Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Multicolour (warm) brievenbus tulpen

Uitverkocht
€ 12,95

Onze multicolour brievenbus tulpen zijn perfect om jezelf te verwennen of om iemand anders te verrassen! Dankzij onze speciaal ontworpen verpakking kunnen de tulpen gewoon door de brievenbus worden bezorgd, zodat er niemand thuis hoeft te zijn.

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 warme multicolour tulpen. Bestel gemakkelijk een groter aantal of vraag een offerte op maat aan!

Over onze multicolour tulpen

Onze multicolour tulpen zijn een prachtige toevoeging aan elk huis. Met het brievenbusdoosje gevuld met 10 kleurrijke tulpen kan je genieten van de schoonheid van de natuur, waar je ook bent. Het doosje is zorgvuldig verpakt en daarmee het perfecte cadeau voor vrienden en familie.

Naast de standaard meegeleverde flyer met verzorgingstips, kan je gemakkelijk een persoonlijk kaartje toevoegen om het cadeau nog specialer te maken. Het beste van alles is dat de tulpen gewoon door de brievenbus kunnen worden bezorgd, waardoor niemand thuis hoeft te zijn om ze in ontvangst te nemen. Met de juiste verzorging, waaronder het schuin afsnijden van de stelen en een schone vaas, kan je minstens een week plezier hebben van deze prachtige bloemen.

Multicolour tulpen verzorgen

Voor een langere levensduur van jouw multicolour brievenbustulpen is goede verzorging onmisbaar. Hier zijn enkele handige tips:

Begin met het gebruik van een schone vaas. Snijd vervolgens een klein stukje van de onderkant van de stelen af. Plaats de tulpen op kamertemperatuur voor de beste bloeiresultaten. Vermijd het plaatsen van de tulpen in de buurt van fruit, omdat fruit ethyleengas afgeeft dat de bloemen kan doen verwelken.

Met deze simpele verzorgingstips (welke je ook terug vindt op de bijgevoegde flyer bij jouw bestelling) kun je maximaal genieten van jouw brievenbus tulpen!