Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
€ 13,95
€ 20,95

Meerdere formaten

€ 17,45

Meerdere formaten

€ 15,95

Meerdere formaten

€ 15,95

Meerdere formaten

€ 15,95
€ 24,95
€ 22,95
€ 22,95
€ 22,95
€ 22,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Moederdag bloemen

Elke tweede zondag van mei vieren we Moederdag. Een dag waarop alle moeders in het zonnetje worden gezet. Dé uitgelichte kans om je moeder eens flink te verrassen met een mooi Moederdag boeket! En welke moeder wordt er nu niet blij van een prachtig boeket, gevuld met verse tulpen? Iedere moeder toch? Moederdag bloemen kun je zonder gedoe in onze webshop bestellen. Doorloop onderstaande stappen om bloemen voor Moederdag te bestellen en te laten bezorgen.

1. Kies eerst de lievelingskleur van je moeder.
2. Selecteer hoeveel Moederdag bloemen je wilt laten bezorgen.
3. Maak het Moederdag cadeau compleet door er een vaas aan toe te voegen.
4. Kies eventueel nog iets extra’s, zoals een reep chocolade.
5. Selecteer de dag waarop je wilt dat wij Moederdag bloemen bezorgen.
6. Vul het adres in van je moeder en rond de betaling af.
7. De Moederdag bloemen sturen wij vervolgens aan huis.


Waarom vieren we Moederdag?

Moederdag vieren we om stil te staan bij het moederschap. Maar waar komt Moederdag precies vandaan? Wat is de oorsprong? Dit hebben we uitgezocht! We gaan terug naar 1907. In dat jaar werd voor het eerst Moederdag gevierd, wat toen alleen nog in de Verenigde Staten was. Anna Jarvis was de persoon die Moederdag bedacht en het groots wilde maken. Door te lobbyen zorgde zij ervoor dat president Wilson in het jaar 1914 Moederdag tot een Nationale feestdag maakte. Iedere tweede zondag van mei zou voortaan in het teken staan van alle moeders. Een perfecte dag om moeders te verrassen met Moederdag bloemen.

Later werd Moederdag door andere landen overgenomen. Nederland viert Moederdag ook op de tweede zondag van mei, net zoals België. Frankrijk zet alle moeders in het zonnetje op de laatste zondag van mei. Spanje pakt de eerste zondag van mei. In het Verenigd Koninkrijk wordt Moederdag drie weken voor Pasen gevierd. In de meeste landen is de viering in mei. Toch zijn er ook landen die Moederdag vieren in april of augustus. De maand maakt niet heel veel uit, want Moederdag bloemen laten bezorgen kun je het hele jaar doen.

Moederdag bloemen

Wat doen we op Moederdag?

Moederdag is een feestdag die wordt gevierd ter ere van het moederschap. Het is een dag om moeders extra te vertroetelen. Kleine kindjes knutselen op de kinderopvang of op de basisschool zelfgemaakte cadeautjes, zoals kunstwerkjes of tekeningen. Ook zijn gedichtjes populair. Zonen of dochters geven op latere leeftijd hun moeder meestal een mooi Moederdag boeket, chocolade of een geurtje. Tegenwoordig is Moederdag bloemen laten bezorgen het meest populair. Nieuwe huishoudelijke apparatuur zijn ook veel gekochte moederdag cadeaus. Buiten de cadeaus om zorgen vader en kinderen meestal voor moeder, door op te ruimen en af te wassen.


Moederdag bloemen bezorgen op zondag 14 mei

Moederdag bloemen laten bezorgen? Bestel ze eenvoudig op Tulpen.nl. Wij bezorgen wanneer jij wilt. Het is natuurlijk wel het leukst als je kiest voor Moederdag bloemen bezorgen op zondag 14 mei. Dan is het ten slotte Moederdag. De verrassing zal dan extra groot zijn. Niet alleen omdat het Moederdag is, maar óók omdat het zondag is. Op zondag worden er normaal gesproken geen bloemen bezorgd. Maar bezorgdiensten maken voor Moederdag een uitzondering. Daarom kunnen wij Moederdag bloemen bezorgen op zondag 14 mei.


Bezorgen op zondag 14 mei

In 2023 wordt Moederdag gevierd op zondag 14 mei. Dat is de tweede zondag van mei. In 2022 werd de dag nog gevierd op 8 mei en in 2024 zullen alle moeders op 12 mei in het zonnetje worden gezet. De exacte datum verschilt dus per jaar. Er wordt uitsluitend gekeken naar de tweede zondag van mei. Welke datum dat precies is, maakt niet uit. Wist je dat het met Moederdag meestal mooi weer is? Mei is de maand van de lente, waarbij je vaak al heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Met een beetje zon staan de Moederdag bloemen extra mooi! Dat wordt genieten!


Moederdag boeket bestellen en versturen

Van een flamboyant Moederdag boeket met bijpassende vaas tot mono tulpen door de brievenbus. Alles op het gebied van bestellen en versturen is mogelijk binnen onze webshop. De moederdagcadeaus worden verpakt in een vrolijke verpakking en kun je met een persoonlijk kaartje versturen. Tijdens het bestellen van de bloemen voor Moederdag kun je dit aangeven. Typ je persoonlijke boodschap in het aangegeven veld en wij zorgen ervoor dat de tekst op het bijpassende kaartje wordt geprint. Het Moederdag boeket bezorgen we vervolgens op de dag die jij hebt aangegeven. Dat zou ook op zaterdag kunnen zijn, als je moeder op zondag niet thuis is. De Moederdag bloemen versturen we de dag voordat jij ze bezorgd wilt hebben. Vandaag versturen = morgen bezorgen.


Maak het persoonlijk met een kaart

Je kunt Moederdag bloemen laten bezorgen met een persoonlijk kaartje. Hier kan iedere gewenste tekst opgezet worden. Heb je geen inspiratie? Wij helpen je een handje. Onderstaande teksten printen wij het vaakst op Moederdagkaarten:

- Alsjeblieft, omdat je de liefste mama bent en altijd voor mij klaar staat.
- Speciaal voor jou, omdat je zo lief en zorgzaam bent!
- Lieve mama, omdat je zo lief en bijzonder bent, wens ik je een fantastische Moederdag!
- Voor de allerliefste moeder van de hele wereld!
- Deze Moederdag bloemen zijn speciaal voor jou, alsjeblieft.
- Een hele dikke kus en geniet van dit Moederdag boeket!

Lees verder...