Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
€ 14,95
€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 20,95
€ 16,45
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Valentijn bloemen

Valentijn bloemen geven we aan onze geliefden op 14 februari. Om jouw geliefde echt te kunnen verrassen, is het ’t leukst om te kiezen voor Valentijn bloemen bezorgen. Laat het bezorgen maar aan ons over! Bestel nu jouw Valentijnsboeket, wij zorgen dat de bloemen op Valentijnsdag worden bezorgd!


Valentijn bloemen bezorgen

Valentijn bloemen bezorgen we wanneer jij dat wilt. Waarschijnlijk wil je dat de bloemen worden bezorgd op Valentijnsdag, maar misschien wil je wel dat het Valentijnsboeket een dag eerder wordt bezorgd? Het bezorgmoment kun je zelf selecteren tijdens het bestellen van de Valentijn bloemen. Wel raden we je aan om de bloemen voor Valentijn tijdig te bestellen. Houdt rekening met onze levertermijn. Een Valentijnsboeket die voor 12:00 is besteld, wordt de volgende dag geleverd. Maar bij bestellingen na 12:00 uur, wordt de zending pas de dag erna bezorgd. Om er zeker van te zijn dat je niet achter het net vist, raden we je aan om drie dagen van te voren (of eerder) ons Valentijnsboeket te bestellen. Valentijn bloemen bezorgen we middels een betrouwbare bezorgdienst. Zij garanderen dat 99,9% van de bloemen op tijd worden aangeboden.


Bloemen door de brievenbus of aan de deur

Bij bestellingen van 20 tot 200 stelen dient de ontvanger thuis te zijn. Wil je dat de Valentijn bloemen door de brievenbus worden bezorgd? Kies dan voor 12 stelen. In dat geval hoeft niemand thuis te blijven.

Valentijn bloemen

Anoniem Valentijnsboeket

Valentijn is de perfecte gelegenheid om bloemen anoniem te laten bezorgen. Anoniem een Valentijnsboeket laten bezorgen doen we standaard. Als je er namelijk voor kiest om bij ons een Valentijn boeket te bestellen, dan versturen we deze altijd zonder afzender. Een factuur ontvang je van ons per email en wordt nooit aan de bestelling toegevoegd. Zo kan je jouw geheime liefde, in het geheim verrassen. Hoe leuk is het om een anoniem Valentijnsboeket te ontvangen? Het lijkt ons fantastisch! Je hebt uiteraard ook de mogelijkheid om de ontvanger wel te laten weten dat de Valentijn bloemen van jou afkomstig zijn. Als je kiest voor Valentijnsboeket bestellen, dan heb je tijdens het bestelproces de mogelijkheid om een persoonlijk kaartje aan de Valentijn bloemen toe te voegen. Laat ons weten welke tekst je op de kaart gedrukt wilt hebben en wij printen het erop.


Valentijnsdag oorsprong

Dat we op Valentijnsdag bloemen aan onze geliefde(s) geven zal niet onbekend zijn. Maar waar komt Valentijnsdag eigenlijk vandaan? Wat is de oorsprong van deze bijzondere dag? Dat hebben we uitgezocht. Het Valentijnsfeest kom oorspronkelijk uit de 18e eeuw. Het feest is ingesteld om een ander feest te vervangen. Dat heette Lupercalia, oftewel een Romeins vruchtbaarheidsfeest. Dit werd afgeschaft en het Valentijnsfeest transformeerde mede door Geoffrey Chaucer tot een romantisch liefdesfeest. Veel later begon het feest commercieel te worden. Dit begon in de Verenigde staten waarbij de nadruk werd gelegd om op anonieme wijze de geliefde te verrassen met Valentijn bloemen. In de jaren 90 kreeg Valentijnsdag grote bekendheid in Nederland.


Valentijn bloemen bestellen

Valentijn bloemen bestellen kun je doen voor je geliefde, minnaar, collega, buurvrouw of zomaar iemand die je leuk vind. Onze bloemen zijn met zorg gekweekt en zijn 100% vers op het moment dat we ze verzenden. Wij werken niet met verschillende kwekers die bloemen bij ons aanleveren zodra wij een bestelling binnen krijgen. Alle Valentijn bloemen die wij verzenden, komen rechtstreeks uit onze eigen kwekerij. Een Valentijnsboeket bestellen kun je daarom zonder zorgen doen. Je geliefde zal er minimaal 7 dagen van kunnen genieten. Dat is de garantie die wij bieden! Nadat je hebt gekozen voor bloemen Valentijn bestellen, maken wij je order gereed. Valentijn bloemen bezorgen we op de dag die jij uitkiest.


Valentijnsboeket laten bezorgen

Een Valentijnsboeket laten bezorgen kun je doen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag. Zondag is de enige dag dat we niet bezorgen. Ons Valentijnsboeket bestaat uit verse tulpen een hartvormige chocolade lolly. Mits je deze erbij besteld natuurlijk. Ook kun je ervoor kiezen om een persoonlijke kaart aan je bestelling toe te voegen. Laat een bericht achter en wij printen het kosteloos op de Valentijnskaart. Je betaalt maar één prijs voor het volledige Valentijnspakket, bestaande uit: bloemen, chocolade en een lieve kaart (met gewenste tekst).


Leuk weetje over Valentijn bloemen

Valentijn bloemen bezorgen is super populair, maar is dat altijd al zo geweest? Wat blijkt; In 2007 deed 35% van de Nederlanders iets aan Valentijnsdag, in 2011 was dat gedaald tot 29% en in 2012 tot 24%. In 2015 daalde het verder naar 21%. Rond 2019 leek Valentijnsdag weer aan populariteit te winnen. Zo werd Valentijnsdag in 2019 door 29% van de Nederlanders gevierd en onder millennials zelfs door 40%. Wel opmerkelijk is dat een Valentijnsboeket met name wordt verstuurd door ouders of schoonouders. Een ander weetje is dat met name vrouwen Valentijnsdag vieren. Bij mannen schiet het er nog wel eens bij in. Mannen opgelet; een Valentijnsboeket laten bezorgen wordt écht gewaardeerd door de vrouw! Dus waar wacht je op. ;)

Lees verder...