Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Koningsdag brievenbus tulpenpakket

Uitverkocht
€ 12,95

Ons speciaal samengestelde Koningsdag brievenbus tulpenpakket het ideale geschenk waar je met Koningsdag naar op zoek bent! De Tony Chocolonely reep en en Nederlandse vlaggetje maken het pakketje helemaal compleet!

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 oranje tulpen, een reep Tony Chocolonely en Nederlands vlaggetje. Vraag hier eventueel een offerte op maat aan!

Over ons Koningsdag brievenbus tulpenpakket

Met ons speciaal samengesteld Koningsdag tulpenpakket tover je bij iedere ontvanger gegarandeerd een glimplach op zijn of haar gezicht! De oranje Tony reep in combinatie met het Hollandse vlaggetje is erg gewild! 

De 10 oranje tulpen zijn het zonnetje in huis en zorgen daarmee direct voor een voorjaarsgevoel! Voeg gemakkelijk een persoonlijke boodschap en wij voegen het kaartje voor je bij! Geniet nog langer van de vrolijke kleuren en geur van onze oranje brievenbustulpen, door de bijgevoegde flyer met daarop verzorgingstips goed op te volgen. Gewoon eenvoudig bij de ontvanger bezorgd zonder dat er iemand thuis hoeft te zijn!

Oranje Koningsdagtulpen verzorgen

Om optimaal te kunnen genieten van onze prachtige oranje Koningsdag tulpen is het essentieel om ze goed te verzorgen. Hier zijn enkele eenvoudige stappen die je kunt volgen om minstens een week lang van de tulpen te kunnen genieten:

  1. Begin met het gebruik van een schone vaas om de tulpen in te plaatsen.
  2. Snijd een klein stukje van de onderkant van de stelen af voordat je ze in de vaas plaatst. Dit zorgt ervoor dat de tulpen beter water kunnen opnemen.
  3. Zorg ervoor dat de tulpen op kamertemperatuur staan om ze in optimale conditie te houden.
  4. Vermijd het plaatsen van de tulpen in de buurt van fruit. 

Door deze eenvoudige verzorgingstips op te volgen, kun je langer genieten van jouw oranje Koningsdag tulpen en de vrolijkheid die ze brengen.