Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 26

Van hoog naar laag sorteren
€ 24,95
€ 22,95
€ 22,95
€ 22,95
€ 22,95

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 13,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 22,95
€ 22,95

Meerdere formaten

Meerdere formaten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 26

Van hoog naar laag sorteren

Gefeliciteerd bloemen voor verjaardag

Gefeliciteerd bloemen laten bezorgen bij iemand die binnenkort zijn verjaardag viert? Geen probleem! Via Tulpen.nl kun je eenvoudig een bos gefeliciteerd bloemen bestellen en laten bezorgen. Soms is het lastig om een geschikt cadeau te vinden voor een verjaardag. De jarige heeft meestal alles al wat zijn hartje begeert. Echte wensen heeft hij of zij niet. Maar om nu met lege handen op een verjaardag aan te komen is ook zo wat. Gefeliciteerd bloemen zijn de oplossing! Deze verjaardag bloemen zien er kleurrijk uit en kun je bij de jarige laten bezorgen wanneer jij dat wilt. Het leuke is dat je aan de verjaardagsbloemen ook een persoonlijke verjaardagskaart kunt toevoegen. Geef de tekst aan ons door en wij drukken het op de kaart. De gefeliciteerd bloemen voor verjaardag bezorgen wij dan inclusief een kaart. De bestelling verpakken we in een vrolijke cadeauverpakking.


Gefeliciteerd bloemen voor jubileums

Een jubileum is een feestelijke herdenking van een gebeurtenis. Bijvoorbeeld de begindatum van een relatie of de start van een dienstverband. Niet alleen personen vieren jubileums, ook steden, dorpen en landen vieren hun eigen jubilea. Op welk moment geef je nu precies een bos gefeliciteerd bloemen? Wanneer worden jubileums gevierd? Dat verschilt per categorie.

Gefeliciteerd bloemen geef je bij een dienstverband jubileum bij 12,5 jaar, 25 jaar en 40 jaar. Voor huwelijken of relaties geldt: 12,5 jaar, 25 jaar en 50 jaar. Wist je dat jubileums ook benamingen hebben? Denk maar aan een verjaardag jubileum als iemand 50 jaar wordt. Bij een man noem je dat Abraham, bij een vrouw noem je het jubileum Sarah. Verjaardag bloemen zijn dan een leuk idee! Bij alle jubilea is het leuk om te herdenken met een boeket gefeliciteerd bloemen. Dit zal zowel door de vrouw als door de man worden gewaardeerd.

Gefeliciteerd bloemen voor verjaardag

Wat zijn verjaardag bloemen?

Welke bloemen geef je op een verjaardag? Dat is vast een vraag die je jezelf wel eens hebt gesteld. Wij hebben het antwoord! De meest geschikte bloemen om iemand mee te feliciteren zijn natuurlijk tulpen. Waarom? Tulpen zijn een oer-Nederlands product. Iedere Nederlander wordt blij van een bos bloemen uit eigen bodem. Binnen ons aanbod heb je keuze uit meer dan 10 verschillende kleuren. Gefeliciteerd bloemen zijn er onder andere in de kleuren oranje, rood, roze, wit en paars. Of je nu op zoek bent naar verjaardag bloemen voor een vrouw of man, er is keuze genoeg! Kun je geen keuze maken voor een mooie bos verjaardagsbloemen? Kies dan een gemixt boeket, dan zit je altijd goed.


Bloemen voor een felicitatie inclusief kaart

Bloemen voor een felicitatie kun je op verschillende momenten cadeau geven. Geef ze aan je man, vrouw, familie of collega’s wanneer er iets valt te vieren. Verjaardag bloemen geef je als iemand zijn verjaardag viert. Wist je dat je bij de felicitatie bloemen ook een kaart kunt laten mee sturen? Tijdens het bestelproces kun je dit zelf aangeven. Typ een tekst in van zoveel woorden als dat jij wilt en wij printen het op de kaart. Op die manier wordt jouw cadeau nog een stukje persoonlijker. Veelgebruikte zinnen zijn:

• Gefeliciteerd met je verjaardag
• Gefeliciteerd met het behalen van je diploma
• Gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby
• Gefeliciteerd met je behaalde jubileum
• Gefeliciteerd met je pensioen


Gefeliciteerd bloemen kopen

Als je iemand wilt feliciteren met mooie verjaardagsbloemen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De gefeliciteerd bloemen heb je binnen enkele minuten in onze webshop gekocht. Voordat je kunt kopen kies je eerst een kleur en aantal. Dan kies je voor eventuele extra producten, waarna je jouw bestelling kunt afronden. Na het kopen van verjaardag bloemen ontvang je een bevestigingsmail en we houden je goed op de hoogte van de verzending en bezorging. Heb je vragen over gefeliciteerd bloemen kopen? Bel of mail onze klantenservice en we helpen je direct met bloemen verjaardag.


Zo lang mogelijk genieten van verjaardag bloemen

Zodra de verjaardag bloemen worden bezorgd, is het natuurlijk de bedoeling dat de ontvanger er zo lang mogelijk plezier van heeft. Voor een gedeelte ligt dat aan de kwaliteit van de bloemen. Aangezien alle bloemen uit onze eigen kwekerij komen, kunnen we je garanderen dat de kwaliteit uitstekend is. Dus dat komt goed. Op het andere gedeelte hebben wij geen invloed. Dat is namelijk de verzorging van de gefeliciteerd bloemen. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de ontvanger. Om de ontvanger zo goed mogelijk op weg te helpen, voegen wij bij iedere bestelling verzorgingstips toe. De belangrijkste zijn:

• Zodra de verjaardagsbloemen zijn bezorgd, raden wij aan om enkele centimeters van de stelen af te snijden.
• Zet de gefeliciteerd bloemen zo snel mogelijk op schoon water.
• Indien bijgeleverd, voeg de bloemenvoeding toe.
• Ververs regelmatig het water. Voorkom vertroebeling.
• Zet de verjaardag bloemen niet in de buurt van fruit. Bloemen bederven namelijk sneller in de buurt van fruit.

Lees verder...