Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Gemengde dubbele tulpen

Uitverkocht

Deze gemengde dubbele tulpen stellen nooit teleur! De tulpen verschillende kleuren en varianten dubbelbloemige tulpen zorgen voor een prachtig divers kleurpalet! Daar kan je mee thuis komen dus!

 • Direct van eigen kwekerij!
 • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
 • Kies zelf een dag om te bezorgen.
 • Verpakt in cadeauverpakking.
 • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Op de productfoto's staan 30 gemengde dubbele tulpen in de vaas.

Groot aantal bestellen? Vraag hier gemakkelijk je offerte aan!

Gemengde dubbele tulpen

Dubbele tulpen zijn altijd sensationeel, zeker in een gemengde bos! De diversiteit van de mix maak dat deze nooit gaat vervelen. De verschillende kleuren en varianten zorgen voor een levendige en telkens weer verrassende vaas met tulpen!

Rechtstreeks van de kweker

Onze tulpen komen rechstreeks van onze eigen kwekerij in Roelofarendsveen. Omdat de tulpen iedere dag opnieuw weer worden geoogst zijn de tulpen altijd vers en daarmee 'rauw'. Dit betekent dat dit bloem nog niet geheel is geopend en daardoor extra lang op de vaas staat. Zodoende zie je onze dubbele roze tulpen op de vaas elke dag weer een beetje veranderen. 

Verzorgingstips voor gemengde dubbele tulpen

Na het online kopen van onze dubbele tulpen, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Daarvoor dienen ze wel goed te worden verzorgd. We hebben een aantal verzorgingstips:

 1. Gebruik een schone vaas die lang genoeg is, tulpen groeien in de vaas nog een aantal centimeters door.

 2. Als de gemengde tulpen na ontvangst wat slapjes zijn, kun je ze het beste inrollen in een papier (bijvoorbeeld een krant) en een uurtje ingerold en al op water zetten.

 3. Snijd altijd een klein stukje aan de onderkant van de stelen af. Zo kunnen de dubbele gemengde tulpen meer water opnemen en gaan ze nog langer mee.

 4. Tulpen zijn net mensen. Ze gedijen het beste op kamertemperatuur en staan liever niet droog. Vul de vaas dus op tijd bij (vooral in het weekend ;-)).

 5. Zet de dubbele tulpen op een koele plek, uit de zon en uit de buurt van fruit.

 6. Voor de echte fanatiekelingen hier nog een laatste tip. Zet de vaas met tulpen ‘s nachts buiten, uit de wind en zonder vorst. Tulpen zijn gek op een beetje kou, zo gaan ze nog langer mee. En, no worries, ze zijn ook gek op jou, dus stiekem weglopen doen ze niet.


En nu genieten!