Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Roze pioenrozen

Onze dubbele roze pioenrozen zijn een echte seizoentopper! Pioenrozen staan bekend om hun grote en gevulde bloemen en zullen in de vaas iedere dag verder open komen. 

  • Voor 12 uur besteld, morgen in huis
  • Kies zelf een dag om te bezorgen
  • Verpakt in een vrolijke cadeauverpakking
  • Boodschap toevoegen? Wij zorgen kosteloos voor een passend kaartje.

Op de productfoto's staan 15 pioenrozen in de vaas.

Meer over Roze pioenrozen

Verpakking

We verzenden onze pioenrozen in speciaal ontworpen cadeauverpakkingen. Dus of je nu voor jezelf bestelt of de pioenen als cadeau of verrassing bij iemand anders wilt laten bezorgen, het is een feestje om ze uit te pakken. Onze cadeauverpakkingen zijn zo ontworpen dat de pioenen tijdens transport in topconditie blijven.

Verzending

De pioenrozen worden in onze speciale verpakking door de pakketbezorger aan de deur afgeleverd. Nadat we je bestelling hebben verzonden ontvang je van ons een track & trace-code waarmee je ze kunt volgen.  

Kwaliteit en vaasleven

Wij garanderen dat onze pioenrozen minimaal 7 dagen in topconditie staan te schitteren. Onze pioenrozen komen rechtstreeks van het land en worden dagelijks vers geoogst en op maat verpakt. 

Verzorgingstips

Om te maximaal te genieten van de door jou bestelde pioenrozen in de vaas is het belangrijk dat de pioenen goed worden verzorgd. Wat moet je dan doen om er minstens een week plezier van te hebben?

Hier de nodige tips:

1. Snij de pioenrozen schuin af. Op deze manier nemen de stelen makkelijker water op

2. Zorg voor lauwwarm water in de vaas, pioenen houden van warm water.

3. Door het suikerlaagje op de pioenrozen willen sommige knoppen moeilijker open komen. Dompel de pioenen daarom (wanneer nodig) even in warm water, zodat je ze een klein handje helpt en ze makkelijker open komen. 

4. Pioenrozen gedijen het beste op kamertemperatuur en staan liever niet droog. Vul de vaas dus op tijd bij (vooral in het weekend ;-)). Pas wel even op dat de pioenen niet in de volle zon staan.

En nu genieten!