Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 13,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 11,95 € 12,95
€ 12,95
€ 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bloemen bezorgen Den Haag

Wil je iemand verrassen en woont diegene in Den Haag? Dat komt goed uit! Wij bezorgen iedere week van dinsdag t/m zaterdag bloemen in Den Haag. Bloemen die op werkdagen voor 12:00 uur worden besteld, worden de volgende dag al bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum selecteert. Voordat we dieper ingaan op ons aanbod bloemen, eerst wat leuke informatie over de stad Den Haag.


Over de stad Den Haag

Den Haag staat bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad van Nederland genoemd. Een stad waar wij vaak bloemen bezorgen. Den Haag neemt een wereldwijde bijzondere positie in, omdat gewoonlijk de regering van een land in de hoofdstad gevestigd is. De officiële hoofdstad van Nederland is Amsterdam, terwijl de Nederlandse regering en de Koninklijke paleizen in Den Haag zetelen.


Paleis Noordeinde 

Bloemen bezorgen in Den Haag doen we op ieder mogelijk adres. Helaas hebben we nog nooit bloemen bezorgd bij Het Paleis Noordeinde, wie weet in de toekomst!

Het Paleis Noordeinde is eigendom van de staat en bij wet beschikbaar gesteld aan de Koning. Het Paleis staat midden in Den Haag en is het werkpaleis van de Koning. Naast de werkvertrekken van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, zijn er in het paleis medewerkers van de Dienst van het Koninklijk Huis werkzaam. Het paleis Noordeinde is slechts af en toe gedeeltelijk opengesteld voor het publiek. De achter het paleis gelegen Paleistuin is een openbare plek.


Het Binnenhof

Het Binnenhof is het centrum van de Nederlandse politiek, waar vaak bloemen worden bezorgd. Op deze plek speelden zich de belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis af. Het torentje is onderdeel van het binnenhof en is de werkkamer van onze premier.

Op het binnenhof zijn ook de gebouwen van de Eerste kamer, de Mauritstoren en de voormalige Tweede Kamer te vinden. De Hofvijver is het water naast het Binnenhof in het centrum van Den Haag. Voor je het geval je onze premier een bloemetje wilt sturen, dan weet je waar je moeten wezen. ;) Stuur bijvoorbeeld gefeliciteerd bloemen, Valentijn bloemen of iets anders zoals een tulpenbollen cadeau of pioenrozen.


Strand

Den Haag is de grootste Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft een kustlijn van elf kilometer. De stad beschikt langs de stranden over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Op zomerse dagen is Scheveningen een van de drukstbezochte plekken in heel Nederland. Duizenden strandliefhebbers komen massaal naar het Scheveningse strand om te genieten van zon, zee, strand en bloemen. Het strand bij Kijkduin is minder massaal dan het strand van Scheveningen.


Verras met bloemen in Den Haag

Voor bloemen bezorgen Den Haag ben je bij Tupen.nl aan het juiste adres! Waarom? Dat lees je hieronder:
-    Alle bloemen kweken wij zelf, we kunnen daarom ten alle tijden 7 dagen vaasgarantie bieden.
-    Meer dan 3.000 mensen hebben ons beoordeeld met gemiddeld een 8,8.
-    Wij versturen wekelijks meer dan 1.000 bloemen, waarvan een gedeelte in Den Haag wordt bezorgd.
-    99% van alle bloemen bestellingen worden op tijd bezorgd.
-    Onze bloemen worden verpakt in mooie dozen, leuk om te ontvangen.
-    Bloemen bezorgen in Den Haag? Plaats dan vandaag nog je bestelling.
-    Optioneel kun je een kaart, vaas en iets extra’s zoals chocolade mee bestellen.


Bloemen kopen en laten bezorgen in Den Haag

Bespaar tijd om naar een lokale bloemist te gaan en bestel eenvoudig online. Binnen 1 minuut heb je jouw gewenste bloemen besteld. Kies uit de kleuren: rood, geel, oranje, paars, roze of wit. Je kunt ook een gemengd boeket bestellen, waar vrijwel alle kleuren in zijn verwerkt. Tijdens het online kopen van bloemen, kun je een adres uit Den Haag invoeren, zodat we daar jouw bestelling kunnen bezorgen. Mocht je hulp nodig hebben bij het online kopen van bloemen en/of bloemen laten bezorgen in Den Haag, neem dan contact op.

Liever bloemen bezorgen in een andere stad? Bekijk o.a. de pagina’s over Eindhoven, Tilburg, Haarlem en Zwolle.

Lees verder...