Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meerdere formaten

Meerdere formaten

Meerdere formaten

Meerdere formaten

€ 11,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Pioentulpen kopen

In de maanden april en mei zijn ze enorm populair, het gaat natuurlijk over onze pioentulpen. In deze twee maanden zien we het zoekvolume enorm toenemen en kan de pioentulp zeggen dat hij de best verkochte tulp is binnen onze webshop. In het voorjaar zijn ze in heel veel huishoudens te vinden. Pioentulpen kopen wordt daarom ook gedaan door een hele brede groep mensen. Mannen en vrouwen tussen de 20 en 80 jaar kopen onze pioentulpen. Het leuke is; iedereen geniet ervan!

Ze zijn dagvers, wat betekent dat je er extra lang van kunt geniet als je kiest voor pioentulpen kopen. Geef ze aan jezelf cadeau of verwen iemand anders. Met pioentulpen sla je de plank nooit mis! Pioentulpen bestellen doe je binnen enkele klikken op onze webshop. Wij bezorgen door heel Nederland. Of je nu in Groningen of Breda woont, wij bezorgen altijd binnen 24 uur.

 

Pioentulpen, wat zijn het eigenlijk?

Pioentulpen zijn ‘normale’ tulpen, maar dan met extra veel bloemblaadjes. Omdat pioenen dat ook hebben en ze daardoor veel op elkaar lijken, is deze type tulp de pioentulp gaan heten. Pioentulpen en de bekende pioenen lijken familie van elkaar, maar zijn dat niet. Pioentulpen zijn er in april tot ongeveer half mei. En vanaf half mei zijn er normale pioenen te bestellen. Ze wissen elkaar af, zo kun je extra lang genieten van de pioenbloemen. Wist je dat de pioentulp ook wel een dubbele tulp wordt genoemd? Dat is feitelijk ook zo, want ze hebben dubbel zoveel bloemblaadjes. Dat is dubbel genieten! De goedgevulde bloemen staan er om bekend dat ze gaan hangen in de vaas.

Pioentulpen

Alle type tulpen

Pioentulpen zijn een bepaald soort. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer soorten tulpen te onderscheiden. Zie het overzicht hieronder. Er zijn maar weinig mensen die weten dat er zoveel tulpen soorten bestaan. De meeste mensen die tulpen kopen kennen de pioentulpen, de gewone oftewel triumf tulp of de franse tulpen!

 

 • Gekroonde tulpen
 • Darwin hybride tulpen
 • Pioentulpen
 • Enkele tulpen
 • Fosteriana tulpen
 • Gefranjerde tulpen
 • Leliebloemige tulpen
 • Parkiet tulpen
 • Triumf tulpen
 • Viridiflora tulpen

 

Pioentulpen in vaas

Pioentulpen kopen? Koop een mooie vaas waar je de pioentulpen in kunt decoreren. Een vaas verkopen we helaas nog niet. We raden aan om deze elders te kopen. Voor het kopen van pioentulpen ben je bij ons uiteraard wel aan het juiste adres. Zodra de bloemen worden bezorgd, kun je ze mooi in een vaas zetten. Je hebt het vast al op de afbeeldingen gezien, maar onze boeketten pioentulpen hebben we o.a. in de kleuren oranje, geel en paars. We bieden ook een boeket pioentulpen aan met gemengde kleuren. Wel zo leuk want dan kun je optimaal genieten!

 

Wat is een juiste vaas voor pioentulpen?

Pioentulpen staan het mooist als de vaas ongeveer de helft zo hoog is als de pioentulpen. Over het algemeen is de lengte van een pioentulp 40 cm a 50 cm. De perfecte tulpenvaas is dan 20 cm a 25 cm.

 

Hoe zet je pioentulpen in de vaas?

Pioentulpen zijn mooi, maar hoe zet je ze mooi in de vaas? Daarvoor hebben we een aantal tips.

 

 1. Snij ten eerste 1 a 2 cm van de onderkant, zodat water beter opgenomen kan worden.
 2. Pak een schone vaas die hoog genoeg is. Houdt er rekening mee dat pioentulpen nog een stukje doorgroeien als ze eenmaal in de vaas staan.
 3. Vul de vaas met koud water.
 4. Zet de pioentulpen in de vaas. Houdt een klein beetje ruimte tussen de stelen zodat ze niet helemaal tegen elkaar aan staan. Dat zorgt voor het mooiste effect.

 

Pioentulpen laten bezorgen

Onze prachtige pioentulpen kun je voor jezelf kopen, maar natuurlijk ook voor een ander. Wist je dat meer dan de helft van onze klanten ervoor kiest om pioentulpen cadeau te geven? Iedereen wordt namelijk vrolijk van een mooi boeket pioentulpen. Of je nu pioentulpen laat bezorgen bij een familielid, dierbare of bij een collega als ​relatiegeschenk. Pioentulpen laten bezorgen is altijd een goed idee. Net zo een goed idee als het versturen van gefeliciteerd bloemen, beterschap bloemen en tulpen met bol.

Als je voor 12.00u een bestelling plaatst, heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Tenzij je voor een andere bezorgdag kiest. Wij bezorgen door heel Nederland en België. Dat doen we met een betrouwbare bezorgdienst, die 99,9% op tijd levert. Waarom pioentulpen bestellen op Tulpen.nl? Dat is simpel; een boeket pioentulpen komt rechtstreeks van het land. De bloemen worden dagelijks vers geplukt en zullen in de vaas zeker niet teleurstellen!

 

Voeg een kaartje toe

Een bos pioentulpen kun je in aantallen van 10, 20, 30, 50 en 100 stuks bestellen. Tijdens het kopen van een boeket pioentulpen kun je ervoor kiezen om een kaartje aan je bestelling toe te voegen. Bestel je ze voor jezelf of geef je iemand een surprise? In het geval dat ze voor iemand anders zijn, dan kun je er dus voor kiezen om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Wij printen vervolgens jouw stukje tekst op een mooi vormgegeven kaartje en voegen deze toe aan de pioentulpen. Heb je vragen over pioentulpen kopen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees verder...