Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

Meerdere formaten

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Tulpen Amsterdam

Amsterdam staat bekend om haar tulpen. Wereldwijd komen er mensen naar Amsterdam om te stad te bezichtigen, maar ook om tulpen te kopen. Op verschillende plaatsen binnen de stad kun je tulpenbollen, tulpen souvenirs of een echt boeket tulpen kopen. Woon je in Amsterdam en ben je niet in de gelegenheid om tulpen te halen? Laat ze dan bezorgen! Tulpen bezorgen in Amsterdam kun je doen door ze online te bestellen bij Tulpen.nl. Je hebt keuze uit veel kleuren, waaronder: oranje tulpen, roze tulpen en paarse tulpen. Onze tulpenkwekerij is dicht bij Amsterdam gevestigd, als je voor 12:00 uur een bestelling plaatst, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Of je nu op de eerste, tweede, derde of vierde etage woont, tulpen bezorgen wij overal in Amsterdam. Een boeket tulpen Amsterdam bestellen kun je op ieder moment van de dag doen. Uiteraard bezorgen wij ook in andere plaatsen.

Tulpen Amsterdam

Tulpen Amsterdam festival

Al eeuwenlang is de tulp een van de bekendste internationale symbolen van Amsterdam. Tot op de dag van vandaag heeft de tulp zijn stempel gedrukt op de handel in Nederland. De laatste decennia is de tulp enigszins uit het straatbeeld verdwenen in Amsterdam en daar wil het Tulp Festival verandering in brengen. Vandaar dat er ieder voorjaar een ‘’Tulp Festival Amsterdam’’ wordt georganiseerd. Dit festival wordt doorgaans gehouden in de maand april.

Tijdens het festival worden honderdduizend tulpen verspreid over de hele stad. Denk aan bruggen, winkels, bekende pleinen en verbindingsstraten. Amsterdam komt daardoor volledig in bloei te staan. Inwoners, ondernemers, hoteleigenaren en parkbeheerders doen ook mee. In het Vondelpark zullen ca. 30.000 tulpen tot bloei komen! In woonstraten en op buurtpleintjes zal de tulp te zien zijn in geveltuintjes en rond bomen. Tulpen Amsterdam festival zorgt voor verbinding van de stad.

 

Tulip Experience Amsterdam

Er is nog meer te beleven in Amsterdam als het om tulpen gaat. Er is namelijk een zogenaamde ‘’Tulip Experience Amsterdam’’. Met deze belevenis word je meegenomen door de geschiedenis, het kwekersproces en de magie van de tulp. Het verhaal achter hét Nederlandse icoon wordt levendig verteld vanuit het oogpunt van de bollenkweker. Vlieg je liever over de tulpenvelden heen? Bezoek dan ‘’This is Holland’’ in Amsterdam. Ervaar een spectaculaire 5D vlucht over tulpenvelden en veel meer! Door bewegingen en special effects, zoals wind, nevel en geur, lijkt het net echt.

 

Tulpen uit Amsterdam

Je hebt ‘m vast en zeker wel eens gehoord; het liedje ‘’Tulpen uit Amsterdam’’. Dit is een lied uit 1956 wat oorspronkelijk in het Duits is geschreven. Het liedje gaat over duizend rode en gele tulpen uit Amsterdam, die gestuurd worden om trouw en liefde te tonen. Tulpen aus Amsterdam is in het Nederlands vertaald door Lammy van den Hout onder zijn pseudoniem Erik Franssen samen met Johnny Steggerda onder zijn pseudoniem van Van Aleda. Het lied komt regelmatig ten gehore in Amsterdamse cafés en andere uitgaansgelegenheden. Het Amsterdamse accent is duidelijk te horen. Het blijft een liedje dat altijd blijft bestaan en altijd afgespeeld zal blijven worden. Legendarisch dus!

Lees verder...