Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
€ 25,90
€ 25,90
€ 25,90
€ 28,90
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Tulpenvaas van glas kopen

Wil je een tulpenvaas van glas kopen? Alle tulpenvazen op Tulpen.nl zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen binnen 24 uur bij jou worden thuisbezorgd. Alle tulpenvazen zijn gefotografeerd met daarin een boeket tulpen. Deze tulpen zitten bij de vaas inbegrepen. Zo kun je thuis gelijk genieten van de verse tulpen, maar ook van de nieuwe tulpenvaas! Tulpen met vaas bezorgen we doorgaans binnen 1 tot 2 dagen. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Wil je tulpen met vaas kopen en cadeau geven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt namelijk tijdens het bestellen een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze printen we op een kaartje en voegen we toen aan de tulpen met vaas. Een tulpenvaas kopen die van glas is gemaakt doe je gemakkelijk en snel via onze shop. Lukt het niet? Neem dan contact op, we helpen je graag.

Een glazen tulpenvaas bezorgen we inclusief een bos verse tulpen, zoals op onderstaande afbeelding.

Tulpenvaas kopen

Tulpenvaas modern of toch juist antiek?

Tulpenvaas kopen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een Tulpenvaas modern of een tulpenvaas antiek. De twee zijn totaal van elkaar verschillend. Modern is iets dat recent of nieuw is. Antiek staat voor oude, waardevolle kunstvoorwerpen van minimaal 100 jaar oud. Heb je een woning met een modern interieur, dan past daar natuurlijk het best een moderne tulpenvaas glas bij. Als jouw huiskamer gevuld is met antieke voorwerpen, dan is een antieke tulpenvaas 100% geschikt. Helaas bieden wij geen antieke of oude tulpenvazen aan. We richten ons met name op de nieuwe en moderne tulpenvazen. Dit type is te bestellen in onze webshop en kun je online bij ons kopen. Een tulpenvaas modern bieden wij aan van glas, maar ze zijn er ook van keramiek.

 

Tulpenvaas glas

Een tulpenvaas glas is de meest verkochte tulpenvaas op Tulpen.nl. We hebben glazen vazen welke geschikt zijn voor enkele tulpen, maar we hebben ook tulpenvazen van glas waar een groot tulpen boeket in kan. Het ideale van een tulpenvaas glas, is dat deze tijdloos is. Glazen vazen hebben een neutraal karakter en passen in elk interieur. Het mooie is; je kunt er eindeloos mee decoreren. Je koopt één keer een tulpenvaas van glas, die kun je over 10 jaar of 20 jaar nog steeds gebruiken. Dus in dat opzicht is een glazen vaas ook nog erg duurzaam ;).

Wil je een tulpenvaas kopen die van glas is, dan krijg je daar óók een boeket tulpen bij geleverd. Dan kun je gelijk bekijken hoe de vaas staat als er tulpen in staan. En je kunt er gelijk mee decoreren! Als de tulpen zijn uitgebloeid, dan kun je de vaas gebruiken als bloempot of om planten in te stoppen. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden te bedenken wat je met de vaas zou kunnen doen. Een tulpenvaas van glas kan soms een robuuste of juist een elegante uitstraling hebben. Het is maar net hoe de vaas is vormgegeven. Zo kan een vaas rond zijn of in de vorm van een fles of karaf. Wist je dat je bij ons ook een tulpenschoof kunt kopen? Dit zijn tulpen met bol waarbij je eenvoudig een glazen schaal kunt mee bestellen.

 

Het maken van glazen tulpenvazen

Wist je dat een glazen tulpenvaas wordt geblazen tussen de 870 en 1040 graden Celsius? Zodra het blazen klaar is en het vloeibare glas de vorm heeft zoals vooraf bedacht, dan wordt het glas in een oven geplaatst. De oven is ongeveer 500 graden. Op die manier kan het glas langzaam afkoelen, anders zouden er scheuren in het glas ontstaan.

