Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

WK Tulpen

Uitverkocht

Kleur je huis Oranje met deze WK Tulpen! Support het Nederlands elftal en laat je huis volledig oranje kleuren met deze gelukstulpen! Tulpen tijdens het WK.... Hoe uniek is dat?!

 • Direct van eigen kwekerij!
 • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
 • Kies zelf een dag om te bezorgen.
 • Verpakt in cadeauverpakking.
 • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Op de productfoto's staan 30 Oranje WK Tulpen in de vaas.
Je ontvangt nu tot 35% korting op de WK Tulpen!

Kleur je huis oranje met onze WK Tulpen

Het feit dat een WK voetbal in november/december wordt gespeeld is uniek, maar dat wij nu al oranje tulpen hebben is óók uniek! Wat is er nu mooier om het Nederlands Elftal aan te moedigen met en puur Hollands product, namelijk tulpen. En ook nog eens in de kleur oranje.

Bestel gauw de WK Tulpen en kleur je huis oranje. Hoe meer tulpen, hoe meer kans op succes! Ze zijn natuurlijk ook prefect geschikt om cadeau te geven. Wij bezorgen waar en wanneer jij wilt. Wist je dat je ook een vaas en/of een extra cadeautje aan je bestelling kunt toevoegen?

De tulpen zijn kraakvers en komen rechststreeks uit onze eigen kwekerij in Roelofarendsveen. Met liefde voor jou gebroeid.

Veel plezier tijdens het kijken van de Nederlands Elftal wedsrijden op het WK Voetbal. Hopelijk gaan we er met de winst vandoor!

Uiteraard wil je zo lang mogelijk van onze Oranje WK tulpen genieten. Daarom onderstaand een aantal tips waarmee je ervoor zorgt dat de tulpen extra lang op de vaas staan:

 1. Onze WK tulpen staan het liefst in een ruimte die op kamertemperatuur is. Geef ze voldoende water, want daar houden ze van.

 2. Voordat je de tulpen in de vaas zet, snijd eerst een stukje van de stelen af. Hierdoor wordt het water beter opgenomen en gaan ze langer mee.

 3. Zorg voor een hoge vaas. De WK tulpen groeien namelijk nog een stukje door.

 4. Mochten de tulpen na aankomst een beetje slap zijn, rol ze dan even in een krant en zet ze (een aantal uurtjes) op water. Zo kunnen de tulpen weer aansterken.

 5. Zorg dat de oranje tulpen uit de zon, uit de buurt van fruit en op een koele plek staan.

 6. Je zou de WK tulpen ’s nachts buiten kunnen zetten. Hierdoor gaan ze nóg langer mee! Maar let er op dat het buiten niet mag vriezen of hard mag waaien.


Geniet van de prachtige tulpen, en fijne wedstrijd!