Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Koningsdag tulpenboeket

Uitverkocht
€ 19,95

Een Koningsdag tulpenboeket met oranje gloed is de perfecte match voor Koningsdag! Het boeket bevat 20 tulpen inclusief bijpassend groen en stelt nooit teleur!

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Op de productfoto's staat een boeket met 20 multicolour tulpen in de vaas.

Groot aantal bestellen? Vraag hier gemakkelijk je offerte aan!

Ons Koningsdag tulpenboeket is perfect om de sfeer erin te brengen! De multicolour tulpen in combinatie met groen zorgen voor een warm en sfeervol boeket, die nooit teleur stelt!

De tulpen in het boeket zijn plukvers en rechtstreeks van onze eigen kwekerij in Roelofarendsveen afkomstig. Elke dag opnieuw worden de tulpenboeketten geschikt en gebonden door onze bloemschiksters en -binders. Zodoende weet je dus zeker dat het door jou besteld boeket altijd vers is en minimaal 7 dagen op de vaas staat!

Om zo lang mogelijk van jouw Koningsdag tulpenboeket te kunnen genieten is het belangrijk onze verzorgingstips goed in acht te nemen. Met de onderstaande tips garanderen wij tenminste 7 dagen genot!

Hier de nodige tips voor ons Koningsdag tulpenboeket:

Let op dat de tulpen in het boeket nog kunnen groeien zodra ze in de vaas staan. Zorg dus voor een vaas die hoog genoeg is. Als de tulpen na het transport wat slap lijken, wikkel ze dan in papier. Na een paar uur in water zullen ze weer op volle sterkte zijn.

Voordat je het veelkleurige boeket tulpen in de vaas plaatst, snijd altijd een stukje van de onderkant van de stelen af. Hierdoor kunnen de tulpen gemakkelijker water opnemen en blijven ze langer vers.

Ons veelkleurige tulpenboeket gedijt het beste bij kamertemperatuur en heeft een constante toevoer van water nodig. Zorg ervoor dat het boeket voldoende water kan opnemen en vermijd dat het droog komt te staan.

Plaats de veelkleurige tulpen uit de zon, weg van fruit en op een koele plek om hun versheid te behouden.

Voor de echte tulpenliefhebbers... Zet de vaas met het boeket 's nachts buiten (beschut tegen wind en vorst). Tulpen houden van een beetje kou, waardoor ze langer mooi blijven.