Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Zakelijk bloemen bestellen

Verras je collega, werknemer of relatie met een bos verse tulpen!

Tulpen hebben wij het hele jaar. Ze komen rechtstreeks uit onze eigen kwekerij en zijn kraakvers! De bloemen kunnen wij thuisbezorgen bij de ontvanger of gebundeld op locatie. Indien gewenst kunnen we de bloemen verpakken met jouw bedrijfslogo, inclusief kaart met persoonlijke boodschap. Ook heb je de mogelijkheid om iets extra’s toe te voegen, zoals een vaas of reep chocolade.

Offerte aanvragen
Zakelijk bloemen
Amsterdam UMC
FrieslandCampina
PostNL
Zorg en Zekerheid
Jeugdbescherming West
NCOI Veiligheid
Nationale Nederlanden

Iedere aanvraag kunnen wij op maat aanleveren

Zakelijk bloemen bestellen

Cadeau door de brievenbus

Verras met tulpen door de brievenbus zoals het Ministerie van Defensie.

Zakelijk bloemen bezorgen

Met jouw bedrijfslogo

Hoe leuk is dat? Zakelijk bloemen laten bezorgen met jouw bedrijfslogo op de verpakking.

Zakelijk bloemen op rekening

Van tulpen wordt iedereen blij!

Bezorgd aan huis of gebundeld op locatie. Keuze uit meer dan 10 kleuren.

 

 
 

Tip! Voeg een kaartje of extraatje toe

Aan de tulpen kan gemakkelijk een kaartje of extraatje worden toegevoegd. Om het écht af te maken kunnen de tulpen ook inclusief vaas worden besteld! Ook zijn er mogelijkheden voor het personaliseren van jou bestelling, door middel van een kaartje of zelfs de verpakking.

Aanvraag verstuurd

Aanvraag verstuurd, en dan?

Na het invullen van het formulier nemen we direct contact met je op, waarna je een offerte op maat ontvangt. Ook ontvang je van ons een Excel sjabloon voor het invullen van de adresgegevens. Aan de hand hiervan zullen de verzendlabels worden gegenereerd. Betalen kan achteraf en op factuur.

Bloemen Zakelijk | B2B

Tulpen zijn de perfect bloemen om iemand mee te verrassen. Deze bloemen zijn typisch Nederlands en worden daarom enorm gewaardeerd! Je kunt ze bij ons het hele jaar bestellen. Zelfs in de zomer en herfst! Het hele jaar kunnen wij ieder gewenst aantal bloemen op locatie bezorgen. Of het nu gaat om een bestelling van 50 pakketjes of 5.000 pakketjes, ons is niets te gek! Bij ons kun je eenvoudig bloemen op rekening bestellen en laten bezorgen. Zakelijk bloemen bestellen op rekening is erg eenvoudig. Vul bovenstaand contactformulier in en we versturen je zo snel mogelijk een offerte op maat. Na akkoord verpakken wij de zakelijke bloemen en we voegen eventueel een persoonlijke boodschap toe.


Jouw bedrijfslogo op de verpakking

Je wilt je collega’s of relaties verrassen en kiest ervoor om zakelijk bloemen te laten bezorgen. Het is de bedoeling dat de bloemen op locatie van de ontvangers worden geleverd. Hoe gaaf is het dan als jouw eigen bedrijfslogo op de verpakking van de bloemen wordt getoond? We hebben goed nieuws, sinds kort is dit mogelijk bij Tulpen.nl! Afhankelijk van de grootte van de bestelling, drukken we jouw logo op de doos of op een band die we om de doos heen doen. Zakelijk bloemen bestellen en laten bezorgen wordt hierdoor wel héél erg leuk!


Zo verras je je collega, werknemer of relatie met bloemen

1. Je collega, werknemer of relatie neemt het pakketje aan en ziet jouw logo op de verpakking staan. (De nieuwsgierigheid neemt toe).
2. Hij of zij opent het pakketje en wat blijkt; er zitten verse Hollandse tulpen in de doos! (Dit geeft een verrassingseffect).
3. Tijdens het bewonderen van de bloemen ziet de ontvanger dat er nog iets aan het doosje is toegevoegd, namelijk een kaartje met daarop een persoonlijke boodschap. (Wauw!)
4. Je collega, werknemer of relatie geniet tenminste 7 dagen van de tulpen en denkt bij het zien van de bloemen iedere dag even aan jouw bedrijf. (Alleen maar positiviteit voor jouw bedrijf).


Zakelijk bloemen voor op kantoor

Bloemen zakelijk bestellen kun je doen om iemand te verrassen. Zoals we dat hierboven hebben aangegeven. Je kunt ook zakelijk bloemen bestellen op rekening voor kantoor. Wij zijn ervan overtuigd dat als een kantoorruimte er kleurrijk, vrolijk en fris uitziet, dat werknemers meer plezier aan het werk zijn. Dat is wat iedere werkgever wilt, nietwaar? Op die manier houd je personeel binnenboord en zorg je voor waardering. Bloemen voor op kantoor kun je zakelijk bij ons bestellen. Geef aan hoeveel bloemen je op kantoor bezorgd wilt hebben en hoe vaak je ze geleverd wilt krijgen. Dan gaan wij ervoor zorgen dat jouw kantoor er tiptop uitziet met onze verse tulpen.


