Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Doe het zelf Tulpenbollenpakket

Uitverkocht
€ 19,95

Dit 'doe het zelf' tulpenbollenpakket is het ideale cadeau voor de echte tuinliefhebber! Het pakket bevat 20 tulpenbollen in verschillende kleuren. 

  • Rechtstreeks van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Naast de 20 gemengde tulpenbollen bevat het pakket een zinken pot, potgrond, een tulpen-steker en een harkje en schepje! Dit alles wordt verpakt in een feestelijke cadeauverpakking. 

Over ons 'doe het zelf' tulpenbollenpakket

Ons 'doe het zelf' tulpenbollenpakket is perfect geschikt als relatiegeschenk of cadeau en past in elke tuin of balkon! Het totaalpakket bevat alles wat je nodig hebt om bloeiend het voorjaar in te gaan. 

De 20 gemengde tulpenbollen kunnen gemakkelijk eigenhandig worden geplant in de zinken pot. De bijgeleverde potgrond is precies genoeg om de bollen in te planten en vervolgens af te dekken, met behulp van het schepje en harkje. Door middel van de tulpen-steker kan je precies bijhouden hoe hard de tulpen elke dag groeien! 

Hoe plant je jouw tulpenbollenpakket?

Je plant dit tulpenbollenpakket gemakkelijk en snel, binnen 2 minuten. Begin met de zinken pot te vullen met ongeveer de helft van de potgrond. Plant de 20 gemengde tulpenbollen vervolgens netjes naast elkaar, met de 'punt' van de bol naar boven, met behulp van het harkje en schepje.

Nadat de bollen netjes zijn geplant dienen deze te worden afgedekt met de resterende helft van de potgrond. Gebruik ook hiervoor het harkje en het schepje .Wanneer nodig, dek de bollen dan eventueel nog af met wat extra grond. geef de tulpen als laatste, nadat je ze met de potgrond hebt afgedekt een beetje water, en zet de pot op je balkon, het terras of in de tuin. De natuur doet de rest!

En dan nu... even geduld, en dan genieten in het voorjaar!