Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Moederdag brievenbus tulpenpakket

Uitverkocht
€ 13,95

Op zoek naar het perfecte Moederdagcadeau? Dan is ons Moederdag brievenbus tulpenpakket, speciaal samengesteld voor deze gelegenheid, precies wat je zoekt!

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 (pastelkleurige) gemengde tulpen, een heerlijke Tony Chocolonely-reep en een vouwvaasje om de tulpen in te zetten. Vraag hier eventueel een offerte op maat aan!

TIP: Plaats vóór zaterdag 15:00 uur jouw bestelling zodat we deze op Moederdag kunnen bezorgen.

Over ons Moederdag brievenbus tulpenpakket

Met ons samengestelde Moederdag brievenbus tulpenpakket bezorg je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger! Het pakket bevat een speciale Tony Chocolonely reep en vouwvaasje, welke erg populair zijn.

De 10 gemengde pastelkleurige tulpen brengen direct een vrolijke sfeer in huis en zorgen voor een glimlach. Voeg eenvoudig een persoonlijke boodschap toe en wij zorgen dat het kaartje netjes wordt bijgevoegd. Om maximaal van de kleuren de tulpen te genieten, raden we je aan de bijgevoegde flyer met verzorgingstips goed opvolgen. Het pakket wordt eenvoudig door de brievenbus bezorgd zonder dat er iemand thuis hoeft te zijn!

Gemengde Moederdagtulpen verzorgen

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de prachtige gemengde pastelkleurige tulpen, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Volg deze eenvoudige stappen om minstens een week lang van de tulpen te kunnen genieten:

Gebruik een schone vaas om de tulpen in te plaatsen. Snijd een klein stukje van de onderkant van de stelen af voordat je ze in de vaas plaatst. Dit zorgt ervoor dat de tulpen beter water kunnen opnemen.

Zorg ervoor dat de tulpen op kamertemperatuur blijven om ze in optimale conditie te houden. Vermijd het plaatsen van de tulpen in de buurt van fruit.

Door deze eenvoudige verzorgingstips op te volgen, kun je langer genieten van jouw gemengde Moederdag tulpen en van de vrolijkheid die ze met zich meebrengen.