Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
€ 20,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95
€ 13,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 19,95

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,45

Meerdere formaten

€ 12,45

Meerdere formaten

€ 12,45

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 12,45

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Paasboeket

Wil je met Pasen een mooi Paasboeket laten bezorgen? Bij jezelf, je ouders, schoonouders, broer, zus of misschien wel bij vrienden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze mooie Paasboeketten zorgen gegarandeerd voor een lach op het gezicht. De Paasbloemen zijn 100% vers en komen uit onze eigen kwekerij. Bestel nu eenvoudig chocolade paaseitjes en een kaartje bij je bestelling.


Paasboeket bestellen

Fleur tijdens Pasen je huis op met een mooi Paasboeket! Of nog beter; geef Paas bloemen cadeau aan iemand die je lief hebt. Een Paas boeket bestellen doe je gemakkelijk online via onze shop. De verrassing zal extra groot zijn, want naast Paasbloemen ontvangt de gelukkige ook een zakje chocolade paaseitjes. Mits je deze mee besteld natuurlijk. Je hebt ook nog de mogelijkheid om een mooi vormgegeven kaart aan het Paasboeket toe te voegen. Tijdens het bestellen kun je jouw persoonlijke boodschap achterlaten, wij zorgen ervoor dat deze op de paaskaart wordt gedrukt. Heb je vragen over een Paasboeket bestellen? Neem dan contact op. Onze bloemisten staan altijd voor je klaar!


Zo kun je jouw Paasboeket samenstellen:

- Mooie Paasbloemen, de tulpen zijn van 12 tot 200 stuks te bestellen.
- Chocolade paaseitjes.
- Een kaart met persoonlijke boodschap.

Paasboeket

Paasboeket bezorgen

Een Paasboeket bezorgen is wat we graag voor je doen. Zodra jij kiest voor een Paasboeket bestellen en de betaling afrond, dan maken wij direct de order voor je gereed. Eerst halen we de Paasbloemen uit onze kas, daarna doen we ze in folie en verpakken we ze in een stevige kartonnen doos. Tot slot leveren we de Paas bloemen aan bij onze pakketverzender, welke de volgende dag de Paasbloemen bij jou komt thuisbezorgen. Een Paasboeket laten bezorgen kun je dus zeker aan ons overlaten! Als je wilt dat de Paas bloemen door de brievenbus worden bezorgd, kiest dan voor 12 bloemen. Als je voor een groter aantal kies, dan worden ze aan de deur bezorgd. Een Paasboeket bezorgen doen we binnen 24 uur als je voor 12:00 uur besteld. Doe je het daarna? Dan worden de bloemen doorgaans binnen 48 uur geleverd.


Paasbloemen met Pasen

Je huis opvrolijken met Pasen is ontzettend leuk. Misschien krijg je visite, heb je een paasbrunch een paasdiner of ga je gourmetten? Hoe dan ook; je wilt dat je huis er gezellig uitziet. Dit kun je doen door mooie Paasbloemen in je huis te decoreren. Maar waarom vieren we met Pasen eigenlijk feest?


Pasen

Pasen begint feitelijk met Witte Donderdag, oftewel; het laatste avondmaal van Jezus. Daarop volgt Goede Vrijdag; de kruisiging. Deze dag staat in het teken van de kruisiging en de daaropvolgende dood van Jezus. Aansluitend komt ‘Stille Zaterdag’ waarbij de graflegging van Jezus wordt herdacht. In de avond wordt in veel kerken gebeden tijdens de zogenaamde paaswake. Tot slot volgt Pasen, wat feitelijk de wederopstanding is. Op paaszondag zou Jezus zijn opgestaan uit zijn graf. Reden genoeg voor een feestje met mooie Paasbloemen of een Paasboeket. Omdat christenen dit nooit op hun rustdag buiten de deur kunnen vieren, is er nog een tweede dag aan vastgeplakt. Vandaar de eerste en tweede paasdag.


Paasbloemen

Met Pasen vieren we dus de wederopstanding van Jezus Christus. Dat vieren we met mooie gele Paasbloemen. Waarom de kleur geel met Pasen? De kleur geel wordt vaak geassocieerd met de zon en de zon staat op haar beurt weer voor licht en leven. Erg toepasselijk voor de wederopstanding van Jezus. Buiten dat is geel ook de kleur van de lente, omdat de meeste Paasbloemen de kleur geel hebben. Denk daarnaast ook eens aan de lieve kuikentjes die uit hun ei komen. Deze hebben ook een gele kleur. Kortom; geel is de kleur van Pasen, en van gele Paasbloemen wordt iedereen vrolijk. Wil je een Paasboeket laten bezorgen? Kies voor Paasboeket bestellen! Het online kopen doe je eenvoudig en snel via onze webshop.

Lees verder...