Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Bedankt brievenbus tulpen

Uitverkocht
€ 16,45

Wil je iemand op een originele manier bedanken? Wij hebben iets voor je! Ons 'Bedankt' brievenbus tulpenpakket is de meest originele manier om je dank uit te drukken. 

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 warme multicolour tulpen, een heerlijke Tony Bedankt reep en vouwvaasje! Vraag hier een offerte op maat aan. 

Ons zorgvuldig samengestelde brievenbus tulpenpakketje met het thema 'Bedankt' is het ideale geschenk wanneer je iemand wilt uitdrukken hoe dankbaar je bent. Het pakket omvat 10 warmgekleurde multicolor tulpen, vergezeld van een verrukkelijke Tony Chocolonely reep en een vouwvaasje, zodat de tulpen direct een mooie plek krijgen!

Voeg moeiteloos een persoonlijke boodschap toe, en wij zorgen ervoor dat het kaartje keurig wordt bijgevoegd. Om volledig te kunnen genieten van de prachtige kleuren van de tulpen, raden we aan de bijgevoegde flyer met verzorgingstips nauwgezet op te volgen. Het pakket wordt gemakkelijk door de brievenbus bezorgd, zonder dat er iemand thuis hoeft te zijn!

Om optimaal te genieten van deze sfeervolle, warmgekleurde multicolor tulpen, is het van groot belang om ze goed te verzorgen. Volg deze eenvoudige stappen om minstens een week lang te kunnen genieten van deze prachtige bloemen:

Gebruik een schone vaas om de tulpen in te zetten. Snijd een klein stukje van de onderkant van de stelen af voordat je ze in de vaas plaatst, zodat de tulpen optimaal water kunnen opnemen.

Houd de tulpen op kamertemperatuur om ze in optimale conditie te behouden. Vermijd het plaatsen van de tulpen in de buurt van fruit om ongewenste rijping te voorkomen en ververs regelmatig het water in de vaas, het liefst om de twee dagen. Snijd daarnaast telkens een klein stukje van de stelen af voordat je de tulpen terugplaatst. Dit bevordert de wateropname en verlengt de levensduur van de bloemen.

Door deze eenvoudige verzorgingstips te volgen, verleng je aanzienlijk de bloeiperiode van je tulpen en kun je nog langer genieten van hun pracht!