Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Paarse pioenrozen

Uitverkocht

Bekijk deze seizoentoppers! Als het goed is knallen de paarse pioenen van je beeldscherm! Hier word je toch vrolijk van? Koop ze voor jezelf of geef ze cadeau aan iemand anders. Wij bezorgen de paarse pioenrozen wanneer jij dat wilt.

  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies en kaartje naar wens.

Op de productfoto's staan 15 pioenrozen paars in de vaas.

Paarse pioenen kopen

Paarse pioenrozen kopen kun je doen in de maanden mei en juni. De pioenen in de kleur paars verkopen we helaas maar twee maanden, dus wees er gauw bij zodra ze online zijn te bestellen. Wist je dat de paarse pioenroos staat voor rijkdom en eer? Ook straalt hij romantiek en liefde uit en wordt wel eens gezien als een goed voorteken van geluk en een goed huwelijk. Paarse pioenrozen kunnen dus perfect gebruikt worden om bruiloft locaties te decoreren. Niet alleen omdat ze zo mooi zijn, maar juist vanwege de achterliggende gedachte. Paarse pioenrozen cadeau geven aan de bruidegom is natuurlijk ook een goed idee. Of je geeft ze zomaar aan je vriend of vriendin. Net zo leuk toch?

 

Zo geniet je van paarse pioenrozen

Hoe kun je zo optimaal mogelijk genieten van de paarse pioenroos? Dat leggen we je graag uit. Als eerst dien je natuurlijk paarse pioenrozen via onze webshop te bestellen. Na het online kopen, bezorgen wij zo snel mogelijk de geplaatste bestelling. Daarna is het noodzakelijk dat je de pioenrozen in de kleur paars schuin afsnijdt. Dan wordt er beter water opgenomen. Zorg voor lauwwarm water, want paarse pioenen houden van redelijk warm water. Zorg dat ze niet in de volle zon staan, daar houden ze niet van. De paarse pioenrozen gedijen het beste op kamertemperatuur. Maak het niet te warm of te koud. Geniet ervan!

 

Zie hier een overzicht van alle pioenrozen.

Onderhoud van pioenrozen paars

Om extra lang te genieten van het bestelde boeket paarse pioenrozen, is het belangrijk dat je de pioenen goed verzorgd. Wat moet je dan doen om minstens zeven dagen plezier van te hebben van pioenrozen paars?


Hierbij alle belangrijke tips:

  1. Snij de paarse pioenen schuin af. Op deze manier nemen de stelen het water in de vaas gemakkelijker op.

  2. Zorg voor lauwwarm water in de vaas, onze pioenrozen paars gedijen het beste in warm water.

  3. Door het suikerlaagje op sommige van onze paarse pioenroze, zijn er knoppen die wat moeilijker open komen. Dompel de pioenenrozen daarom (mocht dit nodig zijn…) even in warm water. Op deze manier help je ze een klein handje en komen ze sneller en makkelijker open.

  4. Onze paarse pioenrozen houden van een temperatuur van rond de 18 a 20 graden celcius. Zet ze niet in een te koude of een te warme ruimte.


Geniet van deze paarse pioenen!