Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Valentijn bloemen - Valentijnsboeket

Uitverkocht

Valentijn bloemen geven we aan onze geliefden op 14 februari. Om jouw geliefde echt te kunnen verrassen, is het ’t leukst om te kiezen voor Valentijn bloemen bezorgen. Laat het bezorgen maar aan ons over! Bestel nu jouw Valentijnsboeket, wij zorgen dat de bloemen op Valentijnsdag worden bezorgd!

 • Direct van eigen kwekerij
 • Voor 12 uur besteld, morgen in huis
 • Kies zelf een dag om te bezorgen
 • Verpakt in een vrolijke cadeauverpakking
 • Boodschap toevoegen? Wij zorgen kosteloos voor een passend kaartje.

Op de productfoto's staan 30 Valentijn bloemen in de vaas.

LET OP: Wij bezorgen ook op Valentijnsdag!

Valentijn bloemen bezorgen

Valentijn bloemen bezorgen we wanneer jij dat wilt. Waarschijnlijk wil je dat de bloemen worden bezorgd op Valentijnsdag, maar misschien wil je wel dat het Valentijnsboeket een dag eerder wordt bezorgd? Het bezorgmoment kun je zelf selecteren tijdens het bestellen van de Valentijn bloemen. Wel raden we je aan om de bloemen voor Valentijn tijdig te bestellen. Houdt rekening met onze levertermijn. Een Valentijnsboeket die voor 12:00 is besteld, wordt de volgende dag geleverd. Maar bij bestellingen na 12:00 uur, wordt de zending pas de dag erna bezorgd. Om er zeker van te zijn dat je niet achter het net vist, raden we je aan om drie dagen van te voren (of eerder) ons Valentijnsboeket te bestellen. Valentijn bloemen bezorgen we middels een betrouwbare bezorgdienst. Zij garanderen dat 99,9% van de bloemen op tijd worden aangeboden.

 

Bloemen door de brievenbus of aan de deur

Bij bestellingen van 20 tot 200 stelen dient de ontvanger thuis te zijn. Wil je dat de Valentijn bloemen door de brievenbus worden bezorgd? Kies dan voor 12 stelen. In dat geval hoeft niemand thuis te blijven.

 

Anoniem Valentijnsboeket

Valentijn is de perfecte gelegenheid om bloemen anoniem te laten bezorgen. Anoniem een Valentijnsboeket laten bezorgen doen we standaard. Als je er namelijk voor kiest om bij ons een Valentijn boeket te bestellen, dan versturen we deze altijd zonder afzender. Een factuur ontvang je van ons per email en wordt nooit aan de bestelling toegevoegd. Zo kan je jouw geheime liefde, in het geheim verrassen. Hoe leuk is het om een anoniem Valentijnsboeket te ontvangen? Het lijkt ons fantastisch! Je hebt uiteraard ook de mogelijkheid om de ontvanger wel te laten weten dat de Valentijn bloemen van jou afkomstig zijn. Als je kiest voor Valentijnsboeket bestellen, dan heb je tijdens het bestelproces de mogelijkheid om een persoonlijk kaartje aan de Valentijn bloemen toe te voegen. Laat ons weten wat je op de kaart gedrukt wilt hebben en wij printen het er kosteloos op.

 

Valentijnsdag oorsprong

Dat we op Valentijnsdag bloemen aan onze geliefde(s) geven zal niet onbekend zijn. Maar waar komt Valentijnsdag eigenlijk vandaan? Wat is de oorsprong van deze bijzondere dag? Dat hebben we uitgezocht. Het Valentijnsfeest kom oorspronkelijk uit de 18e eeuw. Het feest is ingesteld om een ander feest te vervangen. Dat heette Lupercalia, oftewel een Romeins vruchtbaarheidsfeest. Dit werd afgeschaft en het Valentijnsfeest transformeerde mede door Geoffrey Chaucer tot een romantisch liefdesfeest. Veel later begon het feest commercieel te worden. Dit begon in de Verenigde staten waarbij de nadruk werd gelegd om op anonieme wijze de geliefde te verrassen met Valentijn bloemen. In de jaren 90 kreeg Valentijnsdag grote bekendheid in Nederland.

