Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
€ 24,95
€ 22,95
€ 22,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Tulpen boeket bestellen en laten bezorgen

Een mooi tulpen boeket bestellen kun je eenvoudig doen via Tulpen.nl. Alle getoonde boeketten hebben we direct uit eigen voorraad leverbaar en kunnen we binnen 24 tot 48 uur bij jou thuis bezorgen. Een tulpen boeket bezorgen we wanneer jij dat wilt. Je kunt namelijk zelf tijdens het afronden van je bestelling, aangeven op welke dag je het boeket tulpen wilt laten bezorgen. De tulpen boeketten die je in onze webshop vindt, worden na het plaatsen van een bestelling zorgvuldig klaargemaakt en ingepakt. Dit doen we in onze eigen kwekerij. Dat betekent dat een tulpenboeket altijd super vers is. Om die reden kunnen wij je garanderen dat je er tenminste 7 dagen van kunt genieten, zodra het boeket tulpen is geleverd. Een tulpen boeket bestellen en laten bezorgen is leuk bij speciale gelegenheden. Hieronder hebben we er een aantal uitgelicht.

 

Tulpen boeket laten bezorgen? Dit zijn perfecte gelegenheden:

Tulpen boeket

Een tulpen boeket kopen kan het hele jaar

Een tulpen boeket kopen kun je bij ons het hele jaar doen. Huh? Ja je leest het goed! Een jaarrond bieden wij tulpen boeketten aan. Dus ook buiten het tulpenseizoen! De maanden van het tulpenseizoen zijn januari, februari, maart april en mei. Deze maanden bieden wij de ruimste keuze aan in tulpenboeketten. Doorgaans heb je keuze uit ongeveer 10 a 15 boeketten.

Ben je geïnteresseerd in een tulpen boeket bestellen buiten het tulpenseizoen? Dus in de maanden: juni, juli, augustus, september, oktober, november of december? Dan ben je bij ons nog steeds aan het juiste adres. Deze maanden kun je namelijk ook bij ons een boeket tulpen kopen en laten bezorgen. Meestal heb je keuze uit ongeveer 6 verschillende kleuren, waaronder onze rode tulpen, witte tulpen en gele tulpen. Wij zijn de enige kweker die een jaarrond tulpen aanbiedt. Dat doen we door een tulpen boeket in ijs te bewaren. Daardoor kunnen we het seizoen langer rekken.

 

Tulpenboeket schikken

Hoe tulpen in een vaas uitkomen heeft voor een groot deel te maken met de vorm en hoogte van de vaas. Als de vaas redelijk laag is met een brede opening, dan zullen de bloemen alle kanten op vallen. Is de vaas juist wat smaller en hoger? Dan zal het boeket tulpen wat rechterop staan. Om een nonchalant tulpenboeket te tonen, raden we aan om te kiezen voor een brede vaas. Voor een wat strakkere weergave kies je voor een smallere vaas. Gebruik eventueel doorzichtig plakband om het boeket tulpen beter op zijn plaats te houden. De juiste wijze voor een tulpen boeket schikken, is als je de stelen kruislings in de vaas decoreert. Dit zal het beste effect geven. Houd wel in de gaten of de stelen ver genoeg de vaas in gaan, zodat ze goed in het water staan. Je kunt bij ons ook een tulpenschoof kopen. Dat zijn tulpen met bollen eraan. Deze decoreer je in een schaal of op een bord.

 

Onderhouden van je boeket tulpen

Vul de vaas regelmatig bij met vers water. Het tulpenboeket zal zich namelijk helemaal vol zuigen met water. Sneller dan je denkt! Zet het boeket op een koele plaats, hierdoor kun je er langer van genieten. Om te voorkomen dat het tulpen boeket gaat hangen, kun je in de stengels, ongeveer 1 cm onder de bloem, met een speld een gaatje prikken. Hierdoor zullen de tulpen niet gaan hangen. Ben je dat vergeten en gaan ze toch hangen? Rol het boeket dan in een krant en zet ze in een vaas. Het liefst buiten uit de wind. Geef ze een paar uur de tijd, daarna zullen de tulpen weer fier overeind staan.

 

Zie tulpen.nl als de lokale bloemist

Wij van tulpen.nl werken samen met meerdere tulpenkwekers. Met elkaar proberen wij zoveel mogelijk Nederlanders te bevoorraden van een mooi boeket tulpen. Een tulpen boeket bezorgen doen we door heel Nederland. Alle geïnteresseerden kunnen via onze webshop een tulpen boeket bestellen. Je kunt ons als het ware zien als de lokale bloemist bij jou om de hoek. We hebben dan weliswaar geen fysieke winkel, maar als je geïnteresseerd bent in een mooi tulpenboeket, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als lokale bloemist bezorgen wij dagelijks honderden tulpen boeketten. Niet onbelangrijk; ieder tulpen boeket is 100% vers! Dat komt omdat boeketten pas uit onze kwekerij worden geplukt, als bestellingen worden geplaatst. Pioenrozen kopen kun je overigens ook bij ons doen in de maanden mei en juni.

 

Zo versturen wij een boeket tulpen

Vroeger was het ondenkbaar je dat je een mooi boeket tulpen onbeschadigd thuisgestuurd kon krijgen. Bedrijven waren daar niet op ingesteld. Maar ook pakketvervoerders konden niet waarborgen dat een tulpen boeket zonder beschadigingen geleverd kon worden. Gelukkig zijn wij - Tulpen.nl en onze pakketvervoerder - hier nu perfect op ingesteld. Wij garanderen dat we een tulpen boeket bezorgen zonder beschadigingen. Een boeketje tulpen verpakken we in een brievenbusdoosje of in een grote doos. Beide dozen zijn stevig en beschermen het boeket.

Als je wilt dat jouw boeket tulpen door de brievenbus wordt bezorgd, kies dan voor het bestellen van 10 stuks. Brievenbus bloemen worden altijd binnen 48 uur bezorgd. Als je 20, 30, 50 of meer tulpen bestelt, dan worden ze in een grote doos verpakt die aan de deur wordt bezorgd. Wist je dat wij een tulpen boeket versturen met een bijpassend kaartje? Je kunt zelf via onze webshop een persoonlijke boodschap toevoegen die wij op het kaartje drukken. Dit doen we helemaal kosteloos! Leuk toch?

 

Tulpen boeket bezorgen? Vers van de kweker

Een tulpen boeket bezorgen doen we graag voor je. Duizenden mensen zijn je voorgegaan, we hopen jou ook te kunnen verblijden! Via onze online winkel kun je eenvoudig een tulpen boeket kopen. Ons team staat dagelijks graag voor je klaar en begrijpt dat goede kwaliteit tulpen, persoonlijke service en snelle levertijden belangrijk zijn. Bestelde bloemen worden altijd vers geoogst vanuit onze eigen kas. Een tulpenboeket is daarom altijd vers van de kweker. Als je voor 12:00 uur kiest voor het bestellen van een tulpen boeket, dan versturen wij dezelfde dag nog jouw boeket tulpen. Een tulpen boeket bezorgen doen we binnen 24 uur!

Lees verder...