Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Herfst brievenbus tulpenpakket

Uitverkocht
€ 13,95

Op zoek naar het perfecte geschenk in het najaar? Dan is ons Herfst brievenbus tulpenpakket, met echte najaarskleuren, precies wat je zoekt!

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 gemengde tulpen, een heerlijke Tony-reep en een vouwvaasje, zodat je de tulpen direct een mooi plekje kunt geven! Vraag hier een offerte op maat aan. 

Over onze herfst-tulpen

Ons speciaal samengestelde herfst brievenbus tulpenpakket is hét cadeau voor de herfst. Het brievenbuspakket, dat is samengesteld in prachtige herfsttinten, bevat gele, rode en oranje tulpen. Een mix van warme herfstkleuren, en daarmee perfecte combinatie voor in het najaar!

In dit brievenbuspakket vind je 10 gemengde tulpen, een smakelijke Tony's Chocolonely reep, en een handig opvouwbaar vaasje, zodat je de tulpen meteen een fraaie plek kunt geven! Voeg met gemak een persoonlijke boodschap toe, en wij zorgen ervoor dat het kaartje keurig wordt bijgevoegd. Om ten volle te kunnen genieten van de prachtige kleuren van de tulpen, raden we je aan om de bijgesloten flyer met verzorgingstips zorgvuldig op te volgen. Het pakket wordt zonder enige moeite door de brievenbus bezorgd, zonder dat er iemand thuis aanwezig hoeft te zijn!

Gemengde Herfst-tulpen verzorgen

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de prachtige gemengde najaars-tulpen, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Volg deze eenvoudige stappen om minstens een week lang van de tulpen te kunnen genieten:

  1. Gebruik een schone vaas om de tulpen in te plaatsen. Snijd een klein stukje van de onderkant van de stelen af voordat je ze in de vaas plaatst. Dit zorgt ervoor dat de tulpen beter water kunnen opnemen.

  2. Zorg ervoor dat de tulpen op kamertemperatuur blijven om ze in optimale conditie te houden. Vermijd het plaatsen van de tulpen in de buurt van fruit.

  3. Ververs het water in de vaas regelmatig, het liefst om de twee dagen. Snijd ook bij voorkeur elke keer nog een klein stukje van de stelen af voordat je de tulpen terugplaatst. Dit helpt om de wateropname te bevorderen en de levensduur van de bloemen te verlengen. 

Door deze relatief simpele verzorgingstips op te volgen, kun je nog langer genieten van jouw tulpen en van de warmte die ze met zich mee brengen.