Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Secretaressedag Cadeau

Secretaressedag wordt jaarlijks gevierd op de derde woensdag van april. Het is dé dag om jouw secretaresse(s) te bedanken met een passend cadeau.

Een passend cadeau is natuurlijk iets origineels, typisch Hollands en iets duurzaams. Daar helpen wij je graag mee! Onze tulpen voldoen aan alle eisen en verwachtingen. Tulpen zijn perfect geschikt om te geven als Secretaressedag cadeau! Wie wordt er nu niet vrolijk van een bos tulpen?

Een cadeau voor Secretaressedag kunnen wij op maat voor je maken.

Offerte aanvragen
Amsterdam UMC
FrieslandCampina
PostNL
Zorg en Zekerheid
Jeugdbescherming West
NCOI Veiligheid
Nationale Nederlanden

Cadeautips voor Secretaressedag

Zakelijk bloemen bestellen

Tulpen door de brievenbus

Laat weten dat je jouw secretaresse waardeert, met tulpen door de brievenbus. 

Zakelijk bloemen bezorgen

Cadeau op maat

Kies een kleur naar wens, inclusief een eventueel kaartje op maat. Wij verpakken de tulpen in een passende cadeauverpakking.

Zakelijk bloemen op rekening

Secretaresse blij!

Garantie voor een glimlach op het gezicht jouw secretaresse of fijne collega!

 

 
 

Tip! Voeg een kaartje of extraatje toe

Maak het Secretaressedag cadeau nog specialer, door een extraatje toe te voegen. Voor een complete ervaring kun je zelfs de tulpen met een vaas bestellen! Bovendien bieden we opties om je bestelling te personaliseren, zoals het toevoegen van een kaartje of zelfs het aanpassen van de verpakking.

Aanvraag verstuurd

Aanvraag verstuurd, wat nu?

Zodra je het formulier hebt ingevuld, nemen we onmiddellijk contact met je op, waarna je een offerte op maat van ons ontvangt. We voorzien je ook van een Excel-sjabloon om de adresgegevens in te vullen, waarmee we vervolgens de verzendlabels zullen laten genereren. Betaling kan gemakkelijk achteraf, op basis van een factuur.

Secretaressedag cadeau | Tulpen zakelijk

Secretaressedag cadeau ideeën

Hieronder vind je een aantal ideeën voor cadeaus voor Secretaressedag:

  1. Bloemen: een klassiek en altijd gewaardeerd cadeau. We hebben zowel brievenbus bloemen als losse tulpenboeketten verkrijgbaar. Iedere secretaresse wordt hier vrolijk van!
  2. Cadeaubon: een cadeaubon van Tulpen.nl is óók een goed idee! Zo kan je secretaresse zelf iets kiezen dat ze leuk vindt.
  3. Gepersonaliseerd cadeau: een bloemen cadeau kunnen wij voor jou volledig personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een Secretaressedag cadeau te personaliseren met jouw logo.
  4. Chocolade of iets anders extra’s: Secretaressedag cadeaus kunnen wij op maat maken. Het is mogelijk om chocolade of iets anders aan je tulpen bestelling toe te voegen. Alles wat jij wilt, maken wij mogelijk.
  5. Bedankkaartje: aan het Secretaressedag cadeau kunnen wij een kaartje toevoegen waar een persoonlijke boodschap op staat. Een boodschap waarin je je waardering uit voor het harde werk en de toewijding van je secretaresse kan erg waardevol zijn.

Secretaressedag cadeautips

Zorg ervoor dat je het cadeau afstemt op de persoonlijke voorkeuren en interesses van je secretaresse, om je waardering op een passende manier te uiten. Het gaat uiteindelijk om het gebaar en de erkenning van hun inzet en bijdrage aan het succes van je bedrijf. Houd bijvoorbeeld rekening met de kleur tulpen die je cadeau wilt geven. Weet je niet van welke kleuren je secretaresse houdt? Kies dan voor een gemengd boeket, daarmee kun je de plank nooit misslaan.

Origineel cadeau Secretaressedag

Wat is een origineel cadeau voor Secretaressedag? Tip: verstuur 12 gemengde tulpen door de brievenbus in een verpakking die met jouw logo is gepersonaliseerd. Voeg er vervolgens aan toe: een bedankkaartje en een reep Tony’s Chocolonely. Dat is een origineel cadeau waar je secretaresse minimaal 7 dagen van kan genieten!

Voorbeeld van persoonlijke boodschap voor Secretaressedag

Lieve [Naam van je secretaresse],

Op Secretaressedag wil ik je bedanken voor al je harde werk, toewijding en de glimlach waarmee je onze dagen opfleurt. Je bent de spil van ons team en een onmisbare kracht in ons succes. Als blijk van waardering, hebben we een origineel cadeau voor je uitgezocht, hopend dat het je doet glimlachen, net zoals jij dat voor ons doet.

Dank je wel voor al je inspanningen!

Met warme groeten,

[Je naam]

Offerte aanvragen
tulip-icon
10

Leuke verrassing! - Erg leuk idee om mensen te kunnen verrassen met verse tulpen via de brievenbus. Contact met het bedrijf is persoonlijk, er wordt goed geluisterd naar wensen en de afhandeling is snel en goed. Super goed geregeld!

Zorg en Zekerheid
tulip-icon
10

Goed verzorgd - Snelle reactie op vragen; de tulpen waren heel goed ingepakt en super vers. Fijne samenwerking.

Jeugdbescherming West
tulip-icon
10

Top! - Ik heb naar mijn collega's tulpen laten versturen. Ik had nog vragen en kreeg hier heel snel antwoord op. Tulpen zijn prachtig en een top service!! Zeker een aanrader!

Gemeente den Haag