 

Tulpenvazen kopen in het goud, zwart, wit, groen, roze en blauw

Als je een tulpenvaas wilt kopen, dan ben je vast op zoek naar een tulpenvaas in de kleur goud, zwart, wit, groen, roze of blauw. Vrijwel alle kleuren zijn online te bestellen. Maar de goudkleurige tulpenvaas glas is wel erg populair. Waar staat deze kleur eigenlijk voor? Goud staat voor innerlijke wijsheid, ontspant en geeft vrijheid. Een tulpenvaas goud geeft warmte in het interieur en straalt bovendien welvaart uit. Een goudkleurige tulpenvaas sprankelt en straalt luxe uit. Naast goud zijn de kleuren zwart en wit ook erg populair.

Zwart en wit zijn twee basiskleuren die in vrijwel iedere huiskamer passen. Een zwarte tulpenvaas geeft kracht en gezag. De kleur zwart wordt geassocieerd met elegantie, formaliteit, kwaad en mysterie. Een tulpenvaas in de kleur zwart kan heel strak overkomen. Een witte tulpenvaas wordt geassocieerd met zuiverheid, onschuld, goedheid en licht. De kleur wit wordt beschouwd als de kleur van perfectie.

 

Goud, wit, zwart, groen, roze, blauw

Voor het online kopen van een tulpenvaas glas heb je keuze uit verschillende kleuren. De populaire staan hieronder:

  • Tulpenvaas goud
  • Tulpenvaas zwart
  • Tulpenvaas wit
  • Daarnaast nog tulpenvazen in de kleuren groen, roze en blauw

 

Tulpenvaas Delfts blauw

Naast tulpenvazen van glas in de kleuren goud, zwart of wit, zijn er ook tulpenvazen van zogeheten ‘Delfts blauw’. Delfts blauw is een type faience (aardewerk) met blauwe decoratie, dat traditioneel in Delft wordt vervaardigd. Tussen de 17e en 19e eeuw was het aardewerk met name populair onder welvarende families. Dat kwam doordat men dacht dat artikelen van Delfts blauw van porselein werden gemaakt, zoals de Chinese porselein. Maar dat was niet zo. Een tulpenvaas Delfts blauw werd van klei gemaakt. Na het bakken kreeg de klei een glimmende laag toegebracht, waardoor het op écht porselein leek. Toch was Delfts blauw zeer populair en waren er maar liefst meer dan 30 bakkerijen in Delft die producten maakte. Inmiddels zijn er Delfts blauw bakkerijen over het hele land verdeeld, die o.a. tulpenvazen maken. Het is een oer-Hollands product, net zoals tulpen. Daarom is het een prachtig gezicht als tulpen in een tulpenvaas van Delfts blauw staan. Als je gelukt hebt, kun je zo een Delfts blauwe tulpenvaas in onze shop online kopen.

 

Tulpenvaas design, kies je voor groot of klein?

Wil je een tulpenvaas met een mooi design online kopen? In onze online winkel heb je keuze uit meerdere tulpenvazen. De één heeft een strak design, de ander heeft een levendig design. Het is maar net welke smaak je hebt. Dat zelfde geldt voor de grootte van de vaas. Ben je geïnteresseerd in een grote tulpenvaas met wellicht een ronde hals? Of ga je toch voor de kleine vaas met bijvoorbeeld een vierkante vorm? Dat is afhankelijk van je smaak en van hetgeen wat je erin wilt hebben. Wil je er 12 tulpen in of ga je voor een grote bos van 50 stelen? Zowel een tulpenvaas groot als klein, kunnen we zonder zorgen bij jou thuis bezorgen. Het online kopen heb je binnen 1 minuut gedaan!

 

Tulpen met vaas online kopen

Tulpen met vaas kopen? Tulpen.nl is de enige webshop in Nederland waarbij je een glazen tulpenvaas kunt kopen inclusief verse tulpen. Hiermee zijn we uniek! Hoe leuk is het om een tulpenvaas glas te kopen om direct daarna te kunnen bekijken hoe die staat? Leuk toch? Dat dachten wij ook. Wij hebben jaarrond tulpen. Dus het hele jaar ontvang je bloemen bij aankoop van een vaas. Het is zelfs mogelijk om bloemen door de brievenbus te laten bezorgen. Heb je vragen over een tulpenvaas kopen? Stel ze gerust, je kunt ons mailen of bellen.

Lees verder...