Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Zakelijk tulpen bestellen

Op zoek naar een origineel, typisch Hollands en duurzaam relatie- of personeelsgeschenk? Dan ben je bij tulpen.nl aan het juiste adres! 

Onze tulpen, rechtstreeks afkomstig van eigen kwekerij in Roelofarendsveen, worden verpakt in een feestelijke en stijlvolle verpakking. De tulpen kunnen worden bezorgd bij de ontvanger thuis, of gebundeld, op locatie

Bij bestellingen van minder dan 20 adressen verzoeken we je vriendelijk deze via onze webshop te plaatsen.

Wist je dat al onze tulpen CO2-neutraal zijn? Lees er hier alles over! Vanaf half augustus t/m eind december hebben onze tulpenbollen weer volop beschikbaar!

Offerte aanvragen
Amsterdam UMC
FrieslandCampina
PostNL
Zorg en Zekerheid
Jeugdbescherming West
NCOI Veiligheid
Nationale Nederlanden

Iedere aanvraag kunnen wij op maat aanleveren

Zakelijk bloemen bestellen

Door de brievenbus

Laat weten dat je de samenwerking waardeert, bijvoorbeeld met tulpen door de brievenbus. 

Zakelijk bloemen bezorgen

Cadeau op maat

Kies de kleur en het aantal, wij zorgen voor een kaartje (en eventueel verpakking) op maat.

Zakelijk bloemen op rekening

Iedereen blij!

Garantie voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

 

 
 

Tip! Voeg een kaartje of extraatje toe

Aan de tulpen kan gemakkelijk een kaartje of extraatje worden toegevoegd. Om het écht af te maken kunnen de tulpen ook inclusief vaas worden besteld! Ook zijn er mogelijkheden voor het personaliseren van jou bestelling, door middel van een kaartje of zelfs de verpakking.

Aanvraag verstuurd

Aanvraag verstuurd, en dan?

Na het invullen van het formulier nemen we direct contact met je op, waarna je een offerte op maat ontvangt. Ook ontvang je van ons een Excel sjabloon voor het invullen van de adresgegevens. Aan de hand hiervan zullen de verzendlabels worden gegenereerd. Betalen kan achteraf en op factuur.

Tulpen zakelijk | B2B

Wist je dat onze tulpen het hele jaar verkrijgbaar zijn..? Door een speciale behandeling kunnen we ook in de zomer en het najaar tulpen broeien. Kijk op Onze kwekerij pagina voor meer informatie.

Wil je tulpen zakelijk (B2B) bestellen of voor een ander doeleinde? Wat je reden ook is, aarzel niet en vertel ons je wensen. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op.

Er zijn verschillende redenen om een groot aantal tulpen te bestellen. Grote bestellingen worden geregeld geplaatst door bedrijven die de tulpen zakelijk willen gebruiken. In dat geval leveren wij aan de zakelijke markt, ook wel business to business (B2B) genoemd. Bedrijven gebruiken onze tulpen voor bijvoorbeeld op kantoor of om hun medewerkers in het zonnetje te zetten. Wij kunnen zonder problemen naar al jouw collega’s een bosje brievenbus tulpen versturen, met daaraan toegevoegd een kaartje en een persoonlijke boodschap. Of je nu 100, 1.000 of 10.000 medewerkers hebt, aantallen maken ons niets uit. Wij kunnen aan iedere aanvraag voldoen en maken graag van jouw actie een succes!

Grote bestellingen tulpen leveren we ook aan scholen, waarbij geslaagden in het zonnetje worden gezet. Of aan voetbalverenigingen, waarbij één of meerdere teams kampioen zijn geworden. Of aan verzorgingshuizen waarbij het de bedoeling is dat in iedere ruimte een mooi boeket tulpen komt te staan. Wil je tulpen zakelijk (B2B) bestellen of voor een ander doeleinde? Wat je reden ook is, aarzel niet en vertel ons je wensen. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op.

Wij denken trouwens ook graag mee over de persoonlijke boodschap, die je mogelijk aan de grote bestelling tulpen wilt toevoegen. Wil je bijvoorbeeld een speciale gedrukte flyer of verpakking in je eigen huisstijl? Geen probleem, wij maken jouw wensen werkelijkheid.

Waarom Tulpen.nl?

  • De kwaliteit van de tulpen staat bij ons op nummer één. Je zult van ons uitsluitend tulpen ontvangen, waar je minimaal 7 dagen van kunt genieten!
  • Jaarlijks kweken wij miljoenen tulpen, we kunnen daardoor aan iedere aanvraag voldoen.
  • We hebben jarenlange ervaring en al velen zakelijke bestellingen (B2B) verwerkt.
  • We kunnen op ieder moment leveren, zelfs op hele korte termijn. Ongeacht de grootte van de order.
  • We zijn flexibel en denken graag met je mee.

Wil je tulpen zakelijk bestellen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen
tulip-icon
10

Leuke verrassing! - Erg leuk idee om mensen te kunnen verrassen met verse tulpen via de brievenbus. Contact met het bedrijf is persoonlijk, er wordt goed geluisterd naar wensen en de afhandeling is snel en goed. Super goed geregeld!

Zorg en Zekerheid
tulip-icon
10

Goed verzorgd - Snelle reactie op vragen; de tulpen waren heel goed ingepakt en super vers. Fijne samenwerking.

Jeugdbescherming West
tulip-icon
10

Top! - Ik heb naar mijn collega's tulpen laten versturen. Ik had nog vragen en kreeg hier heel snel antwoord op. Tulpen zijn prachtig en een top service!! Zeker een aanrader!

Gemeente den Haag