Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 13,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 12,95

Meerdere formaten

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bloemen bezorgen Tilburg

Klopt het dat jij bloemen wilt laten bezorgen in Tilburg? Stop met zoeken, want je bent op de juiste pagina! Wij bezorgen namelijk iedere dag de mooiste boeketten in Tilburg.

Of het nu gaat om een vrolijke gebeurtenis of een moment van troost, onze bloemen zijn er om jouw woorden en gevoelens te versterken. Maak indruk, toon genegenheid en laat je emoties spreken met onze prachtige bloemen die we met liefde bezorgen in Tilburg. Bestel vandaag nog en laat de magie van bloemen iemands dag verlichten!


Tilburg de transportstad houdt van bloemen

De stad Tilburg ligt in de Nederlandse Provincie Noord-Brabant. De gemeente Tilburg heeft ruim 220.000 inwoners en is daarmee de 7e stad van het land. Tilburg is op economisch vlak een succesvolle regio in Nederland. Diverse buitenlandse bedrijven zijn gevestigd in Tilburg. De stad is een echte transportstad: met tien grote industrieterreinen is het één van de belangrijkste industriecentra van Nederland. Ondanks dat er veel aandacht gaat naar industrie, gaat er óók veel aandacht naar bloemen. Wij bezorgen namelijk veel boeketten in Tilburg. Niet alleen in Tilburg, maar ook in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.


Ken je De Pont museum al?

De Pont museum is een internationaal georiënteerd museum voor hedendaagse kunst, gevestigd in een voormalige wolspinnerij. De eigen collectie van het museum bevat meer dan 800 werken van zo’n 75 kunstenaars. Het museum is vernoemd naar de Tilburgse jurist en ondernemer mr. Jan de Pont. Een bezoek aan dit museum is leuk om samen met bloemen cadeau te geven aan iemand die je lief hebt.


Spoorpark is bekend in Tilburg

Het Spoorpark is een stadspark en recreatiegebied, vol met bloemen, dat is aangelegd in een verwaarloosd voormalig spoor- en industriegebied en is gerealiseerd door een burgerinitiatief. Het park met bloemen is het grootste burgerinitiatief van de Benelux, uit 80 ideeën zijn 8 managers geselecteerd die samen met het projectteam, parkmanagement en stichtingsbestuur het park hebben waargemaakt. Een geweldig initiatief dat wij toejuichen. Wij rijden er geregeld in de buurt voor het bezorgen van brievenbus bloemen, pioenrozen, paasboeketten en Moederdag bloemen.


Project: Kempentoren

De Kempentoren is een project van stichting de Torenbouwers en staat midden in het Spoorpark, omringd door bloemen. In het park werd een 37-meter hoge toren gebouwd met uitzicht over de stad. De toren geeft uitzicht richting de stad Kempen, vandaar de naam ‘Kempentoren’. De Kempentoren is één van de weinige plekken waar wij geen bloemen bezorgen in Tilburg.


Kan ik vandaag bloemen laten bezorgen in Tilburg?

Als je vandaag voor 12:00 uur je bestelling plaatst, dan kunnen we op zijn vroegst morgen bloemen bezorgen in Tilburg.


Bezorgen jullie overal in Tilburg bloemen?

Elk huisadres in Tilburg kunnen wij bereiken. Bloemen bezorgen wij op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Wij bezorgen onder andere in:

-    Tilburg Reeshof
-    Tilburg Noord
-    Tilburg Centrum


Worden de bloemen vers en in goede staat afgeleverd?

Jazeker! Alle bloemen die je bij ons kunt kopen, hebben we zelf gekweekt. Ze zijn dus altijd vers en in goede staat. Doordat bloemen uit onze eigen kwekerij komen, kunnen we ten alle tijden 7 dagen vaasgarantie bieden.


Zijn er speciale verzorgingsinstructies die ik aan de ontvanger kan doorgeven?

Zodra wij de bloemen hebben bezorgd in Tilburg, gaat de ontvanger het pakketje openen. Bij het openen van de bestelling zie de gelukkige natuurlijk als eerst de prachtige bloemen. Daarna zal hij/zij zien dat er een flyer in de doos zit met verzorgingstips. Op die manier kan de ontvanger zo lang mogelijk genieten van jouw cadeau!


Bloemen laten bezorgen in Tilburg

Of je nu iemand wilt verrassen die dichtbij je staat of een glimlach wilt sturen naar iemand die ver weg woont, onze bloemenservice in Tilburg staat voor je klaar. Laat ons je partner zijn bij het delen van vreugde, liefde en warmte met de prachtige taal van bloemen. Bestel vandaag nog een boeket en maak iemands dag in Tilburg extra speciaal! Bloemen laten bezorgen in Tilburg kan het hele jaar.

Lees verder...