Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 13,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 11,95 € 12,95
€ 12,95
€ 12,95

Meerdere formaten

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bloemen bezorgen Amsterdam

Wil je prachtige bloemen laten bezorgen in Amsterdam? Zoek niet verder! Bij Tulpen.nl begrijpen we de betekenis van een bloemrijk gebaar, en daarom bieden we een uitgebreide selectie van de meest verse en kleurrijke boeketten voor elke gelegenheid. Denk aan gefeliciteerd bloemen, beterschap bloemen, Moederdag bloemen, Valentijn bloemen en Paasboeketten.

Voordat we meer vertellen over het bezorgen van bloemen in Amsterdam, eerst wat leuke informatie over onze hoofdstad:


Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Met ongeveer 900.000 inwoners is Amsterdam de grootste stad van Nederland. Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland en is onderverdeeld in zeven stadsdelen: Centrum, Noord, West, Nieuw-West, Zuid, Oost en Zuidoost. In alle zeven stadsdelen van Amsterdam bezorgen wij bloemen.


Toerisme is gek op bloemen uit Amsterdam

Het centrum van de hoofdstad wordt veelal bezocht door toeristen. Om deze reden zien veel Nederlanders de stad ook meer als een toeristische bestemming. Een groot deel van de toeristen komt naar de stad voor de historische panden, de grachten, de musea en van alles wat met de Nederlandse historie en cultuur te maken heeft. Daar horen natuurlijk ook onze typisch Nederlandse bloemen bij: tulpen. Niet alleen toeristen zijn er gek op, ook de Nederlander zelf. Dus wil je bloemen bezorgen in Amsterdam, kies dan voor tulpen!


Bloemen bezorgen op de grachten van Amsterdam

De stad Amsterdam staat bekend vanwege de vele grachten. De zogeheten Amsterdamse grachtengordel is een van de belangrijkste toeristische plekjes. Langs de grachten staan veel grachtenpanden met karakteristieke Oud Hollandse gevels die afkomstig zijn uit de 17e eeuw. De belangrijkste grachten zijn de Herengracht, de Singel, de Keizersgracht en de Prinsengracht. Je zou denken dat het vanwege drukte, lastig is om bloemen te bezorgen op de Amsterdamse grachtengordel. Maar wij laten ons niet kennen. Op iedere plaats in Amsterdam bezorgen wij bloemen.


Fietshoofdstad 

Wist je dat Amsterdam de fietshoofdstad van Europa is? Met een Nederlandstalige gids kan de gehele stad in drie uur tijd ontdekt worden. De gids verteld onder andere over het Vondelpark, de Amsterdamse grachten en het Leidse plein. Maar natuurlijk ook over bloemen bezorgen Amsterdam. Het Vondelpark is het meest bekendste stadspark van Nederland en ligt midden in Amsterdam. Het Leidse plein is een bekend uitgaansgebied in Amsterdam. Er zijn op dit plein talloze cafés en terrasjes te vinden die vol staan met prachtige bloemen.


De Dam

Het drukst bezochte plein van Amsterdam is naar alle waarschijnlijkheid de Dam. Op de Dam staat het Nationaal Monument, waar ieder jaar op 4 mei de Nationale Dodenherdenking wordt gehouden. Aan de Dam liggen verder een aantal populaire gebouwen zoals het Koninklijk Paleis, de Nieuwe kerk, het warenhuis Bijenkorf, het NH Krasnapolsky hotel en het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds.


Vragen over bloemen bezorgen in Amsterdam

Wij bezorgen zonder moeite alle boeketten bloemen in Amsterdam. Hieronder vind je verschillende vragen en antwoorden over onze bloemenservice.


Kan ik overal in Amsterdam een boeket bezorgen?

Ondanks dat Amsterdam een grote en drukke stad is, bezorgen wij overal in de stad bloemen bestellingen. Van Amsterdam-Noord, het centrum, Amsterdam-West, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid tot Amsterdam Zuid-oost. In elk deel van Amsterdam bezorgen wij bloemen. Tulpen.nl bezorgt boeketten in heel Nederland en dus ook in andere steden, zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht.


Op welke dagen kan ik bloemen laten bezorgen in Amsterdam?

Je kunt van maandag t/m zondag bloemen bij ons bestellen. De bloemen bezorgen wij op dinsdag t/m zaterdag. Je kunt zelf een bezorgdag kiezen.


Is het mogelijk om een kaartje toe te voegen aan de bloemen?

Ja dat kan. Tijdens het bestelproces kun je eenvoudig een kaartje aan je bestelling toevoegen. Typ een persoonlijke boodschap en wij printen het er voor je op.


Kunnen alle type bloemen in Amsterdam bezorgd worden?

Jazeker! Alle bloemen die wij online aanbieden kun je op ieder moment van de dag bestellen. Kies een bezorgadres in Amsterdam en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op de gewenste dag wordt bezorgd.


Hoe lang staan bloemen in de vaas?

Verse garantie bij bloemen bezorgen in Amsterdam: Onze bloemen worden zorgvuldig geselecteerd en met de grootste zorg behandeld. We garanderen dat de bloemen die we bezorgen in Amsterdam, minimaal 7 dagen vers en levendig blijven, zodat je cadeau lang herinnerd zal worden.


Hoe vaak worden bloemen in Amsterdam op tijd bezorgd?

Snelle en betrouwbare levering van bloemen in Amsterdam: Met onze toegewijde bezorgservice leveren we jouw gekozen bloemen op tijd en op elke gewenste locatie in Amsterdam. Of het nu gaat om een thuisadres, kantoor of een andere speciale plaats, wij zorgen ervoor dat jouw bloemen op het juiste moment aankomen. 99% van de bestellingen worden op tijd geleverd.


Is het mogelijk om vandaag bloemen te bezorgen in Amsterdam?

Vandaag bloemen bezorgen lukt helaas niet. Wij kunnen op z’n vroegst morgen bloemen bezorgen in Amsterdam. Zorg er wel voor dat je vandaag vóór 12:00 uur jouw bestelling plaatst.


Maakt het uit of bloemen bezorgd moeten worden in Amsterdam West, Oost, Zuid of Noord?

Wil je bloemen laten bezorgen in Amsterdam? Bestel eenvoudig bij Tulpen.nl. Wij bezorgen zowel in Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid en Amsterdam Noord.

Heb je vragen over bloemen bezorgen in Amsterdam? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees verder...