Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Grote bestellingen tulpen

grotebestellingen

Meer dan 200 tulpen nodig? Ook dat is bij Tulpen.nl geen probleem. Wij kweken ze immers zelf en kunnen daarom aan iedere aanvraag voldoen! Tulpen.nl is hét adres voor grote bestellingen tulpen. Vul het contactformulier in en we versturen je zo snel mogelijk een offerte op maat.

 

Contact informatie


Aanvraag details


Afhankelijk van het seizoen is het mogelijk om tulpen, zonnenbloemen of pioenrozen te bestellen.

Naar hoeveel adressen wil je bloemen sturen?

Wij zorgen kosteloos voor een passend kaartje.

 

Tulpen zakelijk | B2B

Er zijn verschillende redenen om een groot aantal tulpen te bestellen. Grote bestellingen worden geregeld geplaatst door bedrijven die de tulpen zakelijk willen gebruiken. In dat geval leveren wij aan de zakelijke markt, ook wel business to business (B2B) genoemd. Bedrijven gebruiken onze tulpen voor bijvoorbeeld op kantoor of om hun medewerkers in het zonnetje te zetten. Wij kunnen zonder problemen naar al jouw collega’s een bosje brievenbus tulpen versturen, met daaraan toegevoegd een kaartje en een persoonlijke boodschap. Of je nu 100, 1.000 of 10.000 medewerkers hebt, aantallen maken ons niets uit. Wij kunnen aan iedere aanvraag voldoen en maken graag van jouw actie een succes!

 

Grote bestellingen tulpen leveren we ook aan scholen, waarbij geslaagden in het zonnetje worden gezet. Of aan voetbalverenigingen, waarbij één of meerdere teams kampioen zijn geworden. Of aan verzorgingshuizen waarbij het de bedoeling is dat in iedere ruimte een mooi boeket tulpen komt te staan. Wil je tulpen zakelijk (B2B) bestellen of voor een ander doeleinde? Wat je reden ook is, aarzel niet en vertel ons je wensen. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op.

 

Wij denken trouwens ook graag mee over de persoonlijke boodschap, die je mogelijk aan de grote bestelling tulpen wilt toevoegen. Wil je bijvoorbeeld een speciale gedrukte flyer of verpakking in je eigen huisstijl? Geen probleem, wij maken jouw wensen werkelijkheid.

 

Waarom Tulpen.nl?

  • De kwaliteit van de tulpen staat bij ons op nummer één. Je zult van ons uitsluitend tulpen ontvangen, waar je minimaal 7 dagen van kunt genieten!
  • Jaarlijks kweken wij miljoenen tulpen, we kunnen daardoor aan iedere aanvraag voldoen.
  • We hebben jarenlange ervaring en al velen zakelijke bestellingen (B2B) verwerkt.
  • We kunnen op ieder moment leveren, zelfs op hele korte termijn. Ongeacht de grootte van de order.
  • We zijn flexibel en denken graag met je mee.

 

Wil je tulpen zakelijk bestellen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op voor een offerte op maat.