Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 13,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95

Meerdere formaten

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bloemen bezorgen Breda

Ben je op zoek naar een betrouwbare en snelle manier om bloemen te bezorgen in het sfeervolle Breda? Zoek niet verder! Onze bloemenservice brengt jouw emoties tot leven met prachtige bloemen, die rechtstreeks naar de deur van je geliefden worden gebracht.


Boeket bezorgen in Breda

Breda is een bekende Brabantse stad en erg populair om een bos bloemen te laten bezorgen! Breda heeft rond de 185.000 inwoners en behoort daarmee tot de top tien van de grootste gemeentes van Nederland. De stad Breda is halverwege de 12e eeuw ontstaan en is in de eeuwen daarna gegroeid tot de huidige grote. De stad staat bekend om de mooie oude binnenstad en sinds kort ook weer om zijn haven. De Prins van Oranje-Nassau was vroeger ook Heer van Breda, waardoor Breda van oudsher een erg Oranje gezinde stad is.

Liever bloemen laten bezorgen in een andere stad zoals Tilburg of Eindhoven? Dat kan natuurlijk ook! Bloemen leveren wij door heel Nederland.


De Grote Kerk

Het symbool van Breda is de Grote Kerk, een prachtige vijftiende-eeuwse kerk. De bouw van de kerk startte in het begin van de 15e eeuw. In deze kerk liggen negen Nassaus én de eerste Prins van Oranje begraven.


Kasteel van Breda

Bloemen bezorgen in Breda kan ook rondom het kasteel van Breda. Dit was voorheen de woonplaats van de heren van Breda en tijdelijk die van Willem van Oranje. De bewoners van het kasteel hebben in de loop der eeuwen voortdurend aan het Kasteel gesloopt en gebouwd. Het kasteel is enkel te bezichtigen met een gids. Alleen tijdens de jaarlijkse kastelendag is het kasteel zonder toegang te betreden.


De haven 

In het verleden was er meer dan veertig jaar geen water te bekennen aan de Haven. Tussen 1937 en 1941 werd een deel van de rivier de Mark in de binnenstad gedempt. Dit zorgde ervoor dat de Haven geen doorstroming meer had, waardoor er veel stankoverlast vrij kwam. In 1964 is om deze reden de oude haven gedempt. In 1999 viel het besluit om de Haven weer te heropenen en deze werd op 1 juli 2007 geopend onder de naam: ‘de Nieuwe Mark’. Door de komst van de Nieuwe Mark zijn er talloze gezellige restaurantjes en cafés langs de waterkant ontstaan. Hier rijdt onze bezorgdienst vaak langs voor het bezorgen van bloemen in Breda.


Waar in Breda bezorgen jullie bloemen?

Wij bezorgen overal in Breda bloemen. Van Breda centrum tot Valkenberg, Chassé, Fellenoord en Schorsmolen! De gebieden waar wij het meest komen voor het bezorgen van bloemen zijn:

-    Breda Ginneken
-    Breda Noord
-    Breda Centrum


Waarom bloemen bezorgen?

Bloemen zijn de taal van het hart, en er is geen betere manier om je gevoelens over te brengen dan met een adembenemend boeket. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft of gewoon om 'dank je wel' te zeggen, onze bloemen maken elke gelegenheid onvergetelijk. Wij bezorgen in Breda wanneer jij wilt. Bekijk hier direct onze gefeliciteerd bloemen, beterschap bloemen en brievenbus bloemen.


Onze bezorgservice in Breda

Met trots leveren we bloemen van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig samengesteld door onze ervaren bloemisten. We begrijpen dat timing essentieel is, daarom zorgen we voor snelle en betrouwbare bezorging in heel Breda. Of het nu gaat om het bruisende stadscentrum, de groene buitenwijken of ergens daar tussenin, we brengen je boodschap over, waar je ontvanger zich ook bevindt.


Eenvoudig bloemen bestellen

Het bestellen van bloemen voor bezorging in Breda is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onze gebruiksvriendelijke website biedt een breed scala aan boeketten om uit te kiezen. Blader door ons assortiment, kies je favoriet en voeg een persoonlijk bericht toe om je gevoelens extra kracht bij te zetten. Dus als je bloemen wilt laten bezorgen in Breda, bestel dan vandaag nog!

Lees verder...