Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Roze pioenrozen

Uitverkocht

Roze pioenrozen behoren tot de meest populaire artikelen van onze webshop. Ze worden niet voor niets zo vaak besteld. Het zijn namelijk prachtige bloemen die in ieder huisinterieur passen. De kleur past overal bij! Een roze pioenen boeket bestellen doe je eenvoudig online.

  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies en kaartje naar wens.

Op de productfoto's staan 15 pioenrozen roze in de vaas.

Boeket roze pioenrozen bestellen

Zodra je bij ons een boeket roze pioenrozen koopt, dan worden deze in knop geleverd. Na enkele dagen beginnen ze met hun prachtige bloei. Iedere dag zul je versteld staan van de bloem die steeds verder open gaat. Voordat ze volledig zijn uitgebloeid, ben je tenminste een week verder. Wij garanderen dat je tenminste 7 dagen van de pioenrozen roze kunt genieten. Deze garantie geven wij omdat alle roze pioenen van ons eigen land komen. Iedere roze pioen die we versturen, is dus super vers! Een boeket roze pioenrozen is te bestellen in aantallen van 10, 20 en 30 stuks. Net wat jij wilt.

 

Liefde, geluk, voorspoed en romantiek

De mooie bloemen hebben een volle uitstraling. Ze zijn een sieraad in je huiskamer. Doe ze na het online kopen in een mooie vrolijke vaas en je kunt er optimaal van genieten. Uiteraard kun je ze ook cadeau geven. Wist je dat de roze pioenroos staat voor échte liefde, geluk, voorspoed én bloeiende romantiek? Dan zijn natuurlijk mooie redenen om iemand te verblijden met roze pioenrozen.

 

Herkomst roze pioenroos

Zo’n 300 jaar genieten Nederlanders al van roze pioenrozen. Dat lijkt veel, maar Chinezen doen dat al veel langer. Daar werd de roze pioenroos niet alleen voor haar bloemen, maar vooral voor haar wortels geteeld. Deze zouden volgens de Chinezen namelijk een koortsverlagende en bloedstelpende werking hebben. Wij kijken daar anders tegenaan. Steek de pioenrozen roze niet in je mond, geniet er vooral met je ogen van. ;)

 

Roze bloemen verzorgen in de vaas

Er zijn wel duizend verschillende soorten pioenrozen roze. Wij telen met name dubbele roze pioenrozen. De naam zegt het al; dubbel staat voor dubbel zoveel bloemblaadjes. Dat is dus dubbel genieten! Om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de pioenen na het online kopen goed verzorgd. Check onze verzorgingstips:

 

  • Snij het boeket roze pioenrozen schuin af en zet ze vervolgens in handwarm water.
  • Bespuit de pioenknoppen met een plantenspuit, om zo het suikerlaagje te verwijderen. Zo voorkom je dat ze dicht blijven zitten.
  • Zet de roze pioenen op een plek in de schaduw waar het tussen de 17 en 23 graden is.

 

Zie hier een overzicht van alle pioenrozen.

Verzorgingstips roze pioenen

Hierbij nog een aantal tips om zo lang mogelijk van je boeket roze pioenrozen te kunnen genieten.

Zo verzorg je jouw roze pioenen:

  1. Snij de onderkant van de steel van de roze pioenroos schuin af. Op deze manier neemt de pioenroos roze makkelijker water op en verleng je het vaasleven.

  2. Zorg voor lauwwarm water in de vaas, pioenenrozen roze houden van warm water.

  3. Onze roze pioenrozen gedijen het beste op kamertemperatuur en staan liever niet droog. Vul de vaas met het boeket pioenrozen dus op tijd bij. Pas wel even op dat de pioenen niet in de volle zon staan.


En nu genieten!