Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

Meerdere formaten

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Tulpen Den Haag

In Den Haag zijn er geen speciale bezienswaardigheden die te maken hebben met tulpen. Maar gelukkig ligt op 30 km afstand het Keukenhof in Lisse. Keukenhof ligt tussen Den Haag en Amsterdam in de Bollenstreek en is gemakkelijk te bereiken met de auto via de A44 (afslag 3, Lisse). In de bollenstreek vind je ook verschillende tulpenvelden. Daar bloeien niet alleen tulpen, maar ook krokussen, narcissen en hyacinten. De bollenvelden liggen voornamelijk tussen de duinen en de gezellige bloemendorpen Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout en Voorhout.

 

Tulpen bezorgen Den Haag

Ondanks dat tulpen niet heel veel met Den Haag te maken hebben, zijn ze natuurlijk wel populair onder de inwoners van Den Haag. Zeker in het tulpenseizoen dat van januari t/m mei duurt. Dan wil iedereen toch zijn huis opfleuren met een mooie bos tulpen? Kies dan voor tulpen kopen Den Haag. Je hebt keuze uit ondermeer tulpen rood, tulpen geel, tulpen wit en tulpen paars. Na het online kopen, zullen wij ervoor zorgen dat jouw boeket binnen 24 uur wordt thuisbezorgd. Tulpen bezorgen Den Haag doen we wanneer jij dat wilt. Dat kan van maandag t/m zaterdag. Op zondag bezorgen we niet. Tulpen bezorgen Den Haag kunnen we bij jou aan huis doen of bij iemand die je wilt verrassen. Alle bestellingen worden verpakt in een cadeauverpakking, dus het wordt hoe dan ook genieten om de tulpen Den Haag open te maken.

Tulpen Den Haag

Over de stad Den Haag

Naast tulpen Den Haag bestellen vertellen we je graag wat de stad verder te bieden heeft. Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met ruim 550.000 inwoners de op twee na grootste gemeente van Nederland. Alleen Amsterdam en Rotterdam zijn groter. Hoewel de stad niet de hoofdstad is van ons land, is het wel de residentie. De regering is daar gevestigd. In de middeleeuwen ontstond de stad rond de Hofvijfer en het Binnenhof. Tegenwoordig het centrum van de Nederlandse politiek.

 

Tulpen en bezienswaardigheden Den Haag

Den Haag is de grootste Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft een kustlijn van elf kilometer. Mede daardoor is het een internationaal toeristenoord. Twee bekende badplaatsen behoren tot de gemeente, te weten: Scheveningen en Kijkduin. De stad heeft vele monumenten, chique hotels en mooie bezienswaardigheden. De meest bekende trekpleisters zijn: Het Mauritshuis, Madurodam, Panorama Mesdag, Omniversum, De Haagse Markt, het Vredespaleis en het Kunstmuseum Den Haag. In de buurt van deze bezienswaardigheden kunnen natuurlijk ook Tulpen Den Haag worden gekocht.

Lees verder...