Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Multicolour (warm) tulpen

Uitverkocht

Ze passen bij iedereen in huis, deze prachtige tulp met twee kleuren. 100% garantie op een match dus, wij zeggen: bestellen maar!

 • Direct van eigen kwekerij
 • Voor 12 uur besteld, morgen in huis
 • Kies zelf een dag om te bezorgen
 • Verpakt in een vrolijke cadeauverpakking
 • Boodschap toevoegen? Wij zorgen voor een passend kaartje.

Op de productfoto's staan 30 tulpen in de vaas.

Multicolour tulpen bestellen

Deze prachtige multicolour tulpen beginnen in de knop met een donker oranje kleur. Naarmate de tulp uitkomt, verandert de kleur naar licht oranje en geel. Vandaar de naam ‘multicolour’. De tulp heeft warme kleuren die in geen enkel huisinterieur misstaan. Net zo leuk staan ze bij jou op kantoor, op bijvoorbeeld je bureau. Van deze multicolour tulpen word je vrolijk! Het is iedere dag een feestje om naar te kijken.

 

De tulpen kun je eenvoudig via onze online winkel bestellen. Selecteer eerst een aantal, geef aan of je een boodschap wilt toevoegen, voer het verzendadres en in controleer te bestelling. Daarna kun je kiezen uit tal van verschillende betaalmethodes, waarna wij de bestelling voor je gereed maken. De multicolour tulpen zullen worden verzonden in een speciaal ontworpen cadeauverpakking. Dus of je nu voor je zelf bestelt of de tulpen aan iemand cadeau wilt geven, het is een feestje om ze uit te pakken.

Verzorgingstips voor tulpen met warme kleur

Om maximaal te genieten van onze multicolour tulpen in de vaas, is het belangrijk de tulpen goed te verzorgen. Hoe zorg ik dat ik zo lang mogelijk kan genieten van mijn tulpen?

Onderstaand de nodige tips voor het verzorgen van onze warme multicolour tulpen:

 1. Zorg voor een vaas die hoog genoeg is. Tulpen groeien namelijk gemakkelijk nog een aantal centimeters door eenmaal op de vaas.

 2. Stel dat de multicolour tulpen bij aankomst wat slapjes zijn, rol ze dan in een papier (bijvoorbeeld een krant) en zet ze een uurtje ingerold en al op water.

 3. Zorg ervoor dat je een stukje van de onderkant van de multicolour tulpen afsnijdt, zodat de tulpen gemakkelijk meer water opnemen en zo nóg langer mee gaan.

 4. Onze multicolour tulpen houden van water. Vul de vaas daarom dus op tijd bij.

 5. Zet de multicolour tulpen op een koele plek, uit de zon en uit de buurt van fruit.

 6. Voor de echte fanatiekelingen hier nog een laatste tip… Zet de vaas met het boeket tulpen ‘s nachts buiten, uit de wind en zonder vorst. Onze multicolour tulpen zijn gek op een beetje kou, zo gaan ze nog langer mee.