Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Gemengde pioentulpen

Uitverkocht

Onze gemengde pioentulpen komen rechtstreeks van het land. De gekleurde pioentulpen worden dagelijks vers geplukt en zullen in de vaas zeker niet teleurstellen!

 • Direct van eigen kwekerij!
 • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
 • Kies zelf een dag om te bezorgen.
 • Verpakt in cadeauverpakking.
 • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Op de productfoto's staan 30 pioentulpen in de vaas.

Groot aantal bestellen? Vraag hier gemakkelijk je offerte aan!

Over gemengde pioentulpen

Onze gemengde pioentulpen zijn een echte seizoentopper en daarom maar een aantal weken per jaar te verkrijgen. De pioentulpen komen rechtstreeks van het land, in tegenstelling tot onze reguliere aanbod, dat in de kas groeit. De bijnaam 'pioentulp' is afkomstig van de grote bloem, die op een pioenroos lijkt. Deze pioentulp heeft namelijk meerdere bladeren, net zoals de bekende pioenroos. Ze lijken familie van elkaar, maar zijn dat niet. De pioentulp is feitelijk een dubbele tulp, met goedgevulde bloemen. Door de meerdere bloemblaadjes neemt de bloem toe in volume.

Pioentulpen verzorgen

Om maximaal te genieten van onze gemengde pioentulpen, is het belangrijk de pioentulpen goed te verzorgen. Hoe zorg ik dat ik zo lang mogelijk kan genieten van mijn pioentulpen?

Onderstaand de nodige tips voor het verzorgen van onze pioentulpen:

 1. Zorg voor een hoge vaas. Waarom? Omdat pioentulpen nog enkele centimeters kunnen doorgroeien zodra ze op water in de vaas staan.

 2. Als je kiest voor pioentulpen bezorgen, dan kan het zijn dat ze bij aankomst een beetje slap zijn. Wikkel ze dan in een krant, zet ze in het water en geef ze een uur rust. Je zal zien dat ze daarna weer op volle kracht zijn!

 3. Voordat je de pioentulpen in de vaas zet, dien je 1 a 2 cm van de stelen af te snijden. Dan kan het water beter worden opgenomen.

 4. Pioentulpen houden van water. Vul de vaas daarom dus op tijd bij.

 5. Zet de pioentulpen op een koele plek, uit de zon en uit de buurt van fruit.

 6. Voor de echte fanatiekelingen hier nog een laatste tip… Zet de vaas met het boeket pioentulpen ‘s nachts buiten, uit de wind en zonder vorst. Zo gaan ze nog langer mee!


Geniet van deze unieke bloemen!