Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
€ 24,95
€ 22,95
€ 22,95

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 13,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 11,95 € 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 22,95
€ 22,95

Meerdere formaten

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Van hoog naar laag sorteren

Beterschap bloemen

Als je iemand beterschap wilt wensen, dan zijn bloemen het ideale product. Van beterschap bloemen wordt iedereen blij! De vrolijke kleuren zorgen voor een opgewekt gevoel. Dat is nu net hetgeen wat die zieke collega, vriend of vriendin kan gebruiken. Een beetje extra steun en warmte bieden door het laten bezorgen van beterschap bloemen is iets wat door iedereen wordt gewaardeerd. Door het laten bezorgen van sterkte bloemen geef je feitelijk de boodschap:

- Sterkte!
- Ik denk aan je
- Word snel weer beter
- Alsjeblieft, een oppeppertje
- Ik stuur je een hart onder de riem

Beterschap bloemen

Sterkte bloemen

Met sterkte bloemen wordt eigenlijk hetzelfde bedoelt als met beterschap bloemen. Toch is er een klein verschil. Beterschap bloemen worden gegeven als iemand ziek is. Dan heeft diegene beterschap nodig. Sterkte wensen is niet perse gekoppeld aan ziekte. Je kunt ook iemand sterkte bloemen versturen als iemand een naaste is verloren. Door een boeket bij iemand te laten bezorgen, kun je het verdriet van diegene enigszins verzachten. In onze webshop vind je veel sterkte bloemen. Je hebt keuze uit diverse kleuren, maar ook uit veel verschillende maten. Maak eenvoudig een keuze. Bloemen sterkte laten bezorgen doen we van dinsdag t/m zaterdag.


Wens beterschap met bloemen én een kaart

Bloemen versturen om beterschap te wensen is een super goed idee. Je kunt dit persoonlijk maken door een kaart aan de beterschap bloemen toe te voegen. Op de kaart kun je jouw persoonlijke boodschap kwijt. Tijdens het bestellen van de sterkte bloemen kun je ervoor kiezen om een beterschapskaart mee te bestellen. Zodra je dit hebt aangegeven, kun je jouw boodschap intypen. Na het afronden van de bestelling, zorgen wij dat de kaart aan de sterkte bloemen worden toegevoegd. De beterschap bloemen inclusief kaart bezorgen wij waar en wanneer jij wilt.


Beterschap bloemen bestellen & bezorgen

Als je beterschap bloemen wilt laten bezorgen, dien je ze eerst via onze webshop te bestellen. Dat is heel eenvoudig, binnen enkele klikken heb je dat gedaan. Beterschap bloemen bestellen gaat als volgt:

- Kies de juiste kleur bloemen, veel verkochte kleuren zijn roze, paars, wit en rood.
- Kies het aantal, bijvoorbeeld 20 of 50 stelen.
- Kies eventuele extra producten, zoals een bloemenvaas of een cadeautje.
- Voer het afleveradres in en kies de bezorgdatum.
- Bloemen beterschap bestellen doe je in de checkout.

Beterschap bloemen bezorgen wij op ieder gewenst adres. Verblijft de ontvanger in het ziekenhuis of in een zorginstelling? Geen probleem, ook daar bezorgen wij de sterkte bloemen. Tip: vermeld bij de bestelling het kamernummer, dan weten we zeker dat de bezorging goed verloopt.

Beterschap bloemen worden door onszelf gekweekt en verpakt. Daarom kunnen wij ten alle tijden de hoogste kwaliteit garanderen. We bieden ten minste 7 dagen vaasgarantie. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, kan de volgende dag worden bezorgd.

Lees verder...