Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Paas brievenbus tulpenpakket

Uitverkocht
€ 13,95

Ons speciaal samengestelde Paas brievenbus tulpenpakket is hét geschenk waar je voor de Paasdagen naar op zoek bent! De Tony Chocolonely reep en en vouwvaasje maken het pakketje helemaal compleet!

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 gele tulpen, een reep Tony Chocolonely en vouwvaasje. Vraag hier eventueel een offerte op maat aan!

 

Over ons Paas brievenbus tulpenpakket

Met ons speciaal samengesteld Paas tulpenpakket tover je bij iedere ontvanger gegarandeerd een glimplach op zijn of haar gezicht! De Tony Paasreep met met een toepasselijke smaakcombinatie is erg gewild! Met het bijpassende Paas vouwvaasje kunnen de tulpen rechtstreeks na aankomst worden geschikt, om vervolgens minimaal 7 dagen van te kunnen genieten. 

De 10 gele tulpen zijn het zonnetje in huis en zorgen daarmee direct voor een voorjaarsgevoel! Voeg gemakkelijk een persoonlijke boodschap en wij voegen het kaartje voor je bij! Geniet nog langer van de vrolijke kleuren en geur van onze gele brievenbustulpen, door de bijgevoegde flyer met daarop verzorgingstips goed op te volgen. Gewoon eenvoudig bij de ontvanger bezorgd zonder dat er iemand thuis hoeft te zijn!

Gele Paastulpen verzorgen

Om optimaal te kunnen genieten van onze prachtige gele Paas tulpen is het essentieel om ze goed te verzorgen. Hier zijn enkele eenvoudige stappen die je kunt volgen om minstens een week lang van de tulpen te kunnen genieten:

  1. Begin met het gebruik van een schone vaas om de tulpen in te plaatsen.

  2. Snijd een klein stukje van de onderkant van de stelen af voordat je ze in de vaas plaatst. Dit zorgt ervoor dat de tulpen beter water kunnen opnemen.

  3. Zorg ervoor dat de tulpen op kamertemperatuur staan om ze in optimale conditie te houden.

  4. Vermijd het plaatsen van de tulpen in de buurt van fruit. 

Door deze eenvoudige verzorgingstips op te volgen, kun je langer genieten van jouw gele Paas tulpen en de vrolijkheid die ze brengen.