Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Kerst brievenbus tulpenpakket

Maximaal 280 tekens

Maximaal 35 tekens

-- Selecteer --
 • -- Selecteer --
 • Nederland
 • België

Maximaal 8 tekens

Maximaal 35 tekens

Maximaal 10 tekens

 • Tulpen + € 1,45
 • Verjaardag + € 1,45
 • Feestje + € 1,45
 • Liefde + € 1,45
 • Gefeliciteerd + € 1,45
2
Persoonlijke boodschap

Voeg hier een persoonlijk berichtje toe voor de ontvanger. Wij zorgen dat jouw boodschap wordt gedrukt op een (neutraal) kaartje.

Liever geen kaartje meesturen?

Kies je kaartje ...
Persoonlijke boodschap:
3
Kies je vaas ...

Een mooie bos bloemen verdient een mooie vaas! De ontvanger hoeft 'm alleen nog maar even te vullen met water en jouw bestelling staat binnen no-time te shinen!

Liever geen vaas bestellen?

4
Kies je extraatje ...

Je kunt de ontvanger nóg meer verwennen door een leuk of lekker extraatje toe te voegen.

Liever geen extraatje?

5
Versturen naar ...

Voor deze bezorgdatum wordt een toeslag van € 4,50 gerekend op de bezorgkosten.

6
Controleer bestelling
€ 14,95

Op zoek naar een toepasselijk tulpencadeau in Kerstsfeer? Dan is ons Kerst brievenbus tulpenpakket perfect geschikt!

 • Direct van eigen kwekerij!
 • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
 • Kies zelf een dag om te bezorgen.
 • Verpakt in cadeauverpakking.
 • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 rode tulpen, een heerlijke Tony Kerst reep, twee Kerst-hangers en wat groen, zodat je de tulpen mooi kunt stijlen eenmaal in de vaas! Vraag hier een offerte op maat aan. 

Over onze Kerst tulpen

Ons zorgvuldig samengestelde Kerst brievenbus tulpenpakket is het perfecte cadeau voor de Kerstdagen. Het pakket bevat 10 warme rodetulpen. De perfecte match voor de decembermaand!

In dit brievenbuspakket vind je 10 rode tulpen, een heerlijke Kerstreep van Tony Chocolonely, twee schattige Kersthangers en enkele groene takjes. Hiermee kun je de tulpen direct in de vaas stylen! Voeg moeiteloos een persoonlijke boodschap toe, en wij zorgen ervoor dat het bijgevoegde kaartje keurig wordt ingesloten. Om optimaal te genieten van de prachtige kleuren van de tulpen, raden we aan de meegeleverde flyer met verzorgingstips nauwgezet op te volgen. Het pakket wordt eenvoudig door de brievenbus bezorgd, zonder dat er iemand thuis hoeft te zijn!

Kerst-tulpen verzorgen

Om optimaal en zo lang mogelijk te genieten van jouw rode  Kerst-tulpen, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Volg deze eenvoudige stappen om minstens een week lang van de tulpen te genieten:

 1. Gebruik een schone vaas om de tulpen in te zetten. Snijd een klein stukje van de onderkant van de stelen af voordat je ze in de vaas plaatst. Hierdoor kunnen de tulpen beter water opnemen.

 2. Zorg ervoor dat de tulpen op kamertemperatuur blijven om ze in optimale conditie te houden. Vermijd het plaatsen van de tulpen in de buurt van fruit.

 3. Ververs regelmatig het water in de vaas, bij voorkeur om de twee dagen. Snijd tevens telkens een klein stukje van de stelen af voordat je de tulpen terugplaatst. Dit bevordert de wateropname en verlengt de levensduur van de bloemen.

Door deze bovenstaande tips te volgen, kun je nog langer genieten van je Kerst-tulpen!