Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Recht uit t Hart brievenbus tulpen

Uitverkocht
€ 16,45

Op zoek naar het perfecte gebaar om iemand een hart onder de riem te steken? Onze Recht uit 't Hart brievenbus tulpen zijn precies wat je zoekt! 

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 vrolijke multicolour tulpen, een heerlijke Tony Recht uit 't Hart reep en vouwvaasje! Vraag hier een offerte op maat aan. 

Ons zorgvuldig samengestelde "Recht uit 't Hart" brievenbus tulpenpakketje is het perfecte geschenk wanneer je iemand wilt steunen of bedanken. Het pakket bevat 10 vrolijke multicolor tulpen, samen met een verrukkelijke Tony chocolonely reep en een vouwvaasje, zodat de tulpen meteen een fraaie plek kunnen krijgen!

Voeg moeiteloos een persoonlijke boodschap toe, en wij zorgen ervoor dat het kaartje keurig wordt bijgevoegd. Om volop te genieten van de prachtige kleuren van de tulpen, raden we aan om de meegeleverde flyer met verzorgingstips nauwgezet op te volgen. Het pakket wordt eenvoudig door de brievenbus bezorgd, zonder dat er iemand thuis hoeft te zijn!

Om volop te genieten van de betoverende vrolijke multicolour tulpen, is het essentieel om ze goed te verzorgen. Volg deze eenvoudige stappen om minstens een week lang te kunnen genieten van deze schitterende bloemen:

Gebruik een schone vaas om de tulpen in te schikken. Snijd een klein stukje van de onderkant van de stelen af voordat je ze in de vaas plaatst, zodat de tulpen optimaal water kunnen opnemen.

Houd de tulpen op kamertemperatuur om ze in optimale conditie te behouden. Plaats de tulpen niet in de buurt van fruit om ongewenste rijping te voorkomen.

Ververs regelmatig het water in de vaas, bij voorkeur om de twee dagen. Snijd bovendien telkens een klein stukje van de stelen af voordat je de tulpen terugplaatst. Dit bevordert de wateropname en verlengt de levensduur van de bloemen.

Door deze simpele verzorgingstips te volgen, verleng je aanzienlijk de bloeiperiode van je tulpen en kun je nog langer genieten van hun pracht!