Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Rechtstreeks van
onze eigen kwekerij!

Onze tulpenkwekerij

Het hele jaar tulpen

Onze tulpenkwekerij bestaat al tientallen jaren en is gevestigd in Roelofarendsveen. Van oorsprong een echt tulpendorp. Jaarlijks produceren en verpakken we miljoenen tulpen, waarvan een gedeelte via onze webshop wordt verkocht. Alle tulpen die wij online verkopen, komen rechtstreeks uit onze eigen kwekerij, super vers dus! We bieden niet voor niets 7 dagen vaasgarantie aan.

Wist je dat wij het hele jaar tulpen aanbieden in onze webshop? Ook in de zomer kun je bij ons terecht voor een bosje verse tulpen!

Van bol tot bloem

Voordat een tulpenbol in onze kas kan worden geplant, om vervolgens tot tulp te kunnen groeien, moet deze eerst het juiste formaat hebben. Om voldoende te kunnen groeien, planten we de tulpenbollen daarom eerst buiten. Hier kunnen de tulpenbollen groeien van een klein bolletje, tot een volwassen tulpenbol. 

Wanneer de tijd rijp is (ongeveer in juni/juli) worden de tulpenbollen gerooid, gesorteerd en verwerkt in onze bollenschuur. Wanneer de tulpen de juiste temperatuursbehandeling hebben ondergaan, zijn ze klaar zijn om in de kas verder te groeien. In twee tot drie weken groeien de tulpen in onze tulpenkwekerij van bol tot bloem, klaar om te worden geoogst, verwerkt en te shinen bij jou in de vaas!

Van bol tot bloem

Duurzaamheid

Wij produceren onze tulpen op een zo duurzaam mogelijke manier. Fair voor mensen en fair voor het milieu en onze directe leefomgeving. Onze werkprocessen zijn gecertificeerd en voldoen aan alle gestelde normen en wetgeving. Zo hergebruiken we bijvoorbeeld het water uit de waterbakken waarin onze tulpen worden gebroeid.

Maar we doen meer dan dat. Op een van onze tulpenbroeierijen staan tien bijenkasten die beheerd worden door een imker. Door hierin te investeren leveren we een actieve bijdrage aan het behoud van de bijenstand en daarmee ook aan het behoud van de zo noodzakelijke biodiversiteit. Want, wat voor ons mooie ‘bijzaken’ zijn, zijn hoofdzaken voor onze natuur.

Onze belofte

Ons team staat dagelijks graag voor je klaar en begrijpt dat goede kwaliteit tulpen, persoonlijke service en snelle levertijden belangrijk zijn. Als je bij ons tulpen bestelt kun je voor 100% op ons rekenen. We komen onze afspraken na en garanderen dat onze tulpen bij jou in de vaas minstens zeven dagen goed blijven. Dit kunnen we waarmaken omdat de door jou bestelde bloemen dagelijks vers geoogst worden en daarom doorgaans binnen 24 uur op het door jou aangegeven adres afgeleverd worden.

We zijn nieuwsgierig naar je ervaringen met onze tulpen en onze werkwijzen. We staan open voor feedback en proberen onze service altijd naar een nog hoger niveau te tillen. Maar je mag ons ook contacten als je gewoon wat meer informatie over ons en/of onze bedrijven wilt hebben. Over tulpen raken wij namelijk nooit uitgepraat.