 

Valentijn bloemen bestellen

Valentijn bloemen bestellen kun je doen voor je geliefde, minnaar, collega, buurvrouw of zomaar iemand die je leuk vind. Onze bloemen zijn met zorg gekweekt en zijn 100% vers op het moment dat we ze verzenden. Wij werken niet met verschillende kwekers die bloemen bij ons aanleveren zodra wij een bestelling binnen krijgen. Alle Valentijn bloemen die wij verzenden, komen rechtstreeks uit onze eigen kwekerij. Een Valentijnsboeket bestellen kun je daarom zonder zorgen doen. Je geliefde zal er minimaal 7 dagen van kunnen genieten. Dat is de garantie die wij bieden! Nadat je hebt gekozen voor bloemen Valentijn bestellen, maken wij je order gereed. Valentijn bloemen bezorgen we op de dag die jij uitkiest.

 

Valentijnsboeket laten bezorgen

Een Valentijnsboeket laten bezorgen kun je doen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag. Zondag is de enige dat dat we niet bezorgen. Ons Valentijnsboeket bestaat uit verse tulpen en twee chocolade harten. De chocolade harten krijg je er kosteloos bij, hier hoef je niets voor te doen. Ook kun je ervoor kiezen om een leuke Valentijnskaart aan je bestelling toe te voegen. Laat een bericht achter en wij printen het kosteloos op de Valentijnskaart. Je betaalt maar één prijs voor het volledige Valentijnspakket, bestaande uit: bloemen, chocolade en een lieve kaart.

 

Leuk weetje over Valentijn bloemen

Valentijn bloemen bezorgen is super populair, maar is dat altijd al zo geweest? Wat blijkt; In 2007 deed 35% van de Nederlanders iets aan Valentijnsdag, in 2011 was dat gedaald tot 29% en in 2012 tot 24%. In 2015 daalde het verder naar 21%. Rond 2019 leek Valentijnsdag weer aan populariteit te winnen. Zo werd Valentijnsdag in 2019 door 29% van de Nederlanders gevierd en onder millennials zelfs door 40%. Wel opmerkelijk is dat een Valentijnsboeket met name wordt verstuurd door ouders of schoonouders. Een ander weetje is dat met name vrouwen Valentijnsdag vieren. Bij mannen schiet het er nog wel eens bij in. Mannen opgelet; een Valentijnsboeket laten bezorgen wordt écht gewaardeerd door de vrouw! Dus waar wacht je op. ;)

Valentijn bloemen verzorgen

Na Valentijn bloemen kopen, bezorgen wij zo snel mogelijk jouw Valentijnsboeket. Tip degene die je verrast met onderstaande tips. Zo kan diegene de bloemen goed verzorgen en zo lang mogelijk van het Valentijnsboeket genieten. We voegen ook een flyer toe aan de bestelling, waar alle verzorgingstips op staan.

Een Valentijnsboeket verzorgen in een vaas doe je zo:

 1. Zorg voor een schone vaas die daarnaast hoog genoeg is. Deze liefdevolle bloemen groeien op de vaas vaak nog een aantal centimeters door.

 2. Als de Valentijn bloemen na ontvangst wat slapjes zijn, rol de tulpen in dat geval even in het papier (bijvoorbeeld een krant) en laat de Valentijn bloemen minimaal een uurtje ingerold op water zetten.

 3. Zorg dat je een stukje van de onderkant van het Valentijnsboeket afsnijdt. Zo kunnen de bloemen gemakkelijk meer water opnemen en gaan ze extra lang mee.

 4. Deze Valentijn bloemen zijn net mensen. Ze gedijen het beste op kamertemperatuur en staan liever niet droog. Vul de vaas met het Valentijnsboeket dus op tijd bij.

 5. Zet de Valentijnbloemen op een koele plek, uit de zon en uit de buurt van fruit.

 6. Voor de echte fanaten hier nog een laatste tip... Laat de vaas met het Valentijnsboeket buiten overnachten. De bloemen houden van een beetje kou, zo gaan ze nog langer mee.


Geniet op Valentijnsdag van deze mooie bloemen!