Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Over ons

overons

Wij zijn de tulpenfanaten achter Tulpen.nl. Of zoals onze partners weleens met een knipoog zeggen, de tulpenfanaten die met kennis, vakmanschap en heel veel plezier tulpen broeien in de kassen in Roelofarendsveen, Zuid-Holland. De liefde voor tulpen is ons met de paplepel ingegoten. We hebben het vak geleerd van onze (voor)ouders en zijn letterlijk tussen de tulpen opgegroeid. Onze box stond vroeger tijdens het tulpenseizoen in de kas. 

Zo doen we het

We broeien de tulpen die je in onze shop kunt kopen uit bollen die we inkopen bij vaste bloembollenkwekers. Eenmaal uit de grond en afgeleverd op onze kwekerijen bewaren we de bollen eerst bij warme en koude temperaturen, waarmee we de seizoenen nabootsen. De bollen hebben dat nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. Na deze zorgvuldige behandeling prikken wij de bollen in waterbakken en gaan ze na drie weken bewortelen de kas in om uit te groeien tot de mooie tulpen die jij hier kan bestellen. 

Onze belofte aan jou

Ons team staat dagelijks graag voor je klaar en begrijpt dat goede kwaliteit tulpen, persoonlijke service en snelle levertijden belangrijk zijn. Als je bij ons tulpen bestelt kun je voor 100% op ons rekenen. We komen onze afspraken na en garanderen dat onze tulpen bij jou in de vaas zeven dagen goed blijven. Dat kunnen we waarmaken omdat de door jou bestelde bloemen altijd vers geoogst worden en daarom doorgaans binnen 24 uur op het door jou opgegeven adres afgeleverd worden.

Fair voor mensen, fair voor het milieu  

Wij produceren onze bloemen op een zo duurzaam mogelijke manier. Fair voor mensen en fair voor het milieu en onze directe leefomgeving. Onze werkprocessen zijn gecertificeerd en voldoen aan alle gestelde normen en wetgeving. We hergebruiken bijvoorbeeld het water uit de waterbakken waarin de tulpen worden gebroeid na filtering. Maar we doen meer dan dat. Op een van onze tulpenbroeierijen staan tien bijenkasten die beheerd worden door een imker. Door hierin te investeren leveren we een actieve bijdrage aan het behoud van de bijenstand en daarmee ook aan het behoud van de zo noodzakelijke biodiversiteit. Want, wat voor ons mooie ‘bijzaken’ zijn, zijn hoofdzaken voor onze natuur.

Contact

We zijn nieuwsgierig naar je ervaringen met onze tulpen en onze werkwijzen. We staan open voor feedback en proberen onze service altijd naar een nog hoger niveau te tillen. Maar je mag ons ook contacten als je gewoon wat meer informatie over ons en/of onze bedrijven wilt hebben. Over tulpen raken wij namelijk nooit uitgepraat.