Bloemen B2B

Bloemen B2B kopen? Dat kan door contact met ons op te nemen. Wij bezorgen B2B bloemen waar en wanneer jij maar wilt. B2B is een afkorting voor Business to Business. Dat houdt in dat wij met ons bedrijf ‘Tulpen.nl’ zaken doen met jouw bedrijf. Dat heeft als voordeel dat je kunt kiezen voor zakelijk bloemen bestellen op rekening. Daarover later meer. We vertellen je graag eerst aan welke bedrijven wij bloemen B2B hebben bezorgd. We lichten er drie uit, dat zijn: Zorg en Zekerheid, Jeugdbescherming West en Gemeente den Haag.

Drie bedrijven met verschillende wensen. Het ene bedrijf wilde zakelijk bloemen door de brievenbus bij personeel laten bezorgen. Het andere bedrijf wilde op één locatie alle pakketjes ontvangen. Het derde bedrijf wilde bloemen laten bezorgen, maar dan wel met een extra cadeautje die ze zelf konden aanleveren. Geen enkel probleem. Wij kunnen aan iedere bloemen B2B aanvraag voldoen. Ons is niets te gek! B2B bloemen bestellen? Laat je gegevens achter.


Bloemen bestellen op rekening

Bloemen bestellen op rekening en achteraf betalen is uiteraard mogelijk bij Tulpen.nl. Wij verkopen bloemen zowel B2C als B2B. Dus ben je geïnteresseerd in een grote bestelling bloemen? Vul je aanvraag in en wij zorgen voor de verwerking van de order. Achteraf versturen wij een rekening, dat is wel net zo makkelijk. Zakelijk bloemen bestellen op rekening wordt wekelijks bij ons gedaan. Door zowel grote als kleine bedrijven. Dat kunnen bedrijven uit het MKB zijn, gemeentes of andere overheidsorganen.


Bloemen bezorgen op rekening

Zakelijk bloemen bestellen op rekening kun je doen door contactinformatie in te vullen. Geef je bedrijfsnaam aan en om hoeveel ontvangers het gaat. Laat de eventuele persoonlijke boodschap achter en voer een bezorgdatum in. Dan komt de aanvraag bij ons binnen. We nemen contact met je op voor een offerte op maat. Mits akkoord, zorgen wij voor bloemen bezorgen op rekening. Dat houdt in dat de bloemen pas betaald hoeven te worden als de bezorging al heeft plaatsgevonden. Wij zorgen dat bloemen bezorgen op rekening een groot succes wordt!


Zakelijk bloemenabonnement

Wist je dat het ook mogelijk is om bij ons een zakelijk bloemenabonnement af te nemen? Geef aan ons door hoe vaak en hoeveel bloemen je op welke momenten geleverd wilt krijgen. De zakelijke bloemen versturen wij dan op de afgesproken frequentie. Een zakelijk bloemenabonnement kun je bij ons het hele jaar afnemen. Ook in de zomer? Ja! Ook in de zomer. Wij zijn de enige aanbieder die tulpen ook in de zomer aanbiedt. Daarom staat bij ons een zakelijk bloemenabonnement het hele jaar online! Wil je wekelijks 200 bloemen op kantoor? Geen probleem! Alles is mogelijk.


Waarom zakelijk bloemen laten bezorgen door Tulpen.nl?

• Wij kweken onze bloemen zelf. Dat betekent dat we de volledige controle hebben over de kwaliteit van onze bloemen B2B. We kunnen je garanderen dat de kwaliteit zeer hoog is! We bieden niet voor niets 7 dagen vaasgarantie aan.
• Jaarlijks verpakken we miljoenen bloemen. Wil je zakelijk bloemen laten bezorgen? Plaats een aanvraag, wij kunnen aan iedere ordergrootte voldoen.
• We hebben jarenlange ervaring met bloemen bestellen op rekening. Velen bedrijven zijn je voorgegaan.
• Zakelijk bloemen bestellen en op werk laten bezorgen? Geen probleem! We leveren ook aan huis bij jouw personeel en/of relaties. Laat je gegevens achter voor zakelijk bloemen bestellen op factuur.

Offerte aanvragen
tulip-icon
10

Leuke verrassing! - Erg leuk idee om mensen te kunnen verrassen met verse tulpen via de brievenbus. Contact met het bedrijf is persoonlijk, er wordt goed geluisterd naar wensen en de afhandeling is snel en goed. Super goed geregeld!

Zorg en Zekerheid
tulip-icon
10

Goed verzorgd - Snelle reactie op vragen; de tulpen waren heel goed ingepakt en super vers. Fijne samenwerking.

Jeugdbescherming West
tulip-icon
10

Top! - Ik heb naar mijn collega's tulpen laten versturen. Ik had nog vragen en kreeg hier heel snel antwoord op. Tulpen zijn prachtig en een top service!! Zeker een aanrader!

Gemeente den Haag