Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Dag van de Zorg Cadeau

Op de Dag van de Zorg hebben we aandacht voor zorgmedewerkers. Het is dé dag om verpleging en andere zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten.

Als jij op zoek bent naar een origineel, typisch Hollands en duurzaam Dag van de Zorg cadeau, dan helpen wij je graag verder. Van tulpen wordt namelijk iedereen vrolijk!

Een cadeau voor de Dag van de Zorg kunnen wij op maat voor je maken.

Offerte aanvragen
Amsterdam UMC
FrieslandCampina
PostNL
Zorg en Zekerheid
Jeugdbescherming West
NCOI Veiligheid
Nationale Nederlanden

Cadeau ideeën voor de Dag van de Zorg

Zakelijk bloemen bestellen

Bezorgd door de brievenbus

Laat tulpen bij jouw zorg-topper thuis en door de brievenbus bezorgen. 

Zakelijk bloemen bezorgen

Cadeau op maat

Stel jou eigen pakket samen, en voeg eventueel een kaartje en extraatje toe om het nog persoonlijker te maken!

Zakelijk bloemen op rekening

Succes gegarandeerd!

Een glimlach op het gezicht van de ontvanger, die is gegarandeerd!

 

 
 

Tip! Voeg een kaartje of extraatje toe

We hebben diverse opties om je Dag van de Zorg cadeau te personaliseren, zoals het toevoegen van een persoonlijk kaartje op maat of zelfs het aanpassen van de verpakking. Om het extra speciaal te maken, is het ook mogelijk om de tulpen inclusief een (vouw)vaas te bestellen. Ook kunnen we een extraatje toevoegen, zoals een reep Tony chocolade of Hollandse stroopwafels!

Aanvraag verstuurd

Aanvraag verstuurd, en dan?

Wanneer je het aanvraagformulier hebt ingevuld nemen we zo snel mogelijk contact met je op, waarna je een offerte van ons ontvangt. Ook sturen we een Excel sjabloon voor het invullen van de adresgegevens van de ontvangers. Wij genereren aan de hand hiervan de verzendlabels. Betalen kan achteraf en op factuur.

Dag van de Zorg cadeau | Tulpen zakelijk

Cadeautips voor verpleging en zorgmedewerkers

De Dag van de Zorg wordt jaarlijks gevierd op 12 mei. Op deze dag wordt er stilgestaan bij het werk van alle mensen in de zorg, die zich dag in dag uit inzetten voor de gezondheid en het welzijn van anderen. Een mooi moment om de verpleging en zorgmedewerkers te bedanken met een passend cadeau.

Wat te geven?

Bij het kiezen van een cadeau voor de Dag van de Zorg is het belangrijk om rekening te houden met de persoon in kwestie. Wat zijn haar of zijn interesses? Waar wordt de persoon vrolijk van? Het geven van een tulpencadeau is altijd een goed idee! Wie wordt nu niet vrolijk van tulpen?

Ideeën voor een Dag van de Zorg cadeau

Hieronder vind je een aantal ideeën voor cadeaus voor de Dag van de Zorg:

  • Brievenbus cadeau, bestaande uit 12 tulpen + een kaartje met persoonlijke boodschap. Bezorgd op locatie van de zorgmedewerker.
  • Cadeau op maat, waarbij je zelf het aantal tulpen bepaald. Ook bepaal je zelf je een extra cadeau aan de tulpen wilt toevoegen, zoals een reep chocolade. Misschien wil je wel de verpakking personaliseren met je logo? Alles is mogelijk, wij denken graag met je mee!
  • Een boeket tulpen van 20, 30, 50 of 100 stelen. Verpakt in vrolijke cadeauverpakking met eventueel iets extra’s zoals een tulpenvaas.

Cadeautips

Uiteraard wil je dat jouw Dag van de Zorg cadeau in de smaak valt. We hebben daarom een aantal cadeautips:

  • Maak je cadeau persoonlijk. Dit zorgt voor een gevoel van waardering.
  • Laat je cadeau bij de ontvanger thuis bezorgen, dit zorgt voor een extra groot verrassingsgevoel.
  • Een cadeau voor de Dag van de Zorg moet niet alleen symbolisch zijn, maar ook praktisch en betekenisvol. Tulpen kun je met een kaart en/of verpakking personaliseren. Dit laat zien dat hun werk gewaardeerd wordt en herinnert hen dagelijks aan de positieve impact die ze hebben.
Offerte aanvragen
tulip-icon
10

Leuke verrassing! - Erg leuk idee om mensen te kunnen verrassen met verse tulpen via de brievenbus. Contact met het bedrijf is persoonlijk, er wordt goed geluisterd naar wensen en de afhandeling is snel en goed. Super goed geregeld!

Zorg en Zekerheid
tulip-icon
10

Goed verzorgd - Snelle reactie op vragen; de tulpen waren heel goed ingepakt en super vers. Fijne samenwerking.

Jeugdbescherming West
tulip-icon
10

Top! - Ik heb naar mijn collega's tulpen laten versturen. Ik had nog vragen en kreeg hier heel snel antwoord op. Tulpen zijn prachtig en een top service!! Zeker een aanrader!

Gemeente den Haag