Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Tulpen met bol kopen

Tulpen met bol kopen? Je hebt ze gevonden! Op onze pagina bieden we een ruim assortiment tulpen met bollen. Wist je dat tulpen met bol veel langer staan dan de gesneden tulpen zonder bol? Een tulpenbol zit namelijk bomvol met voeding waardoor de tulpen beter bestand zijn tegen hoge temperaturen en eventuele schimmels. Het water dat de bol opneemt wordt als het ware gefilterd, waardoor alleen schoon water in de plant komt. Dat is één van de redenen waarom je langer van tulpen op bol kunt genieten. Vers water, daar houden ze van! Het leuke van tulpen met bollen kopen is dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn om ze te decoreren. Je kunt ze bijvoorbeeld ergens op prikken, op plakken of ergens aan vast binden. Tulpen met bol kopen doe je voor jezelf of natuurlijk voor iemand anders!

 

Tulpen met bol in vaas

Veel gezocht zijn tulpen met bol in vaas. Je kunt namelijk wel tulpen met bol kopen, maar je hebt ook een vaas nodig om ze er in te decoreren. Hoe makkelijk is het om zowel de tulpen met bol te kopen, als de vaas waar de tulpen in kunnen staan. Dat kan! In onze webshop kun je tulpen met bol in vaas kopen. Precies zoals je op de afbeeldingen ziet. Het complete pakket, bestaande uit: tulpen + bollen + vaas, ontvang je van ons in een stevige verpakking. Na bezorging haal je de bestelling uit de verpakking, voeg er water aan toe en zet de tulpen met bol in vaas op de plaats waar jij wilt. Je kunt ook kiezen voor een tulpenschoof.

 

Tulpen met bol in water

Als je tulpen met bol wilt kopen, dan kun je dat eenvoudig via onze webshop doen. We versturen de bloemen in een stevige doos, waardoor ze op geen enkele manier kunnen beschadigen. Zodra je de bestelling hebt ontvangen, is het noodzakelijk om de tulpen met bol in water te zetten. Zoals hierboven aangegeven, zijn ze gek op water. Zonder water kunnen ze niet zo lang blijven staan als met water. Te veel water hoeft ook niet. Je dient er alleen voor te zorgen dat wortels nat blijven in een klein laagje water. Vul het laagje water dagelijks aan met schoon drinkwater. Voorkom dat de tulpen met bol in water droog komen te staan.

 

Tulpen met bol verzorgen

Om optimaal van je tulpen met bol te kunnen genieten, dien je ze goed te verzorgen. Zet ten eerste de tulpen met bol in vaas of schaal en voeg hier een klein laagje water aan toe. Niet teveel, anders gaan ze rotten. Maar wel zoveel dat de wortels bij het water kunnen. Zorg ervoor dat je het water op pijl houdt. Kijk er dagelijks even naar en vul zo nodig aan. Heb je vragen over tulpen met bol verzorgen? Neem contact op met onze klantenservice.

 

Tulpen met bol bewaren

Ben je benieuwd of je tulpen met bol kunt bewaren? Dat kan! Wacht eerst totdat de tulpen op bol volledig zijn uitgebloeid. Haal ze uit de vaas en leg ze op een oude krant. De krant kan het vocht namelijk verder opnemen wat uit de tulpen komt. Leg de krant met tulpen op een droge en donkere plaats, waar het lekker koel is. In de herfst kun je de bollen van de stelen halen, waarna je ze kunt poten in de tuin. Na een paar maanden komen er weer nieuwe verse tulpen uit.

 

Voordelen van tulpen met bollen eraan

Tulpen met bol kopen heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • De bollen zitten vol met mineralen en voedingstoffen, waardoor ze langer houdbaar zijn
  • Het ziet er mooi uit, in iedere huiskamer kun je er prachtig mee decoreren
  • De stengels zijn steviger door de voeding vanuit de bol
  • Je blijft ze heerlijk ruiken, dat komt omdat de bol eraan zit

 

Tulpenschoof kopen

Een tulpenschoof is een bos tulpen op bol in een schaal of bord. Hierdoor heb je geen vaas nodig. Super handig dus! Een schoof met tulpen zie je steeds vaker in verschillende huishoudens terugkomen. Pinterest en Instagram staan er vol mee! Wil je een tulpenschoof kopen? Bestel eenvoudig via onze webshop. Een tulpenschoof is super leuk om cadeau te geven aan vrienden, familie of collega’s. Maar in je eigen huishouden staat een tulpenschoof natuurlijk ook niet verkeerd. Kortom; van een tulpenschoof kopen wordt iedereen blij.

 

Tulpenschoof maken

Een tulpenschoof maken kun je gemakkelijk zelf doen. Kies eerst voor tulpen met bol kopen in onze webshop. Zodra ze zijn bezorgd, bindt ze met de hand als schoof en zet ze in een glazen vaas of schaal. De tulpenschoof kun je zowel binnen als buiten op het terras zetten. Geniet van deze mooie eyecatcher! Wist je dat een tulpenschoof ook wel Bulb-bouquet wordt genoemd?

 

Kopen en laten bezorgen

Geïnteresseerd in tulpen met bol kopen? Of tulpenschoof kopen? Bestel eenvoudig online. De tulpen met bol of tulpenschoof bezorgen wij wanneer jij wilt. Dit kun je tijdens het bestelproces aangeven. Heeft er iemand iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte of een promotie? Laat een tulpenschoof of tulpen met bol bezorgen. Vragen over het online kopen? Neem contact op.

Lees verder...