Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Gele pioentulpen

Uitverkocht

Onze gele pioentulpen komen rechtstreeks van het land. De pioentulpen worden dagelijks vers geplukt en zullen in de vaas zeker niet teleurstellen!

 • Direct van eigen kwekerij!
 • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
 • Kies zelf een dag om te bezorgen.
 • Verpakt in cadeauverpakking.
 • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Op de productfoto's staan 30 gele pioentulpen in de vaas.

Groot aantal bestellen? Vraag hier gemakkelijk je offerte aan!

Over gele pioentulpen

Onze gele pioentulpen zijn een echte seizoentopper en daarom maar een aantal weken per jaar te verkrijgen. De pioentulpen komen rechtstreeks van het land, in tegenstelling tot onze reguliere aanbod, dat in de kas groeit. Bij de bijnaam 'pioentulp' is afkomstig van de grote bloem, die op een pioenroos lijkt. Deze gele pioentulp heeft namelijk meerdere bladeren, net zoals de bekende pioenroos. Ze lijken familie van elkaar, maar zijn dat niet. De pioentulp is feitelijk een dubbele tulp, met goedgevulde bloemen. Door de meerdere bloemblaadjes neemt de bloem toe in volume.

Gele pioentulpen verzorgen

Na het online kopen van dit mooie boeket gele pioentulpen, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. geef ze daarom genoeg aandacht, zodat ze zo lang mogelijk kunnen shinen.

Onderstaand de nodige tips voor het verzorgen van onze pioentulpen:

 1. Onze pioentulpen staan het liefst in een ruimte die op kamertemperatuur is. Geef ze voldoende water, want daar houden ze van.

 2. Voordat je ze in de vaas zet, snijd eerst een stukje van de stelen af. Hierdoor wordt het water beter opgenomen en gaan ze langer mee.

 3. Zorg voor een passende hoge vaas. Onze pioentulpen groeien namelijk door eenmaal op de vaas.

 4. Zijn de pioentulpen na het bezorgen een beetje slap? Rol ze dan in een krant. Geef ze een paar uur de tijd en ze zijn weer op volle kracht.

 5. Zorg dat de pioentulpen uit de zon, uit de buurt van fruit en op een koele plek staan.

 6. Wanneer je de pioentulpen 's nachts buiten zet, gaan ze nóg langer mee! Let er wel op dat het buiten niet mag vriezen of hard mag waaien.


Geniet van deze prachtige gele pioentulpen!