Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
€ 22,95
€ 19,95
€ 19,95
€ 19,95
€ 19,95

Meerdere formaten

€ 12,45

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95
€ 12,45
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bloemen cadeau

Is er iemand jarig? Geef bloemen cadeau! Heeft je buurman promotie gemaakt? Geef bloemen cadeau! Is het bijna Moederdag? Geef bloemen cadeau! Er zijn héél veel redenen om bloemen cadeau te geven. Van bloemen wordt iedereen blij. Van groot tot klein. Ze stralen geluk, liefde en gezondheid uit. Bloemen hebben fleurige en opvallende kleuren waardoor een interieur of decor al gauw meer sfeer krijgt. En veel bloemen ruiken natuurlijk ontzettend lekker.

Iedereen heeft een huis en iedereen wil gezelligheid en sfeer in zijn huis. Daar is een bloemen cadeau perfect geschikt voor. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende bloemen cadeaus. Je hebt keuze uit onder andere de kleuren rood, wit, paars, roze en oranje. Als je niet kunt kiezen, denk dan aan de interieur kleuren van de persoon waar je het cadeau aan wilt geven. Past de kleur van het cadeau bij het interieur? Dan zit je zeker goed!


Bloemen met cadeau bestellen

De bloemen kun je als cadeau zien, maar je kunt het ook los van elkaar zien. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om bloemen met cadeau te geven. Dat werkt zo: na het selecteren van de juiste kleur, kun je op de bestelpagina een extra cadeau uitzoeken. Zoals een reep chocolade, een drankje of een knuffel. Na het selecteren van de bloemen met cadeau, verpakken wij de bestelling en bezorgen we het complete cadeau waar en wanneer jij wilt. Super handig want op die manier hoef je niet nog ergens anders een bloemen cadeau te bestellen. Hieronder een aantal voordelen op een rijtje.

Bloemen cadeau

Voordelen om zowel bloemen met cadeau te bestellen

• Het kost je minder tijd, je hoeft ten slotte maar één keer een bestelling te plaatsen.
• De bloemen en cadeau worden tegelijk geleverd, wel zo leuk.
• De ontvanger hoeft maar voor één levering thuis te blijven.
• Het verrassingseffect is nóg groter. Er zit niet één cadeau in de verpakking, maar twee!
• Bloemen met cadeau bestellen doe je binnen enkele klikken via onze webshop.


Redenen voor een bloemen cadeau

In de eerste alinea hebben we al een aantal redenen benoemd om bloemen cadeau te geven. Toch willen we er nog een aparte paragraaf aan wijden. Wel zo makkelijk om een totaaloverzicht te hebben van allerlei leuke redenen om bloemen cadeau te geven toch? Zie hieronder!


Bloemen cadeau geven kun je doen:

• Op verjaardagen
• Bij trouwerijen
• Bij condoleances
• Als iemand promotie heeft gemaakt
• Als iemand een contract voor een nieuwe baan heeft getekend
• Bij jubileums
• Als iemand het verdient
• Als iemand een hart onder de riem nodig heeft
• Om iemand een opkikkertje te sturen


Bloemen cadeau bezorgen

Een bloemen cadeau bezorgen is op ieder moment van het jaar leuk. Toch is het bezorgen van een bloemencadeau in bepaalde seizoenen populairder dan in andere seizoenen. In de herfst, winter en lente wordt er vaker een cadeau met bloemen gegeven dan in de zomer. In de zomer zijn mensen vaker bezig met andere dingen dan met het interieur van hun huis. Daarnaast zijn mensen in de zomer vaak op vakantie en is het daarom zonde om thuis bloemen te hebben staan. Een bloemen cadeau bezorgen kun je daarom het best doen in het voorjaar of najaar.

Eerder op deze pagina hebben we uitgelegd hoe eenvoudig het is om een bloemen cadeau te laten bezorgen. Dit kun je zeer eenvoudig doen via onze webshop doen. Heb je vragen over een bloemen cadeau bezorgen? Neem dan contact op met één van onze bloemisten. Wij weten alles over een bloemen cadeau bestellen, bezorgen en kopen.

Lees verder...