Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Bloemen abonnement

Wil je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een mooi boeket met verse tulpen toegestuurd krijgen? Dat kan met ons bloemen abonnement! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken dan hoe vaak je een boeket wilt laten bezorgen, binnen welke termijn en in welke kleur(en) je geïnteresseerd bent. Vervolgens verneem je van ons wat de prijs is. Na akkoord maken wij het bloemen abonnement voor jou op maat.

Een bloemen abonnement hoef je natuurlijk niet persé voor jezelf te bestellen. Je kunt een bloemenabonnement ook cadeau geven aan je vriend/vriendin of familielid. Alles is mogelijk!

Bloemen abonnement

* Invullen van een ordernummer is niet nodig.

Ik heb een vraag - Tulpen.nl

Laat een vraag of opmerking achter en wij komen hier zo spoedig mogelijk op terug.

 

Bloemen abonnement per maand

Een bloemen abonnement maken we voor jou op maat. Zo kun je ervoor kiezen om één keer per week, één keer per twee weken of één keer per maand bloemen te laten bezorgen. De boeketten stellen we samen aan de hand van jouw wensen. Wist je dat wij in ieder boeket verse tulpen verwerken? En wist je dat je bij ons een bloemen abonnement per maand kunt afnamen en het hele jaar kan laten doorlopen? Ja je leest het goed, zelfs in de zomer hebben wij tulpen! Hiermee zijn we uniek in Nederland. We hebben een speciale manier gevonden om tulpen in zowel de winter als in de zomer te kunnen aanbieden. In de zomer zijn ze net zo vers als in de winter. We bieden altijd 7 dagen vaasgarantie aan.


Geef een bloemen abonnement cadeau

Een bloemen abonnement cadeau geven kun je doen als je iemand flink wilt verrassen. Het cadeau geven van een bloemenabonnement wordt veelal gedaan door ondernemers. Deze werkgevers zijn trots op hun personeel en geven als blijk van waardering een bloemen abonnement cadeau. Ook wordt een abonnement voor bloemen vaak gegeven aan mensen die een jubileum vieren. Dit zijn speciale momenten in het leven om even goed bij stil te staan. Een bloemen abonnement is dan een mooi cadeau. Je kunt ervoor kiezen om bloemen wekelijks, tweewekelijks of maandelijks te laten bezorgen. Ook kun je bij een bloemenabonnement zelf de hoeveelheid bloemen aangeven.


Bloemenabonnement van Amsterdam tot Breda

Of je nu in Amsterdam of Breda woont, iedereen kan bij ons een bloemenabonnement afnemen. Wij bezorgen door het hele land. Stel je voor dat je woonachtig bent in Groningen en je wilt iemand verrassen in Eindhoven met een bloemen abonnement, dan is dat mogelijk! Tijdens het bestellen voer je bij factuuradres je eigen adres in en bij bezorgadres voer je het adres in van de ontvanger. Dat hoeft dus niet overeen te komen. Steden waar veel van onze bloemenabonnementen worden afgenomen zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere, Nijmegen, Breda en Enschede.

Veel mensen zijn dan ook op zoek naar:
• Bloemen abonnement Amsterdam
• Bloemenabonnement Rotterdam
• Bloemen abonnement Nijmegen
• Bloemenabonnement Breda


Bloemen abonnement met vaas

Een bloemen abonnement afnemen is leuk. Het bespaart je tijd. Je hoeft niet iedere week of iedere maand op zoek te gaan naar een mooi boeket bloemen. Zonder dat je er omkijken naar hebt, worden bloemen aan huis bezorgd. Maar je wilt bloemen ook op een leuke manier kunnen decoreren. Daar heb je een vaas voor nodig. Daarom krijgen we soms de vraag; is er ook een bloemen abonnement met vaas? Voor nu hebben we geen bloemenabonnement met vaas, maar we hebben wel een ander aanbod. Je kunt namelijk in onze webshop een aparte vaas bestellen, waar je gelijk een bos verse bloemen bij krijgt geleverd. Als je daarmee begint en daarna het bloemenabonnement laat lopen, dan komt het helemaal goed!


Abonnement bloemen bezorgen aan huis

Een bloemen aan huis abonnement is super handig. Geef eenmalig aan in welke bloemen je geïnteresseerd bent, hoeveel bloemen je wilt hebben en waar en wanneer je ze bezorgd wilt hebben. Wij nemen de rest van het bloemen abonnement voor je uit handen. Een abonnement bloemen bezorgen aan huis wordt zowel door dames als door heren bij ons afgenomen. Een dergelijk abonnement is geschikt voor alle leeftijden. Mocht je vragen hebben over een bloemen aan huis abonnement, neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze bloemisten staan je graag te woord. Je kunt ons op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur bereiken. Dat kan telefonisch of per e-mail. Een bloemen abonnement kopen doe je gemakkelijk en snel in onze webshop.