Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
€ 19,95

Meerdere formaten

Meerdere formaten

Meerdere formaten

Meerdere formaten

Meerdere formaten

Meerdere formaten

Meerdere formaten

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Geef een uniek tulpenbollen cadeau

Op zoek naar een uniek en betekenisvol cadeau? Denk dan eens aan tulpenbollen als geschenk! Tulpenbollen zijn niet alleen prachtige bloemen, maar ze dragen ook een symbolische waarde van schoonheid, liefde en vernieuwing. Met een tulpenbollen cadeau geef je niet alleen een kleurrijk en levendig geschenk, maar ook de belofte van een prachtig bloeiende tuin.

Tulpenbollen cadeau geven is niet alleen een genot voor het oog, maar ook een duurzaam en langdurig geschenk. Terwijl andere cadeaus na verloop van tijd vervagen, groeien tulpenbollen uit tot prachtige bloemen die jaar na jaar terugkomen. Het is een geschenk dat blijvende vreugde brengt en herinneringen oproept aan de speciale gelegenheid waarop het gegeven werd.

Bij het kiezen van een tulpenbollen cadeau, heb je verschillende opties. Je kunt kiezen voor een mix van verschillende kleuren tulpen, waardoor de ontvanger een kleurrijk bloemenspektakel kan verwachten. Of je kunt juist gaan voor een specifieke kleur die past bij de persoonlijkheid of de favoriete kleur van de ontvanger.

Het geven van een tulpenbollen cadeau is niet alleen geschikt voor verjaardagen of jubilea, de cadeaus zijn ook geschikt om iemand een hart onder de riem te steken. Of om iemand op te vrolijken. Het is een geschenk dat past bij elke gelegenheid en elke ontvanger zal waarderen.

Wil je iemand verrassen met tulpenbollen als cadeau? Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment hoogwaardige bloembollen. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op. We geven je graag advies bij het vinden van het perfecte tulpenbollen cadeau. Bestel vandaag nog en geef een geschenk dat de ontvanger keer op keer zal laten stralen met kleur en vreugde!

Liever tulpen geven waar de ontvanger gelijk al van kan genieten? Dat kan ook! Wij bieden namelijk het hele jaar tulpen aan. Bekijk onder andere: brievenbus bloemen, bloemen boeketten, pioentulpen, dubbele tulpen, pioenrozen of alle tulpen boeketten.

Wanneer kan ik tulpenbollen als cadeau geven?

Tulpenbollen kun je vanaf de maand augustus in onze webshop kopen. Vanaf dat moment kun je ze natuurlijk ook cadeau geven. De ontvanger kan de tulpenbollen planten vanaf september tot en met december. Bij voorkeur vóór de eerste echte nachtvorst.

Wanneer kunnen tulpenbollen geplant worden?

Na het kopen van een tulpenbollen cadeau, wil de ontvanger ze natuurlijk zo snel mogelijk planten. Tulpenbollen planten kan niet het hele jaar. Ze kunnen het best in de herfst geplant worden, als de blaadjes van de bomen vallen. Het is belangrijk dat de temperatuur in de grond niet te hoog is. Daar houden tulpenbollen niet van. Bloembollen moeten ongeveer 10 cm uit elkaar worden geplant. Op die manier hebben de bollen voldoende ruimte om te groeien, zonder dat ze elkaar in de weg zitten. Als plantdiepte kan ook 10 cm worden aangehouden.

Hoe kan een tulpenbollen cadeau het beste bewaard worden?

Een tulpenbollen cadeau kan al vanaf juli in onze webshop online kopen. Op dat moment kunnen ze nog niet gepoot worden. Ons advies is om ze nog eventjes te bewaren. Dat kan het best worden gedaan op een donkere plaats waar het niet vochtig is. Voor het geval je tulpenbollen uit de grond hebt gehaald en je besluit ze te bewaren, doe dan het volgende:
 
-    Maak de bollen schoon (zonder water) en controleer ze. Haal de beschadigde bollen weg van de bollen die heel zijn. Op die manier worden de gezonde bollen niet aangetast.
-    Wikkel ze in krantenpapier en doe ze in een doos.
-    Zet de doos op een donkere, koele plek waar het met name droog is. De bollen mogen niet vochtig worden. Een kledingkast of een kelder zou perfect zijn.

Wanneer komen tulpenbollen tot bloei?

Zodra je de bollen tussen september en december hebt geplant, moet je even geduld hebben. Als de lente haar intrede doet, zal in het voorjaar jouw tulpenbollen cadeau langzaam tevoorschijn komen. Afhankelijk van het weer, zullen in april/mei de tulpen tot bloei komen!

Wat zijn de voordelen van het geven van een tulpenbollen cadeau?

Het geven van een tulpenbollen cadeau is behoorlijk uniek! Bloembollen worden bijna nooit als cadeau gegeven, des te leuker is het om ze juist wel als kado te geven. Het voordeel is dat de ontvanger maanden van jouw cadeau met tulpenbollen kan genieten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het prachtige cadeau direct in de kast wordt gestopt.

Kan het cadeau met bollen inclusief persoonlijk kaartje worden bezorgd?

Ja, dat kan. Als je tulpenbollen als cadeau wilt geven, dan wil je daar natuurlijk een leuk kaartje bij doen. Via het kaartje kun je bijvoorbeeld iemand feliciteren of bedanken. De persoonlijke boodschap kun je tijdens het afrekenen van het tulpenbollen cadeau invoeren. Wij zorgen er vervolgens voor dat de tekst op het geselecteerde kaartje wordt gedrukt. We maken er een echt cadeautje van! Een verrassing om te krijgen en voor jou heel makkelijk om te geven.

Is het geven van een tulpenbollen brievenbus cadeau ook mogelijk?

Jazeker! We hebben meerdere tulpenbollen cadeaus die in de brievenbus kunnen worden bezorgd. Dat is handig want bij een bezorging van een cadeau door de brievenbus hoeft de ontvanger niet thuis te zijn.

Tulpenbollen cadeau kopen

Een tulpenbollen cadeau kun je in de zomer en herfst online bij ons kopen. De bloembollen zijn één van de geliefdste voorjaarsbollen. Stel je voor; het is voorjaar, je tuin ziet er nog grauw en winters uit. Er is nog vrijwel geen groen te zien en ineens zie je daar tulpen uit de bol schieten. De bloemen geven kleur aan de tuin. Dat geeft gelijk een vrolijk voorjaarsgevoel. Het mooie is dat er verschillende kleuren tulpenbollen zijn. Zo kun je zelf de gewenste kleur voor de ontvanger van jouw tulpenbollen cadeau kiezen. De meest verkochte binnen onze webshop is de ‘tulpenbollen mix’. Dit artikel is perfect geschikt om als cadeau te geven. Dan kan de ontvanger genieten van diverse kleuren. Tulpenbollen bestellen doe je eenvoudig online via onze shop. Ze komen rechtstreeks van de kweker.

Lees verder...