Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Multicolour (vrolijk) brievenbus tulpen

Uitverkocht
€ 12,95

Onze vrolijke tweekleurige brievenbus tulpen zijn perfect om jezelf te verwennen of om iemand anders te verrassen! Onze speciaal ontworpen verpakking kan gemakkelijk door de brievenbus worden bezorgd, zonder dat er iemand thuis hoeft te zijn.

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 vrolijke multicolour tulpen. Bestel gemakkelijk een groter aantal of vraag een offerte op maat aan!

 

Over onze vrolijke multicolour tulpen

Onze vrolijke multicolour tulpen creëren gegarandeerd een feestelijke sfeer! In het handige brievenbusdoosje vind je 10 prachtige tweekleurige tulpen, zorgvuldig ingepakt en perfect om cadeau te geven aan iemand speciaal.

Als je wilt, kun je gemakkelijk een persoonlijk kaartje toevoegen met een boodschap voor de ontvanger om het cadeau nog specialer te maken. Bovendien wordt bij het brievenbusdoosje een handige flyer geleverd met tips en adviezen over hoe je het beste voor je tulpen kunt zorgen, zodat ze zo lang mogelijk mooi blijven.

Met onze multicolour tulpen , ben je verzekerd van een stijlvol en voor iedere gelegenheid passend cadeau dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger zal toveren.

Multicolour tulpen verzorgen

Om ervoor te zorgen dat jouw multicolor brievenbustulpen langer meegaan, is goede verzorging essentieel. Hieronder vind je enkele handige tips:

Begin met het gebruik van een schone vaas en snijd vervolgens een klein stukje van de onderkant van de stelen af. Plaats de tulpen op kamertemperatuur voor de beste bloeiresultaten. Het is belangrijk om de tulpen niet in de buurt van fruit te plaatsen, omdat fruit ethyleengas afgeeft dat de bloemen kan doen verwelken.

Met deze simpele verzorgingstips, die ook te vinden zijn op de bijgevoegde flyer bij jouw bestelling, kun je maximaal genieten van jouw brievenbus tulpen!