Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Tulpen voor Oekraïne

-- Selecteer --
 • -- Selecteer --
 • Nederland
 • België
2
Persoonlijke boodschap
Persoonlijke boodschap toevoegen Gratis

Voeg hier een persoonlijk berichtje toe voor de ontvanger. Wij zorgen dat jouw boodschap wordt gedrukt op een (neutraal) kaartje.

Liever geen boodschap toevoegen
3
Versturen naar ...

Voor deze bezorgdatum wordt een toeslag van € 4,50 gerekend op de bezorgkosten.

4
Controleer bestelling
€ 30,00

Steun de slachtoffers in Oekraïne en haal deze prachtige tulpen in huis! Dit is een vervolg van onze actie 'Tulpen uit Oekraïne, vóór Oekraïne'. De gemengde tulpen die we nu verzenden, zijn tulpen rechtstreeks van onze eigen kwekerij. Van de opbrengst van de verkoop komt 20% ten goede aan Giro555. 

 • Direct van eigen kwekerij
 • Voor 12 uur besteld, morgen in huis
 • Kies zelf een dag om te bezorgen
 • Verpakt in een vrolijke cadeauverpakking
 • Boodschap toevoegen? Wij zorgen voor een passend kaartje.

Het pakket, met daarin 50, 100 of 150 tulpen bestaat uit verschillende kleuren, gemengd in de bos. 

20% van de opbrengst gaat naar Giro555, om de mensen in nood te helpen. Met de aanschaf van deze kleurrijke gemengde tulpen haal je niet alleen vreugde in huis, maar draag je tevens je steentje bij aan het goede doel. 

 

Verzorgingstips

Het lijkt ons logisch dat je van deze tulpen zo lang mogelijk wilt genieten. Neem dan onderstaande verzorgingstips door! Door deze tips te hanteren, garanderen we jou dat je tenminste 7 dagen van de tulpen kunt genieten.

Hier een aantal belangrijke tips:

 1. Houdt er rekening mee dat de tulpen nog een aantal centimeters door kunnen groeien eenmaal in de vaas. Zorg dus voor een vaas die hoog genoeg is.

 2. Mochten de tulpen wat zijn uitgeput na vervoer, zorg er dan voor dat ze worden ingerold in papier. Eenmaal in het papier gerold en een aantal uurtjes op water gezet, zijn de tulpen weer op volle sterkte.

 3. Snijd altijd een stukje van de onderkant van de stelen af voordat je het boeket tulpen in de vaas zet. Zo kunnen de tulpen gemakkelijker water opnemen en gaan langer mee.

 4. Onze bloemen gedijen het beste op kamertemperatuur en staan liever niet droog. Zorg er dus voor dat het boeket met tulpen voldoende water kan drinken.

 5. Zorg dat de tulpen uit de zon, uit de buurt van fruit en op een koele plek staan.

 6. Een laatste tip voor de echte tulpenfanaten... Zet de vaas met de tulpen in de nacht buiten (uit de wind en zonder vorst). Tulpen houden van een beetje kou, zo gaan extra lang mee.


En nu genieten!