Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Vaderdag brievenbus tulpenpakket

Uitverkocht
€ 13,95

Op zoek naar het perfecte Vaderdagcadeau? Dan is ons Vaderdag brievenbus tulpenpakket, speciaal samengesteld voor deze gelegenheid, precies wat je zoekt!

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 gemengde tulpen, een heerlijke Milka-reep en een paar tulpen-sokken, zodat jouw vader deze zomer de show steelt. Vraag hier eventueel een offerte op maat aan!

Over ons Vaderdag brievenbus tulpenpakket

Met ons speciale samengestelde Vaderdag brievenbus tulpenpakket tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger! Naast 10 gemengde tulpen bevat het pakket ook een heerlijke Milka reep en unieke tulpen-sokken.

De 10 gemengde tulpen brengen direct vreugde in huis en zorgen voor een stralende glimlach. Voeg eenvoudig een persoonlijke boodschap toe en wij zorgen ervoor dat het kaartje netjes wordt bijgevoegd. Om optimaal te kunnen genieten van de kleuren van de tulpen, raden we je aan om de bijgevoegde flyer met verzorgingstips nauwkeurig op te volgen. Het pakket wordt moeiteloos door de brievenbus bezorgd, zonder dat er iemand thuis hoeft te zijn!

 

Gemengde Vaderdagtulpen verzorgen

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de prachtige gemengde tulpen, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Volg deze eenvoudige stappen om minstens een week lang van de tulpen te kunnen genieten:

  1. Gebruik een schone vaas om de tulpen in te plaatsen. Snijd een klein stukje van de onderkant van de stelen af voordat je ze in de vaas plaatst. Dit zorgt ervoor dat de tulpen beter water kunnen opnemen.

  2. Zorg ervoor dat de tulpen op kamertemperatuur blijven om ze in optimale conditie te houden. Vermijd het plaatsen van de tulpen in de buurt van fruit.

  3. Ververs het water in de vaas regelmatig, bij voorkeur om de twee dagen. Snijd ook elke keer een klein stukje van de stelen af voordat je de tulpen terugplaatst. Dit helpt om de wateropname te bevorderen en de levensduur van de bloemen te verlengen.

  4. Vermijd direct zonlicht en plaats de tulpen op een koele plek in de kamer. Hoge temperaturen kunnen de bloemen sneller doen verwelken.

  5. Voorkom tocht en blootstelling aan koude lucht. Tulpen gedijen het beste bij een gematigde temperatuur.

Door deze eenvoudige verzorgingstips op te volgen, kun je langer genieten van jouw gemengde tulpen en van de vrolijkheid die ze met zich meebrengen.