ;-)).

5. Zet de tulpen op een koele plek, uit de zon en uit de buurt van fruit.

6. Voor de echte fanatiekelingen hier nog een laatste tip. Zet de vaas met
tulpen ‘s nachts buiten, uit de wind en zonder vorst. Tulpen zijn gek op een beetje kou, zo gaan ze nog langer mee. En, no worries, tulpen zijn ook gek op jou, dus stiekem weglopen doen ze niet. 

En nu genieten!