Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Valentijn tulpenboeket

Uitverkocht
€ 20,95

Zeg het met tulpen! Ons Valentijn tulpenboeket is speciaal samengesteld voor tijdens de Valentijn! Het rode Valentijn boeket bevat 20 rode tulpen inclusief bijpassende steker en groen en spreekt boekdelen!

 • Direct van eigen kwekerij!
 • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
 • Kies zelf een dag om te bezorgen.
 • Verpakt in cadeauverpakking.
 • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Ons rode Valentijn tulpenboeket is perfect voor het overbrengen van warme en liefdevolle boodschap! De rode tulpen in combinatie met groen zorgen voor een compleet boeket, om optimaal te genieten!

De tulpen in het boeket zijn plukvers en rechtstreeks van onze eigen kwekerij in Roelofarendsveen afkomstig. Elke dag opnieuw worden de tulpenboeketten geschikt en gebonden door onze bloemschiksters en -binders. Zodoende weet je dus zeker dat het door jou besteld boeket altijd vers is en minimaal 7 dagen op de vaas staat!

Om zo lang mogelijk van het Valentijn tulpenboeket te kunnen genieten is het belangrijk onze verzorgingstips goed in acht te nemen. Met de onderstaande tips garanderen wij tenminste 7 dagen genot!

Hier de nodige tips voor ons Valentijn tulpenboeket:

 1. Houdt er rekening mee dat tulpen in het boeket nog een aantal centimeters door kunnen groeien eenmaal in de vaas. Zorg dus voor een vaas die hoog genoeg is. 
 2. Mochten de tulpen wat zijn uitgeput na vervoer, zorg er dan voor dat ze worden ingerold in papier. Eenmaal in het papier gerold en een aantal uurtjes op water gezet, zijn de tulpen weer op volle sterkte.
 3. Snijd altijd een stukje van de onderkant van de stelen af voordat je het rode Valentijn boeket tulpen in de vaas zet. Zo kunnen de tulpen gemakkelijker water opnemen en gaan langer mee.
 4. Ons rode tulpenboeket gedijen het beste op kamertemperatuur en staan liever niet droog. Zorg er dus voor dat het boeket met tulpen voldoende water kan drinken.
 5. Zorg dat de rode tulpen uit de zon, uit de buurt van fruit en op een koele plek staan.
 6. Een laatste tip voor de echte tulpenfanaten... Zet de vaas met het boeket in de nacht buiten (uit de wind en zonder vorst). Tulpen houden van een beetje kou, zo gaan extra lang mee.